Nou stil de viatza (158)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara!

Mephala te-am votat si eu. Ce frumoasa esti!

N-am apucat sa citesc din urma, am vazut doar ca ina C n-a primit pozele de la mine. Nu stiu de ce.... Maine le mai trimit o data, ok?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor ce surpriza placuta mi-ati facut cu voturile voastre. Va multumesc din suflet. Nu ma asteptam sa avem asa de multe voturi.
Le multumesc si fetelor care m-au votat chiar daca eu nu le cunosc.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, LOL, ce semnatura ne-am tras amandoua! :)))

Tzuni, multzam!
Din cate stiu eu, Ina a primit pozele, ba chiar a spus ca seamana cu tine Maria.
edit: nu mai stiu cine spunea ca n-a primit pozele...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Tzuni, intre timp a mai intrat mailul de 3 ori... Cred ca a ramas in outbox si de fiecare data cand dai send and recive mai imi serveste una bucata mail... Pupici tie si Mariei!

Cantarul meu tot n-are baterii... Mai incerc azi, poate poate ma lasa sa ma cantaresc odata ieri n-a vrut nicicum.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafea ceai tot ce doriti sunt gata si va asteapta.

Carmen si eu sper sa isi faca prieteni si situatie sa revina la normal.

Ina stiu ca lucrurile astea sunt normale in conditiile in care ea chiar nu a interactionat cu alti copii.

Tzuni eu cred ca Cornelia nu a primit pozele.

Tumpi hai ca iti tin companie la facut curat .

Mamica dulce cum a fost ieri intalnirea cu strumfi.

De azi incep curatenie de sarbatori.Prima data voi face Camera Marei in care am mai multe de facut si cand o sa fie gata am sa va arata poze.

Meniu azi.
Cafea
banane si lapte
diseara daca nu am pot rezista gust un pic de placinta daca nu zic pas.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Buna dimineatza si multumim de , Gusta.

Meniul:
-cafea
-o placinta cu un pahar de iaurt
-legume la cuptor cu pulpa de pui
-cateva fructe (portocale, clementine)

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele,sunt racita cobza,imi curg ochii,nasul..m-a lovit tare rau :)
Ieri a fost ok la cursul cu copilasi,cert e ca mai am nevoie de practica, deocamdata imi place mai mult cu copii mari sau cu adulti,unde nu trebuie sa tzopai,sa cant etc si sa intretin o atmosfera interesanta cum trebuie cu cei de gradinita. Sper sa mi se dea mana cat de curand.

m-am uitat si la album,fetele,sunteti niste frumoase!!! Ma bucur totusi ca ca n-ati pus poze in pielea goala sau cu camasa ridicata ca nu va mai votam. Parol!

Va pup,ma duc sa fac curat ca la 10 vine un nene sa citeasca nu-s ce la calorifere si e ca la nebuni aici,dat fiind ca eu sunt si bolnava si pe drumuri.

Tumpishor dragutz,fii bunutz si arata cu deshtu' unde ai pus reteta de saratele ca am rascolit paginile rand cu rand de la ficatzei incoace si n-am vazut!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Gusta, spor la curatenie si asteptam sa vedem camera Marei.

Mergi la inceput

Mamicadulce, multa sanatate! Baga ceaiuri caldutze cu lamaie multa, paracetamol si trece...multumim pentru vot.

Tzuni, Ina, Sigrid, Ioana, Crystina, Cornelia, Carina, Mik, Madelaine, Nastad, Doroty, Bfly, Olgutza, Tlaura si restul fetelor.... va poftesc la cafea!

Sabinaaaa, n-ai mai intrat la noi de-o vesnicie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor!

Raportez si eu cu intarziere, doar stagnare . Am inceput din nou sa fac ceva miscare, dupa fiecare sedinta de masaj la care merg, de 2 ori pe saptamana...raman impachetata cu crema anticelulitic pe mine si ma "produc" la sol sper sa ma tna mai mult de data asta. data trecuta cand am facut cu constiinciozitate s-a remarcat destul de repede si ok efortul meu.

Tzuni draga, am mancat de 2 ori in viata mea ficatei cu bacon si nu m-au dat gata, mai mult imi place ficatelul tinut in lapte si facut apoi in tigaie cu putin unt...dar vorba cuiva din zona, cam ingrasa si nu pea fac pentru mine, doar pentru Serbanica. Copiii trebuie sa manance ficatel, macar odata pe saptamana.

Va si va doresc o zi frumoasa. Aici sunt -5 grade .. brrr...

mai viu...
Roxa

Mergi la inceput