Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!!

Mamicutze si gravidutze tinere (<25 de ani)!!! | Autor: redai

Link direct la acest mesaj

redai (Lore) DN: 03.02.1985 si David Vlad 18.07.2007

mada_mxm (Mada) DN: 12.10. 1982 si Arianna Raisa 21.08.2006 si UM 21.09.2007 - DPN 05.07.2008

cristina85ss (Cristina) DN: 17.01.1985 si Giulia 21.09.2007

Rhoneea(Irina-Rhoneea)-DN:14.08.1987 si Pierre-Sebastien 05.06.2007

elamia (....)DN 29.09.1981 si Dylan:4 martie 2007.

Lixa (Alexandra) DN 18.11.1983, UM 08.03.2007, Catalin DPN 13.12.2007

Deeapui (Andreea) DN:04.01.1982 si Alex:27.10.2005 si UM 12.08.2007, DPN 16.05.2008

crissintibun(.....) DN:22.08.1984 si Amalia Maria 15.10.2007

Karina22DN: 22.07.1985 si UM....... DPN 03.08.2008

onyxg1998DN: 19.07.1979, si Vlad: 24.03.2004, siUM....... DPN: 04.05.2008

Ramyteo DN: 03.02.1982, si Teodora Maria DN: 29.06.2005

Nastasie (Adriana)DN 02.11.1981, si Razvan DN:01.11.2004

cynthia_DN 12.12.1983,UM 29.03.2007,DPN 03.01.2008

Lala_20DN(Laura):03.09.1987,si DPN:5.2.2008 Bianca Mihaela

Salutare.Tot cautand pe aici e forum nu am gasit un subiect cu mamicute tinere.Eu sunt o mamicutza de 22 de ani, cu un printz care face duminica 4 luni.M-am gandit sa imparasesc cu voi bucuria de a fi mama la o varsta la care altele nici nu sunt casatorite.Sa discutam eventuale probleme care le-am putea avea din cauza varstei,sau sa ne impartasim bucuriile alaturi de piticutzii nostrii.

M-am casatorit cand avea 21 de ani dupa o relatie de 4 ani inainte.Am vrut sas devin o mamica tanara, pentru cand v-a fi copilul la adolescenta sa il pot intzelege mai bine.Nu mi-a parut nici o clipa rau ca am pierdut mersul prin cluburi sau alte intalniri.Am o minunatie de fecior langa mine si un sot care ma iubeste mult.

Va astept si pe voi cu povestea voastra si cu experiente noi.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Redai-felicitari
esti o mamica foarte tinara,nu prea mai sint ca tine curajoase acum in timpurile noastre se fac mai tirziu
eu implinisem de putin 30 cind am nascut
felicitari pt.4 lunisoare a lui David

ticker

www.slide.com/mscd?pxcid=eSoSBiew2G_nKtwFry6HxijDlDwBIBnJif_yluDp06SH-3gWRm4gcAu5YOV8AydL¬ifyfans=1&bnc=bnc" target="_blank">GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Felicitari, Redai,

Felicitari ˇMa bucur mult pentru tine!

Si eu am fost o mamica tanara, la aproape 22 de ani l-am avut pe Vlad, lumina ochilor mei, care azi, la 6 anisori si jumatate a scris prima scrisoare pentru Mos Niculae el singurel!
Bucurate cat mai mult acum cat poti, caci fiecare moment pe care-l petreci cu printul tau este unic si ai sa-ti dai seama mai tarziu de cat de repede trece timpul.
Oricum fiecare parinte, sunt sigura de asta, gandeste despre copilul lui ca este cel mai frumos, cel mai inteligent, cel mai ager, cel mai si cel mai… si sunt sigura ca fiecare copil este unic in felul lui.
+16

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Kati asha ma gandeam si eu, ca sunt foarte putine care vor bebe asha de repede. ma gandeam ca poate sunt ratacite pe aici si sa imartasesc cu ele bucuria de a avea bb la o varsta mai mica decat celelalte mamici

