vecini naspa rau

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by danitin

- o pivnita pe care tatal vecinului naspa a intabulat-o pe apartamentul lor fara stirea noastra. Adica respectiva pivnita nu aparea in planurile imobilului iar noi cand am cumparat nu stiam de lucrul asta asa ca ne-am trezit ca nu mai avem ce face.

Eu cred ca ar tb sa verifici un pic actele: ia vezi ce scrie in actul tau de vz-cump. Nu cumva figureaza vreo boxa la subsol si boxa la pod?
Nu cred ca nu apareau boxe la subsol pt ca pe vremuri faceau niste planuri foarte clare. Nu ai actele originale ale casei? De la inceputuri si pina acum?

In plus ei nu puteau sa intabuleze pivnita ( din moment ce nu exista ) fara a face un cadastru.

Si garsonierele ale cui sint: cea inchiriata si cea in care si-a facut atelier de croitorie ?

Nu stiu ... ceva e cam neclar acolo.
Ar tb sa mai faci niste sapaturi, ca-i vezi ca intabuleaza si garsonierele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Georgeasco, pai vecinii astia ai mei parca ar fi urmasii babei tale: si mobila lor veche sta intinsa in coridor de vreun an de zile, si ei si-au intins materialele de constructii si tot felul de troace pe spatiile comune, si ei au trairi cu inchisul usii. Din pacate eu nu prea am curaj cu margareta pe terasa lor - mi-e ca o rup, mobila n-am in plus da si dac fac rost oricum nu mai e loc sa o amplasez si eu, iar de vorbit sau facut gura e absolut imposibil pentru ca sunt atat de obraznici incat pur si simplu ma lasa fara replica! M-am uitat in actele vechi ale casei, la parti comune apare coridor, uscatorie, pod dar despre pivnita .... nici o vorba. Pe vremuri, cand am cumparat noi casa de pivnita se folosea vecina de jos care statea chiar usa in usa cu subsolul. Cum nu era deloc amenajat - am inteles ca initial functionase ca magazie de lemne, n-am avut treaba cu locul respectiv, chiar nu aveam ce sa tin acolo. Cand vecinii de sus si-au cumparat apartamentul, tatal era secretar la Primarie si uns cu toate alifiile. Probabil ca el a sesizat ca pivnita nu e in acte si a facut vreun artificiu sa o treaca la el. Asa a pus mana si pe garsoniera cu atelierul, dupa moartea chiriasei a cumparat el de la stat. Cat despre garsoniera de pe palier cu noi e a unei doamne care nu locuieste cu noi in casa si a inchiriat-o.

Ingridnen pai asta era si ideea sa discut cu oameni care au trecut prin asa ceva sau au sugestii referitoare la situatie. Multumesc de raspuns.

Sincer, am avut cateva zile linistite si am putut gandi mai limpede, fara nervi. Cred ca nu mai am ce face pe chestiile petrecute retroactiv, decat sa-mi toc nervii degeaba. Dar, de acum incolo sunt ferm convinsa sa iau atitudine la fiecare magarie comisa, mergand de la discutii scurte la obiect si in momentul in care incep cu magarii intorc spatele si plec si pana la reclamatii la primarie daca lucrurile degenereaza.

Mamica de spiridus

Avem si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by danitin

Sincer, am avut cateva zile linistite si am putut gandi mai limpede, fara nervi. Cred ca nu mai am ce face pe chestiile petrecute retroactiv, decat sa-mi toc nervii degeaba. Dar, de acum incolo sunt ferm convinsa sa iau atitudine la fiecare magarie comisa, mergand de la discutii scurte la obiect si in momentul in care incep cu magarii intorc spatele si plec si pana la reclamatii la primarie daca lucrurile degenereaza.

Da. Asa e ... ce s-a intimplat nu mai ai ce sa faci.

Dar nu-i lasa sa se urce in capul tau. Tb sa ai de 2 ori mai mult tupeu decit ei.

Cred ca nici macar discutii nu merita sa mai ai cu ei. Cred ca tb sa le faci si tu la rindul lor magarii.
Nesimititi nu stiu decit de nesimtire.

Iti urez succes.

Mergi la inceput