Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns redai spune:

mada cum a fost la medic?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry nu am mai reusit sa intru aseara eram tare obosita.
Deci am fost la medic si a fost cu peripetii ca nu era fata inregistrata cu toate ca eu eram si am depus catele pt amandoua in aceeasi zi dupa ce am recompletat toate hartiile imi zice sa astept sa ma cheme medicul stau vreo 40 de min nu ma cheama nimeni merg intreb mai eu am programare la 3deja e 3:40 si nimic si aia aaa da astepti sa vezi medicul??? Ca nu am stiut da ce pot face eu la dispensar in sala de asteptare? Pierd timpul ca nu am ce afce acasa sau cum? Ma rog dupa o orsa si a reusit sa ne vada si pe noi medicul a zis ca e de la raceala si iritatia si voma si scaunele moi si ca a fost un virus mai nasol acuma si de aia e asa a zis ca nu trebuie sa ii dau nimic multe lichide si papitza cat vrea ea sa nu o fortez. a zis ca nu are rosu i gat sau infectie plamanii is ok asa ca asteptam sa treaca.
Azi e Florin acasa asa ca apuc si eu sa mai stau intinsa ca are cine se ocupa de bebe. Si asa azi mi-e mai rau ca ieri parca pe zi ce trece mi-e din ce in ce mai rau.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Am avut si eu timp azi in sfarsit sa citesc din urma si sa ma pun la curentpt k deja imi sunteti dragi.
Mada,multa sanatate micutei si pupici din partea lui Ami!
Nu am mai avut timp de net din cauza colicilor ,care sunt si zi si noapte si din ce in ce mai intense.Ami a ajuns sa nu doarma mai mult de 14 ore pe zi.Bonisan si Gripe baby water nu prea au nici un efect.Ce o linisteste cu adevarat sunt baita si plimbarile.Astept sfaturi de linistire in perioadele de criza cand plange de mi se rupe inima.
Datele mele:data nast 22 08 1984 si Amalia Maria 15 10 2007

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

crissintibun te-am trecut si pe tine pe listutza.Bine ai venit. Ma bucur ca mai sunt mamici tinere.Pentru colici eu am folosit Colic Baby si calma baby, singurele care i-au mers.Am incercat si sab simplex si bonisan si nu mai stiu ce, dar astea au fos singurele care au mers.Se gasesc numai in farmaciile Help Net. Nu stiu daca in iasi sunt. Este farmacia care este in Cora.

POZE

Mergi la inceput

Mada de la un virus face iritatie acolo? ce ciudat mi se pare. LAsa macar ca se va face bine.

Eu am fost azi in oras cu una din fetele de pe forum. A fost super.saptamana viitoare facem o intalnire mai multe aici in Cluj . A bia astept. A mai trecut o zi fara sotul meu. maine vine acasa. Abia astept sa vina, imi lipseste mult.

piciul e tare cuminte. azu noapte a dormit de la 1 pana la 9 dimineata, a papat si dupa am mai bagat un somn impreuna.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

Sunt si eu o graviduta de 22 de ani, sunt casatorita de 3 ani iar cu sotul suntem impreuna de...o vesnicie. Prietenilor li se pare ciudat ca noi asa de tineri ne-am casatorit si mai si vrem un BB. In schimb noi suntem superincantati, la fel si viitorii bunici
Va pup pe toate mamicile si gravidutele curajoase!

Karina22
4+

Mergi la inceput

Karina esti o scumpa. Esti insarcinata in 4 saptamani numai?Foarte bine ca vei face copil la o varsta asha.....mai micutza. Sa ai o sarcina usoara si daca vrei sa te trec si pe tine pe listutza sa imi dai si mie datele.tale si DPN-ul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina22 spune:

redai, as fi onorata sa ma treci si pe mine listuta
DN 22.07.1985 si DPN 03.08.2008

Karina22
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lore aici maj diagnosticelor la copii sunt virus si mi-a zis medicul ca iritatia a facut-o din cauza ca avand scaune mai moi si fiind bolnavioara poate si urina a fost putin mai acida si astfel s-a iritat.
A zis ca inca isi revine organismul de dupa raceala si de aia si vomita dupa ce tuseste si are scaune moi. Mi-a zis ca nu are rosu in gat sau infectie siplamanii sunt ok deci e inca de la raceala. Ca eu am racit odata cu ea si eu inca si acuma mai ma chinuie putin gatul ma mai jeneaza deci se poate sa fi fost o raceala mai puternica si de aia suntem amandoua inca putin bolnave.
Karina welcome si aici!
Cristina multumim!

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Karina gata. te-am trecut.

mada
acum am inteles.daca e iritatie de aia incerca sa lasi in fofoloanca goala prin casa, ca poate ii face mai bine, sau sa ii schimbi scutecul mai des.

POZE

Mergi la inceput