MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Fetelor azi am luat in loc de fructoza indulcitor pentru diabetici si nu stiu daca e bun.Contine asa:sorbitol 99% si zaharina 1%.
va rog!e urgent ,sa stiu daca ma duc sa-l schimb!
Multumesc

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse ... daca dai un serch pe google vei constata ca nici una nu este buna ... nu stiu ce sa spun
- fructoza este zaharul din fructe pe cand saharina si sorbitoul cred ca sunt artificiale
- eu le evit pe ambele

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by andanii

sanse ... daca dai un serch pe google vei constata ca nici una nu este buna ... nu stiu ce sa spun
- fructoza este zaharul din fructe pe cand saharina si sorbitoul cred ca sunt artificiale
- eu le evit pe ambele

Andanii, dar care-i problema cu fructoza, ca Monti o scria la permise, s-a schimbat ceva?
Eu cu fructoza imi indulcesc cafeaua, cam asta e toata fructoza pe care o maninc in fiecare zi, dar chiar fara pic de dulce nu pot

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Andanii multumesc M-am uitat si eu in carte si am vazut ca sorbitolul nu-i ok deloc.M-am dus la carrefour si am schimbat cutia cu alta de fructoza.

Karina fructoza nu are nimic...e permisa.Eu am scris ca am luat din greseala un alt fel de indulcitor pentru ca am confundat cutia.Poti bea cafea linistita numai sa fie fara cofeina

Maine (vineri)ma gandesc sa-mi fac www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=12643" target="_blank">Mancarica de naut.E ok reteta?
Dar pentru restul saptaminii merge facuta si cu carnita?A mai mancat cineva,e buna?

Miniuta chiar nu am observat ca scri si acolo ca eu ma uit mai mult la retete
E o fata care nu mai scrie pe la noi si care cred ca-i si pe acolo...Puskin cred

Inushco si restul fetelor pe unde umblati?

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sanse..eu am stat cu capul in nisip pana acum de rusine.

Meniul de azi:
d: 2 oua fierte, crenwursti, branza
g: mandarine, cioco *(la naiba nu pot sa ma las, oare am probleme cu glicemia?)
g: cascaval cu salam si masline
p: somn la cuptor
un ou kinder , fructe

am 28 saptamani

Mergi la inceput

quote:
Meniul de azi:
d: 2 oua fierte, crenwursti, branza
g: mandarine, cioco *(la naiba nu pot sa ma las, oare am probleme cu glicemia?)
g: cascaval cu salam si masline
p: somn la cuptor
un ou kinder , fructe

M-ai inebunit cu glicemia asta...ai probleme cu frigiderulnu cu glicemia
Daca te abati o iei razna rau dupa aceea...asa e la mine,mananc ciocolata ca nebuna

Cumpara-ti cioco amara si i-ti va trece pofta
Auzi tu....ou kinder

Inutza bulinuta

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Andanii , felicitari si tine-o tot asa!!
Eu sunt peste greutatea din tabel cu multicel , am tot fost racita, inca mai sunt , am inghitit la miere si siropuri de tuse ...nu stiu daca asta e cauza dar sunt disperata. Sunt cu moralul la pamant si nu reusesc deloc sa ma remontez. Muncesc 12 ore pe zi , nu mai am timp de nimic si scap mereu cate ceva interzis.
Azi am mancat asa:
Dim : 2 felii wasa
Pranz: cascaval+ ardei gras si niste sunca
Seara : ciorba de perisoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna seara!

sanse, eu pe culinar sunt pupa, si acum nu mai scriu decat inca vreo doua-trei fete. anul trecut scriau insa foarte multe. in fine.

mic dejun: doua oua fierte tari, sunca si branza, o rosie; cafea decofeinizata

gustare: un mar si o bucata de cioco 70%cacao

pranz: musaca de vinete

cina: inca nu stiu. mai nou iau pranzul destul de tarziu asa ca pe la sapte inca nu mi-e foame; ma apuca insa foamea seara tarziu, sau o pofta nebuna de dulce. bad bad bad!!!!!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

sanse eu am facut din naut chiftele si pireu , sau un gen de salata cu ulei, patrunjel carnita , asa cu rosii si menta nu am incercat

larra mobilizarea, lasa depresile si vino aici , sa nu fiu singura bulina hai ca te sustin din plin

inuta acuma ai voie , o sa vezi dupa cum nu te mai pasuim deloc

karina nu am nimic cu fructoza .... eu pur si simplu evit orice dulce pana incep sa slabesc calumea .... am gasit ceva ce nu mi-a placut despre fructoza , cum ca de la ea ne-am ingrasa , o sa caut maine unde am citit, acuma e deja prea tarziu

somnic usor , maine scriu meniul ... acuma sunt rupta , am fo si la sala azi .... sapt asta am fost de trei ori .... inca mai rezist

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

quote:
am gasit ceva ce nu mi-a placut despre fructoza , cum ca de la ea ne-am ingrasa , o sa caut maine unde am citit, acuma e deja prea tarziu

Despre fructoza!?
Ma nenorocesti.....i-mi iei si ultima destrabalare ?

POZICI

Mergi la inceput