POZE

Mergi la inceput

oni ma bucur ca apare o persoana care a mai avut bebe mai devreme. Ti-a parut vreo clipa rau ca l-ai facut la o varsta aha de frageda?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu!! hop si eu !! am 24 de ani si o bubulina mica de doar 16 zile!!!! o cheama Iasmina Alissa iar noi o alintam iasminel!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Intotdeauna mi-am dorit un baietel pe care sa-l cheme Vlad, si sincer, in momentul in care am aflat ca sunt gravida (desi stiam inainte sa implinesc o luna ca sunt gravida. Cum? Nu ma intreba, nu-ti pot raspunde, nu stiu, stiu doar ca in sufletul meu stiam ca sunt insarcinata) n-am mai fost singura (desi sunt in Spania de aproape 8 ani doar cu sotul si cu puiul meu drag) si a fost sprijinul meu si lumina mea care m-a ajutat sa ies din clipele cele mai grele si mai negre din viata mea, caci in ultimii 2 ani au fost foarte multe, multe si nu ma mai simt singura, nici la plimbare nu mai merg singura, am “barbatul” langa mine!!! Este foarte inalt, imi ajunge cu capul pana la umar aproape (intr-adevar sunt mai micuta de statura), si sunt sigura ca peste cativa ani daca mergem impreuna pe strada, va spune lumea ca suntem prieteni, nicidecum mama si fiu.
Sunt foarte mandra ca sunt mamica, intotdeauna am fost si acum sunt si mai si, caci peste cateva luni, daca Bunul Dumnezeu ne ajuta, o sa mai avem un ingeras cu noi in familie!

16+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

mami lui iasminel sa iti traiasca si sa fie sanatoasa.Multi ani inainte.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

redai multumesc la fel!! chiar ma bucur ca ai deschis subiectul asta!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

oni abia astept sa fie si barbatelul meu asa de mare.Spania este o tzara frumoasa.Eu nu am fos acolo,dar sper sa ajung, finii mei locuiesc acolo,in regiunea Zaragoza.
Am fost de fapt in Spania, dar nu pe continent. In insulele Canare care apartin de Spania.a fost luna noastra de miere.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Lore hai ca ma bag si eu la mamici tinere, bine acuma eu am implinit deja 25 de ani dar fetita am avut-o acuma un am in 2006. Si acum mai asteptam inca un bebe in familie.
Eu mereu mi-am dorit sa fiu mamica tanara. Nu toti au fost de acord cu mine mai ales parintii, ei vroiau pt mine cariera si alte minunatii pt mine pe primul loc e familia si mai ales copilutii vrem sa fim o familie happy tanara si sa ne bucuram sa concedii si timpul petrecut cu bebeii.
Nu a fost usor la inceput ca aici sunt numai cu partenerul, ca inca nu suntem casatoriti nu avem momentan destui bani si de nunta dar prin 2009 speram sa facem si asta si plus nu vrem sa ne grabim cu nunta numai pt hartii ci vrem sa avem o zi deosebita de care sa ne amintim cu placere. Si vom avea si ambii bebeii prezenti acolo deci va fi o zi perfecta.
Ce sa zic nu am crezut ca va fi usor cu bebe ca eu sunt sg cu ea toata ziua, Florin e la munca de dim pana seara si plus aici nu am parinti sau cunostinte dar m-am descurcat zic eu f bine. Fata deja e mare are 1 an si 3 luni deja are personalitate si mofturele. Dar e o scumpa si in fiecare zi face cate ceva nou si abia asteptam sa avem si bebe 2 sa fim trupa completa.
Felicitari pt cele 4 luni ale lui david sa creasca mare si frumos si sanatos ca sanatatea e cea mai imp si nimic nu e mai greu decat sa vezi ca bebele sufera si tu nu poti face mare lucru sa il ajuti. dar toate trec si se va face mare si acusi il vezi ca alearga prin casa si face nazbatii care mai de care.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput