MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)
Raspunsuri - Pagina 6
sanse spune:
Fetelor azi am luat in loc de fructoza indulcitor pentru diabetici si nu stiu daca e bun.Contine asa:sorbitol 99% si zaharina 1%.
va rog!e urgent ,sa stiu daca ma duc sa-l schimb!
Multumesc
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
andanii spune:
sanse ... daca dai un serch pe google vei constata ca nici una nu este buna ... nu stiu ce sa spun
- fructoza este zaharul din fructe pe cand saharina si sorbitoul cred ca sunt artificiale
- eu le evit pe ambele
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Karina spune:
quote:
Originally posted by andanii
sanse ... daca dai un serch pe google vei constata ca nici una nu este buna ... nu stiu ce sa spun
- fructoza este zaharul din fructe pe cand saharina si sorbitoul cred ca sunt artificiale
- eu le evit pe ambele
Andanii, dar care-i problema cu fructoza, ca Monti o scria la permise, s-a schimbat ceva?
Eu cu fructoza imi indulcesc cafeaua, cam asta e toata fructoza pe care o maninc in fiecare zi, dar chiar fara pic de dulce nu pot
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
sanse spune:
Andanii multumesc M-am uitat si eu in carte si am vazut ca sorbitolul nu-i ok deloc.M-am dus la carrefour si am schimbat cutia cu alta de fructoza.
Karina fructoza nu are nimic...e permisa.Eu am scris ca am luat din greseala un alt fel de indulcitor pentru ca am confundat cutia.Poti bea cafea linistita numai sa fie fara cofeina
Maine (vineri)ma gandesc sa-mi fac www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12643" target="_blank">Mancarica de naut.E ok reteta?
Dar pentru restul saptaminii merge facuta si cu carnita?A mai mancat cineva,e buna?
Miniuta chiar nu am observat ca scri si acolo ca eu ma uit mai mult la retete
E o fata care nu mai scrie pe la noi si care cred ca-i si pe acolo...Puskin cred
Inushco si restul fetelor pe unde umblati?
POZICI
inuta12 spune:
Sanse..eu am stat cu capul in nisip pana acum de rusine.
Meniul de azi:
d: 2 oua fierte, crenwursti, branza
g: mandarine, cioco *(la naiba nu pot sa ma las, oare am probleme cu glicemia?)
g: cascaval cu salam si masline
p: somn la cuptor
un ou kinder , fructe
am 28 saptamani
sanse spune:
quote:
Meniul de azi:
d: 2 oua fierte, crenwursti, branza
g: mandarine, cioco *(la naiba nu pot sa ma las, oare am probleme cu glicemia?)
g: cascaval cu salam si masline
p: somn la cuptor
un ou kinder , fructe
M-ai inebunit cu glicemia asta...ai probleme cu frigiderulnu cu glicemia
Daca te abati o iei razna rau dupa aceea...asa e la mine,mananc ciocolata ca nebuna
Cumpara-ti cioco amara si i-ti va trece pofta
Auzi tu....ou kinder
Inutza bulinuta
POZICI
Larra spune:
Andanii , felicitari si tine-o tot asa!!
Eu sunt peste greutatea din tabel cu multicel , am tot fost racita, inca mai sunt , am inghitit la miere si siropuri de tuse ...nu stiu daca asta e cauza dar sunt disperata. Sunt cu moralul la pamant si nu reusesc deloc sa ma remontez. Muncesc 12 ore pe zi , nu mai am timp de nimic si scap mereu cate ceva interzis.
Azi am mancat asa:
Dim : 2 felii wasa
Pranz: cascaval+ ardei gras si niste sunca
Seara : ciorba de perisoare
miniuta spune:
buna seara!
sanse, eu pe culinar sunt pupa, si acum nu mai scriu decat inca vreo doua-trei fete. anul trecut scriau insa foarte multe. in fine.
mic dejun: doua oua fierte tari, sunca si branza, o rosie; cafea decofeinizata
gustare: un mar si o bucata de cioco 70%cacao
pranz: musaca de vinete
cina: inca nu stiu. mai nou iau pranzul destul de tarziu asa ca pe la sapte inca nu mi-e foame; ma apuca insa foamea seara tarziu, sau o pofta nebuna de dulce. bad bad bad!!!!!
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
sanse eu am facut din naut chiftele si pireu , sau un gen de salata cu ulei, patrunjel carnita , asa cu rosii si menta nu am incercat
larra mobilizarea, lasa depresile si vino aici , sa nu fiu singura bulina hai ca te sustin din plin
inuta acuma ai voie , o sa vezi dupa cum nu te mai pasuim deloc
karina nu am nimic cu fructoza .... eu pur si simplu evit orice dulce pana incep sa slabesc calumea .... am gasit ceva ce nu mi-a placut despre fructoza , cum ca de la ea ne-am ingrasa , o sa caut maine unde am citit, acuma e deja prea tarziu
somnic usor , maine scriu meniul ... acuma sunt rupta , am fo si la sala azi .... sapt asta am fost de trei ori .... inca mai rezist
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
quote:
am gasit ceva ce nu mi-a placut despre fructoza , cum ca de la ea ne-am ingrasa , o sa caut maine unde am citit, acuma e deja prea tarziu
Despre fructoza!?
Ma nenorocesti.....i-mi iei si ultima destrabalare ?
POZICI