Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

tumpi,carmen,mersi de sfaturi,numai o intrebare mai am-ii acopar sau nu? Si cam cat ii las? Jumatate de ora la 220?

Tumpi,cum ai facut saratelele?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, pune capac! Si putin vin rosu.
Tare esti nostima!

Tumpi, multzam, am baut un ceai caldut cu lamaie multa si miere.
Tu chiar ai matza? Adica pisica?

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Eu nu-i acopar(ficateii),poate daca mi se par ca se usuca tare, le pun folie de aluminiu pe deasupra.
Mamidulce,caut reteta de saratele si ti-o dat.Desi eu fac in doua feluri, de data asta am facut una si cu cascaval,fiinca asa am avut cererea.
Carmen, da am pisicuta si e tare nazdravana,ca micuta,abia are 3 luni.
Si uite asa sunt treaza eu de la 7 juma,desi prima data m-a trezit pe la 6 si,dar am reusit sa o pacalesc sa mai doarma putin.
Si maine ma trezesc devreme,bine macar ca nu ma trezeste ea, ca la ora aia doarme dusa

Mamidulce, uite reteta , unda dintre elewww.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8518&hl=betigase%20cu%20branza&st=0" target="_blank">saratele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Carmen, unde te pot vota,cum se numeste poza?

Edit:gasit si votat.Ce ochi frumosi ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza![blue]

Mephala bine-ai revenit!

Mamicutza eu cam asa fac ficateii.
1. Spal ficateii si-ii tai in 2 daca-s prea mari
2. Tai felia de bacon in 2 daca-i prea lunga (imi place ca ficatul sa fie infasurat doar o data in bacon)
3. Tai o ceapa rosie (de obicei nu-i prea usturata) in fasii de-a lungul, nu solzisori de-a latul)
Infasor ficatul si-o fasie de ceapa cu bacon, pun scobitoarea doar daca nu sta baconul singur si-am impresia ca se desfasoara de pe ficat. De obicei pun terminatiile baconului dedesupt ca sa stea prins. Le pun in tava (neunsa), presar un pic de piper (imi place mai spicy) si le dau la cuptor la 350 F. pentru vreo 20-30 min pana cand baconul e crispy. No, pofta buna!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

am intrat sa va spun ca n-am mai mancat asa de bine de ...nu mai tin minte cand!! Ficateii astia sunt ceva de vis...pana acum i-am facut numai prajiti dar de-acum mi-am gasit nasu'
Pana la urma am uns tava cu foarte putin ulei,cat sa fie alunecoasa,am pus rulourile si am acoperit cu capac.Fara vin si fara apa,i-am mancat cu spaghete si salata de varza rosie
Acum am pus de un ceai antiadipos
Zuzilici,data viitoare ii fac si cu ceapa,sunt convinsa ca ies fain!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Tumpi, multumesc.
...
sa-ti traiasca pisicutza, e de rasa?

mai, ce pofta mi-ati facut cu ficateii astia!
in lipsa de...., am bagat niste clatite cu stafide, branza de vaci si smantana in cuptor. Cine pofteste, sa vina sa-i dau.

Mergi la inceput

Musai, bagati un ochi si aici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Tumpi, multumesc.
...
sa-ti traiasca pisicutza, e de rasa?

mai, ce pofta mi-ati facut cu ficateii astia!
in lipsa de...., am bagat niste clatite cu stafide, branza de vaci si smantana in cuptor. Cine pofteste, sa vina sa-i dau.

Yami Carmen, sa nu mai zici odata clatite ca aude al meu si o sa vrea si din alea, ca in ultimile 2 saptamani, am tot facut clatite.
Pisicuta e rasa europeana, eu nu o am cu rasele, pt mine toate sunt niste sufletele dulci.Nu tin la chestia cu rasele nici la pisici nici la caini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetele, ma primiti si pe mine la voi???
tocmai am mancat si simt ca explodez...singura nu pot slabi, de aceea am nevoie de ajutor!!!
am 72.5, 1.74 si vreau sa ajung la 65 (daca pot)! nu am tinut nici o dieta pana acum, stiu ce ar trebui sa mananc si ce nu, dar imi place ciocolata de nu mai pot si torturile cu crema ca in ro!!!dar nu prea are cine sa-mi faca!

Claudia

Mergi la inceput