Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Si al meu face la fel adoarme in brate la tzitzi...il pun in pat ...si se trezeste feciorul si se intinde de parca ar fi dormit o ora!!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata!Multumesc de raspunsuri fetelor, deci daca nici grasuneii vostri nu prea uda scutecul noaptea atunci insaemna ca e in regula. Piciulika la mine nu face nici pp. A mea se culca si f tarziu si ar tot suge de asta imi faceam probleme. Dar parca am ramas singurele cu colici si asta in fiecare zi, cel mai rau e ca plange si se zbate la san, sper sa treaca si asta ca ne apropiem de 3 luni. Am citit si eu schemele de diversificare, f folositoare multumim fetelor.Si eu arunc laptic noaptea ,la frigi se pastreaza doar 24 ore nu? Si cum il incalziti voi?Apropo de vaccin sa vedeti ce ciudatenie mi-a spus mie dr. de familie cica sa nu ii dau sa suga 2 ore dupa vaccin ca se inactiveaza, mi s-a parut o prostie dar mai bine nu i-am dat. Am facut infanrix.Pupici si un WE placut!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by isabeluta

Si al meu face la fel adoarme in brate la tzitzi...il pun in pat ...si se trezeste feciorul si se intinde de parca ar fi dormit o ora!!

feciorasu`mamei

si nu vrea iar la tzitzi??? Acum l-am pacalit si l-am bagat in landou...sa vedem cat o dormi....in pat nu puteam ca am aerisit si era super rece patul

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Problema mea este ca programul lui nu are cap si coada...pentru ca papa 5-10 minute, adoarme si cand se trezeste vrea iar tzitzi...nu e satul!!!!
Asa ca masa lui incepe la 9 si se termina la 12 sa zicem, dar nu as putea sa zic cu precizie daca masa de la 9 e inceputul sau e finalul celei de la 6....
iar doarme... offfff...mainile mele!!!!!

feciorasu`mamei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by myral

Buna dimineata!
Multumesc de raspunsuri fetelor, deci daca nici grasuneii vostri nu prea uda scutecul noaptea atunci insaemna ca e in regula. Piciulika la mine nu face nici pp. A mea se culca si f tarziu si ar tot suge de asta imi faceam probleme. Dar parca am ramas singurele cu colici si asta in fiecare zi, cel mai rau e ca plange si se zbate la san, sper sa treaca si asta ca ne apropiem de 3 luni.
Am citit si eu schemele de diversificare, f folositoare multumim fetelor.
Si eu arunc laptic noaptea ,la frigi se pastreaza doar 24 ore nu? Si cum il incalziti voi?
Apropo de vaccin sa vedeti ce ciudatenie mi-a spus mie dr. de familie cica sa nu ii dau sa suga 2 ore dupa vaccin ca se inactiveaza, mi s-a parut o prostie dar mai bine nu i-am dat. Am facut infanrix.
Pupici si un WE placut!

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Si al meu face la fel...sugea seara pana nu mai poate dar noaptea nu uda pampersul deloc...f rar se intampla. Laptele se poate pastra pana la 8-9 zile in frigider si se poate incalzi la incalzitor, oricum nu la microunde.
Chestia cu vaccinul mi se pare chiar ciudata...pe mine chiar m-a pus sa il pun la san ca sa il linistesc, deci "cate Marii, atatea palarii"

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Pana acum am scris cu stg...de aceea mesajele sunt asa scurte...acum scriu cu dreaptaSta cocotat pe umar meu...doar trebuie sa mai si elimine aerul, nu?
Sabina, Ana Maria am vazut poze de bebei foarte dragalasi. Finuti amandoi si scumpici ca niste fetite!!!
Hait...tipa la tzitzi...ce ma faaaac

feciorasu`mamei

Mergi la inceput

quote:

Problema mea este ca programul lui nu are cap si coada...pentru ca papa 5-10 minute, adoarme si cand se trezeste vrea iar tzitzi...nu e satul!!!!
Asa ca masa lui incepe la 9 si se termina la 12 sa zicem, dar nu as putea sa zic cu precizie daca masa de la 9 e inceputul sau e finalul celei de la 6....
iar doarme... offfff...mainile mele!!!!!

feciorasu`mamei

exact asa a fost Mario pana la 2 luni si ceva, iar dupa ce isi facuse si el un program in sfarsit, acum iar a luat-o de la capat.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:

Pana acum am scris cu stg...de aceea mesajele sunt asa scurte...acum scriu cu dreaptaSta cocotat pe umar meu...doar trebuie sa mai si elimine aerul, nu?
Sabina, Ana Maria am vazut poze de bebei foarte dragalasi. Finuti amandoi si scumpici ca niste fetite!!!
Hait...tipa la tzitzi...ce ma faaaac

feciorasu`mamei

ai 2 variante: fie il doare burtica, fie nu ii vine lapte cu presiune si se enerveaza ....eu presez un pic pe san si ii vine mai mult si se calmeaza

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Neata'

Noaptea bbeii au asa numita perioada de anurie (lipsa pipi) care este foarte normala. Pe la 5, 6 dimineata rinichii isi incep activitatea si se umple scutecul. Nici eu nu il schimb noaptea.

Roxana merci mult pentru info. Indraznesc prea mult sa te intreb cum se trece bb in livretul de familie?

Sabina tu de ce nu te duci la munte?

Sim, daca nu il inveti acum cu bibe nu se mai invata ...si daca trebuie sa pleci undeva, cineva va da sute de lingurite...uite al meu la 3 saptamani suge si la bibe si la san si nu are 0 plus, are una mai moale si mai larga.

Ce ma enervez cand aud de lapte in exces... cum sa-l aruncati? Dati-mi-l mie!! Glumesc evident...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, ti-as da eu daca m-as mulge:)), insa la noi s-a intamplat doar o sg data, si atunci a hapait Sofia, ca era prea curioasa:)))

nu m-am dus la munte pt 2 zile...dincare a doua pe masina.Era prea aiurea.
Cand ma duc, stam mai mult.

bebe al meu a lovit azi o jucarie zornaitoare intentionat de mai multe ori:)
acuma l-am imbracat bine si i-am pus caruselul cu geam deschis...sper sa adoarma, nu de alta, da as vrea sa ma..spal

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput