Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Karina22 spune:
quote:
Originally posted by redai
Fetelor am cumparat cereale de la milupa pentru bebe, dar oari eu suntori asha
. Din 2 una. nu inteleg nici cum cum se prepara.sau cerealele in general.Poate ma ajutati
Lore, mamicutza lui David
POZE
redai,eu n-am idee cum se prepara
Karina22
4+
MissJJ spune:
Lore aici pe maj cerealelor zice ca sa amesteci praful ala cu apa zice acolo o cantitate de genul 6 lg de apa la nu stiu cate de praf. Acuma daca bebele tau nu suporta laptele poti sa le faci cu apa da nu au gust asa bun.
Eu punneam asa ochiometric putin praf ca oricum la varsta lor nu papa tare mult cantitativ apoi puneam lapte praf de al fetei preparat separat si turnam lichidul peste amestecam bine lasam sa se umfle cerealele alea si daca mai trebuia mai adaugam lapte sa fie mai lichide asa nu prea legate ca is mici si nu pot papa prea solid.
Eu asa le-am facut mereu nu dupa cum au scris ei acolo ca am incercat si dupa instructiunile lor si nu au iesit bune asa ca am facut dupa cum am stiut eu si fata a papat bine si nu a patit nimic.
Apropo ca ziceai de lapte si bebele tau ca nu le are cu lapticul lapte de soia ai incercat? Este formula pe baza de soia. Nepotzica mea numai asa a putut papa.
---------------------------------------------
Mada
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
redai spune:
mersi mult Mada. nu pot sa ii dau soia. cei mai multi copii care au alergie la laptele de vaca au si la soia. Eu am un lapte praf facut din colagen de porc.
POZE
elamia spune:
Buna fetelor! ce mai faceti?Sper ca sunteti ok la fel si bebeii vostri.
Salut fetele noi venite!
Mada ma bucur ca fetita ta e mai bine si sper sa fie tot asa,sper bine.Cum e cu somnul?Si-a mai revenit? Ufff dorul de casa uneori e mare........Si noi ne-am gandit sa mergem,dar pentru ca Dylan e inca mic mai asteptam pana la anul.Deja am si eu o groaza in mine cand ma gandesc.Drumul e lung si in plus acolo intra in contact cu alti microbi si virusi.Sper sa fie bine pt voi si sa va simtiti bine cu cei dragi.
Lore vezi ca unele cereale au deja laptele in ele si tre adaugat numai apa,dar daca bebe tau nu suporta laptele tre sa iei cereale fara lapte,simple.Eu iau Milupa pentru Dylan si aici au lapte in ele.Tre sa citesti la ingrediente sa vezi cum e la voi.Pot sa-ti zic ca eu am incercat si Heinz,astea la noi nu au lapte in ele si le-am facut asa numai cu apa.Aaaaaa eu chiar cu Heinz am si inceput si la Dylan i-au placut tare mult.
Mihaela si bebe Dylan.
redai spune:
elamia am inceput in seara asta. pentru inceput i-am cumparat numai fulgi de orez (are doar 4 luni) care nu au lapte. A cam strambat mandru meu din nas, dar ce sa ii fac daca nu vrea sa manance?
POZE
elamia spune:
Buna fetelor!
Sunt asa de suparata........ieri Dylan a vomat si a facut febra,asa dintr-o data.L-am dus la o clinica sa vad ce are si se pare ca are ceva virus(ca de,la astia numai virus ai
),dar sper sa nu faca otita sau mai stiu eu ce.Saracutul asa mila mi-a fost de el,numai in bratele mele vroia sa stea,el care e f activ.Sper sa fim bine,sa ne treaca repede si sa nu avem complicatii.
Lore la inceput toti copii fac nazuri la cereale,dar daca ii dai treptat cate o lingurita,doua se obisnuieste si va manca apoi.
Va pup,Mihaela si bebe Dylan.
alinusha06 spune:
Eu reusesc sa raspund mai greu pt ca am o terorista de fetita ce nu imi da pace decat cand doarme si atunci de multe ori dorm si eu cu ea,vad ca sunt multe mimici care vor avea cel de-al 2 copil la o dif mai mica de 2 ani intre copilasi,ma tot gandesc cat de greu ne va fii ,dar sper sa ne descurcam,voi avea ceva ajutor ,am soacra aproape dar la care nu am apelat la prima fetita dar acum voi fii nevoita sa o fac,socrul ,sotul care luc in ture si care are si timp ;iber +parintii mei care sunt si ei la 2 blocuri de mine,dar pe mine ma innebuneste gandul daca bebe 2 va manca, va dormi ca tare mult am tras cu prima fetita.,voi cum va simtiti ?unde ve-ti naste la ce spital?
sananate multa si sarcina usoara
sa trezit terosrista
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
rhoneea spune:
Salut fetelor
In sfarsit am revenit.Nu am apucat sa citesc pana acum tot dar o voi face cand m timp.Eu am reusit sa racesc,bebe deja merge in premergator.
pupam mamicile tinere si bebicii

Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
onyxg1998 spune:
AAAAAA, dar pe mine de ce nu m-ati trecut pe listuta?????!!!!! Nu mai ma joc! Pai sa nu fiu eu cu Vladucu meu pe listuta???? 
18+
Pupik de la Onyx si Vlad
redai spune:
rhoneea
imi pare bine ca deja e al tau in premergator. Abia astept sa il pun si pe david. Sper sa te faci bie repede.
Onix te-as fi trecut si pe tine dar nuy gasesc datele,cred ca nu mi le-ai dat.
Elamia cum este puiul tau? Ziceai ca a vomat zilele trecute...
POZE