Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 6
cornelia_laura spune:
Salutare fetelor! Mi-a fost tareeee DOR de voi
asa ca am bagat calculatorul in bucatarie ca nu mai puteam. Am citit din urma. De mancat am mancat cam aiurea, adica fara MD/P/C, o singura masa seara. Dar fara paine, grasimi. Sunt pe fuga ca deja ranjeste sotul la mine...abia asteapta sa puna mana pe locul la PC. Voi reveni mai pe larg dimineata.
Mamicadulce, Condoleante!
Laura, LA MULTI ANI !!!

Mephala - Gusta - Cornelia
tlaura spune:
Fetelor, va multumesc mult de tot! Ce surpriza mi-ati facut cu urarile voastre; nu ma asteptam! Sunteti SUPER!!!!!!

Acum a plecat si ultimul rand de musafiri. De ieri dupa amiaza am avut intr-una oaspeti! A fost foarte frumos; stiti vorba aia: "si au mancat si au baut si au dansat 3 zile si trei nopti, nunta a durat"!
Numai ca la mine nu a fost nunta, dar nu conteaza, odata implineste omu' 40 de ani!
mai am cateva cunostinte de venit, dar asta marti! Eu acuma, sper ca odata cu cei 40 de anisori, sa-mi fi venit si o leaca de minte si ambitie, si sa reusesc ce mi-am propus! Adica macar cateva kg. de dat jos; so, de maine gata cu mancarea!
Am sa intru sa dau raportul, si sper sa ma faceti albie de porci daca nu reusesc sa tin! va rog, fara menajamente!
Inca o data va multumesc, va doresc si voua toate cele bune, si multe pupicuri! Pe maine!
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
La Multi Ani TLaura! multa sanatate iti doresc, fericire si impliniri nenumarate, la cei 40 de ani!
Sora noastra de la Brasov are aceeasi varsta cu tine, face 40 de ani pe 4 decembrie. 
Roland, puiut de Madelaine! sa fi sanatos si ascultator!
Tumpi si Zuzilici va multumesc pentru raspunsul la intrebarea mea. Auzisem eu ceva, dar vroiam mai multe detalii. Pentru inceput o sa fac dozarile de anticorpi.
Mamica dulce condoleante pentru pierderea suferita. este greu cand pierdem fiinte dragi, mai ales cand acestea ne parasesc fulgerator si neasteptat. Suntem alaturi de tine.
Ieri mi-au venit rusii, asa ca nu prea ma simt bine. Va las acum ca sunt cam obosita. Va doresc o saptamana usoara si plina de realizari.
Noapte buna si pupici
mephala30 spune:
Laura, m-am uitat, de curiozitate, pe pozele tale.
Sa vad cum arata o sarbatorita la 40 de ani. Nu-mi vine sa cred cat de bine arati!!! Esti sigura ca ai implinit 40 de ani? 40??? Io iti dau macar 30.
Ti-am admirat si baietelul, tare simpatic e!
Claudia, bun venit alaturi de noi! 
Alaturi de noi iti vei vedea visele implinite (bun, visele despre silueta...).
Serios!
Cornelia, felicitari, esti o fata ambitioasa! 
Zuzilici, cum merge treaba?
Si nu uitati!
violeta70 spune:
Am revenit pentru a o ruga din nou pe Tzuni sa-mi trimita si mie poze cu ea si cea mica. Pleaseeeeee......
Iti mai dau odata adresa mea de mail:
vanturisv@yahoo.com
Pupici
tlaura spune:
Buna dimineata! Iata-ma in prima zi din restul vietii mele!
Multumesc inca o data pentru urari, de asemenea va doresc si eu voua sa aveti parte de tot ce va doriti!
mephala30, esti o draguta! E o chestie mai generala ca in zilele noastre, la 40 sa nu arati cum aratau femeile de aceeasi varsta cu cativa zeci de ani in urma! Oricum, ii am si asta conteaza pentru mine!
violeta70, sa-ti traiasca sora, sa fie sanatoasa si fericita!
Si acum ca sa revenim la subiect; mai fetelor, am aruncat si eu un ochi pe aici sa vad cam ce mancati voi si ce am vazut? ficatei de pui? pai stiu ca aia ingrasa rau de tot si nu sunt indicati in nici o dieta!
Eu nu prea stiu cu ce sa incep, daca nu am un plan concret, iar o iau pe aratura! Mai spuneti-mi si mie din experienta voastra, cele care ati slabit, ce, cand si cum?
mephala30 spune:
Buna dimineatza! 
Haideti la
/ceai, fugutza!
aici urarile: La multi ani Delia! 
gusta spune:
Venit la cafea.
Am dus puiu la gradi si nici nu a interesat-o.M-a pupat si mi-a zis pa si gata.Asta e astept acuma sa vad daca ma suna sa ma anunte ceva.
Indigestia de ieri a devenit toxiinfectie alimentara asa ca ieri am mancat ceai ,ceai si iar ceai pe care bineinteles ca l-am dat afara.
Nu am citit nimic din urma si nici nu stiu cand o fac dar sper ca mai pe seara ca acusi merg dupa strumf si am si ceva de strans si de spalat vreo 3 lenjerii ca de ieri am fost bolnavi toti.
Delia la multi ani.
Cornelia hai ca acusi e treaba.
Laura da ai petrecut nu gluma.
Mamica dulce ce pofta mi-ai facut de ficatei dar mi-a si trecut ca nu gasesc aici.
Carmen azi ce faci.
Eu daca as putea azi as tine o zi de banane si lapte ca mancare nu imi trebuie.
Iar cu alergatu sa va zic ca nu ma tin balamalele deloc.Dar fac exercitiu si poate poate reusesc.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
in sfarsit, raspunde cineva...
Gusta, urata partea cu toxinfectia alimentara. Pe de alta parte, e bine c-ai facut o zi de ceaiuri. 
...
Prima zi de gradi, sa ne povestesti cum a decurs.
Azi bucataresc in prima parte a zilei: sarmalutze cu carne de vita si bacon si chiftelutze in sos marinat cu salata de varza. Dupa amiaza iesim la plimbare cu baietii, apoi joaca in casa.