Nou stil de viatza (158)
Raspunsuri - Pagina 20
mephala30 spune:
Mik, Dordia e bine, bebe e baietel. Astea sunt ultimele vesti despre ea.
Tumpi, la tine nu vine mosul cu "cadoul"?
Ina,
,
, prin iunie vei naste?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
gusta spune:
Ina m-ai emotionat si iti doresc sarcina usoara si totu sa fie bine.
Marilena si Mara Augusta
ina C spune:
multumesc la toata lumea...sunteti niste bombonele.
mephala, 28 iulie spune calculatorul.
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
Ina - carina - Violeta - doroty
andre_ea spune:
Ina, felicitari!
Io cred ca-i topicul asta cu noroc. In ultima vreme au fost multe gravidute.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
khristin spune:
Mephala, Carina, Tzuni, multumim mult de aprecieri
.
Gusta si Mamica dulce, ca ati intrebat de party, Yasmine e nascuta pe 3 decembrie, dar cand ne-am dus la respectivul loc de petreceri, sambata era ocupata, asa ca am programat-o pt. duminica urmatoare pe 9 decembrie. S-au anuntat in jur de fro 15 cupchilasi si peste 30 parinti 
Mamicadulce, sa stii ca si mie mi se intampla, adica eu ma ingras de la stress in loc sa slabesc….fara gluma
….cred ca ar trebui sa iei lucrurile asa cum sint, si sa incerci sa te bucuri de Marc, de prima zapada cazuta, lucruri pe care in mod obisnuit uitam sa le observam…..
Doroty, de ce zici ca Pilates era ciudat ? DVD-ul meu are pur si simplu exercitii de gimnastica obisnuite, macar sa ma tin eu in mod serios de el si ar fi super. Cum e la Cindy Crawford ?
Ina, sa stii ca ti-a purtat noroc Pilates
….sa ai o sarcina linistita si un bebeu la termen mintos si voios
Ia sa vedem who's next in line 
Mik, nici eu nu sint prea mult pt. indulcitori, stiu ca nu fac bine organismului….
Io azi am avut o zi interesanta….toata noaptea a batut ploaia cu gheata si m-a trezit chiar de vreo cateva ori, asa de puternica era….dimineata pe la 6 suna telefonul sa ma anunte o colega ca e snow day, autobuzele s-au anulat din cauza poleiului si zapezii cazute, asta insemnand ca nu vom avea elevi, dar ca scolile sint totusi deschise…..asa ca yupiiiiii am avut o zi usoara, pe care am incheiat-o in jurul pranzului
….ce-mi place meseria asta, suna rau acum, nu?
Vad ca se discuta de piese pe aici, eu va dedic www.youtube.com/watch?v=_9BlwYUdcS8" target="_blank">Un Bel Giorno si www.youtube.com/watch?v=9KEiKuST3qQ" target="_blank">Free. Marturisesc ca am facut o fixatie din cantecele ei, mi se pare ca are o voce divina
.
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris & AOB
Tzuni spune:
Heeeeei, ce veste minunata! Inaaaaaaaaa, bravo! Sa fie intr-un ceas bun, mamicutzo! Acu clar tre sa mananci sanatos, ca de nu, bicele-s pe tine!
Facem bice speciale, mai fine, pt gravidutze, dar tot le dam! Si dupa ce nasti, te si spunem lu' bb! ![]()
Bravo si felicitari inca o data!

Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni - oLo - Mercedes 

...am gasit un ingeras: Sara Maria!
mephala30 spune:
Noapte buna!
Delia, iti tin pumnii maine. Crede doar ca totul va fi bine. Bafta!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi! 
Mephala - Gusta - Cornelia
hemengarda spune:
buna fetelor am intrat si eu in fuga.INAfelicitari si sarcina usoara !noapte buna si pupici.pe maine
1
carina spune:
Ina: FELICITARI 
!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebel voios si mancacios.
Eu ar cam trebui sa urmez la bebeluseala dar nu reusesc sa ma hotarasc si diferenta creste intre Carina si urmatorul. Poate 2008 o fi mai linistit si reusesc sa ma hotarasc. Consortul cica vrea dar ma lasa pe mine sa hotarasc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
InaC felicitari!
Sarcina usoara si bebel sanatos si mancacios.
Khris e o scumpa Yasmin. La cat e de scumpa eu zic ca tu ar trebui sa fi urmatoarea
. Ce zici?
Tzuni servici usoar!
Delidana do your best ca noi iti tinem pumnii si-ti purtam noroc oricum. Bafta!
Mik 
Mephala ce bunatati pregatesti in weekend?
Fetelor pe maine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)