Donez trusa epidurala

Donez trusa epidurala | Autor: mariami123

Link direct la acest mesaj

gravidutze care aveti nevoie de trusa epidurala, eu am cumparat-o inainte sa nasc dar nu am avut nevoie de ea ca am nascut prin cezariana iar acum ma incurc de ea prin casa. daca e vreo garvidutza care are nevoie de trusa io i-o dau cu cea mai mare placere pentru ca stiu ca costa si destul de mult si n-are rost sa o tin de pomana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Initial creeata de mariami123

gravidutze care aveti nevoie de trusa epidurala, eu am cumparat-o inainte sa nasc dar nu am avut nevoie de ea ca am nascut prin cezariana iar acum ma incurc de ea prin casa. daca e vreo garvidutza care are nevoie de trusa io i-o dau cu cea mai mare placere pentru ca stiu ca costa si destul de mult si n-are rost sa o tin de pomana.

mariami, daca nu te-au abordat intre timp alte fete si daca esti din bucuresti, m-as inscrie cu bucurie pentru trusa ta. ti-as scrie un mesaj privat dar nu ai activata optiunea cu pricina...
felicitari pt bebelus, cand ai nascut si unde?
oricum, mi se pare ca faci un gest foarte frumos...

pupam

irina 32 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

irinouka uite ca esti prima care ma abordeaza si sunt din bucuresti

o sa incerc sa imi activez PM da' sa vad daca stiu cum...

eu am nascut la Medlife cu Luis Mendez si am ramas cu o amintire fffff frumoasa despre nastere. abia astept sa ma duc la ctrl de 6 saptamani ca sa ma mai intalnesc cu doctorul. incerc sa activez ala dc nu iti dau adresa de mail

Mergi la inceput