Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai, traiasca sportivele, ce de sporturi pe subiectul nostru.

Andre_ea, multumesc.

Violeta, , felicitari pentru baietel! Sanatos sa fie!
Si tie sanatate multa.

Ina, plina de umor esti in seara asta.

eu fac exercitii pentru picioare: il adorm pe Teodor leganandu-l.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

v-ati culcat?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu nu m-am culcat, acum am ajuns acasa si mananc o conserva de somon ca altceva n-am....

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by mephala30

v-ati culcat?

inca nu,dar acum fug la nani ca ma trezesc devreme.Ne auzim maine la cafea, la mine o cafea mai tarzie, ca ajung mai tarziu de la munca.
Da dimineata cand imi beau cafeaua o sa ma gandesc la voi.
Acum fug la nanica ca deja mi-e rau de la stomac din cauza oboselii.

O noapte usoara va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehe, noroc de Carmen care m-a tras de manecuta:)

incerc sa nu va mai ocolesc, am citit asa mai pe diagonala din cand in cand, si am aflat ca tzuni si-a botezat Minunea, sa-ti traiasca! abia astpet sa mergem in parc amandoua, ce zici?

Si ca Mamica dulce trece printr-o perioada grea, sa fiti tari, Doamne ajuta!

despre Delia am aflat ca il citeste pe Shakespeare in original si am cazut pe spate de admiratie, felicitari, tre sa fie tare greu!

Noi suntem bine, bebelusul creste ca din apa numai la tzitzi, ioar eu am mai dat jos 2 kile jumate...dar nu e mare chestie, pt ca am 70.5

oricum, am avut ghinion si de vreme proatsa in ultima vrem,e si n-am reusit plimbari cu carutul, ieri si azi am recuperat.
ca, asta e singura cura pe care mi-o permit acuma....eu vreau sa alaptez cat o da Dumnezeu, si cred ca de fapt m-a ajutat la slabit alaptatul, pt ca de mancat am manact la greu.
Practic, am slabit din ziua internarii 11 kg, 6 la maternitate am, lasat (am avut bb mic, 2.9 kg) si inca 5 de atunci.

Cunosc si fete care n-au manacat nimic dulce dupa nastere, si-au dat jos 16 kile in 3 luni....dar eu efectiv nu ma pot abtine deocamdata.

Docotorul mi-a dat liber la Gym, insa n-am putere....la abdomene abia de la 3 luni am liber.
Intentionez sa ma inscriu la sala din ianuarie.

va pup, o sa vin mai des.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

v-ati culcat?

Nici eu nu m-am culcat, dar nici n-am cum ca-s inca la servici. Insa dac-as fi acasa... direct in varful patului m-as cocota si m-as culca sau macar m-as relaxa.
Zicea cineva de-o baie cu multa spuma si saruri... Tumpi parca tu visai la asa ceva. Te rog pregateste-mi si mie una ca aici a plouat toata ziua si-a fost o adevarata zi bacoviana de noiembrie.
Am nevoie de ceva sa-mi ridice spiritul.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hola,

raportez si eu, am facut sport la degete tot butonind, abia mi-am terminat tema la spaniola si ma duc sa fac un dus dupa care direct in pat ma arunc.

Sabina, de mult nu te-am mai vazut.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

ma felicit pentru sondaje si alte chestii, gen dat buzna pe la alte subiecte, in scopul 'pescuirii' unor persoane dragi, care nu ne mai dau vesti...Sabinelu', multumim ca ne-ai informat despre tine si bebe Gheo, ma bucur ca sunteti bine. Vrei sa mergi la sala din ianuarie? Oau! Bravo, tot respectul!

Puskin, buna si conserva de somon, nu?

Zuzilici, servici usor!

ma pregatesc sa ajung pe taramul viselor, cine stie, o-i vedea-o pe Delia citindu-l pe Shakespeare, sau poate pe Tzuni incalzindu-se la maini cu cana de cafea....? va spun maine dimineata...Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Noapte buna, Carmen!ne vedem la cafea.....sa nu pui zahar...o beau fara

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Sigrid iubita, ce bine c-ai aparut si tu!
Musai, trebuie sa facem o claca asa, pe seara, sa ne adunam toate la un pahar de vorba. Prinde bine 'spiritului', cum zicea Zuzilici.
Am inteles, maine servesc cafea cu zaharina. Sau amara?

Mergi la inceput