MONTIGNAC: ce am mancat azi (91)
Raspunsuri - Pagina 14
sanse spune:
quote:
PS: am vazut ca voi mancati rodii. puteti sa-mi spuneti si mie cum se mananca? am tot vazut pe-aici, dar nepriceputeanu cum sunt, am zis ca nu are rost sa le stric.
Ce haioasa esti...Cum sa le strici?
Le cureti usor de coaja si papi brobonelele din ea.Sint rosii si bune.Mie i-mi plac.
Eu demult stateam sa le curat de-mi trecea cheful si ma murdaream ,acum musc usor bobitele din ea.
Te descurci tu
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
andanii spune:
am aparut , azi sunt plecata de la 9 dim , acuma am ajuns home si sunt rupta
va scriu maine
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
miniuta spune:
razi tu razi, sanse, dar asta pentru ca nu ma cunosti! barbatu-meu spune mereu "ce taranul nu cunoste, nu mananca". eu sunt destul de reticenta cand vine vorba de mancaruri noi, si cum de rodii nu stiam decat din povesti, nu m-am aruncat la ele. am intrebat-o odata pe o vanzatoare dintr-un aprozar cum se mananca, si mi-a zis ca ea nu a mancat niciodata si nu stie nici ea. asa ca nu am mai cumparat. dar le tot vad prin magazine, acum am tot citit la voi de ele, si ma gandeam sa mai incerc si altceva. merci de raspuns.
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Ce faceti mai fetelor!?
Sinteti cumintele sau papati?
Azi am papat:
md:peste af.,sunca si cremvusti
p:gratar de pui +mici
c:1 ardei gras
Andanii sint greu de pus toate capitolele acolo pe prima pagina?Tare mi-ar place sa le am la indemina si sa le mai recitesc.Doar daca nu-i complicat.....
Inuta ar fi mult mai interesanta daca ar avea in dreptul ei o graviduta sau rubrica separata,nu?
Pe mine ma chinuie talentul acum...sper sa nu te superi
Va pup si noapte buna
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
miniuta spune:
sanse, eu pap, dar monti! radem noi, dar macar noi tinem un regim care ne permintem sa mancam. azi vorbeam cu o prietena care tine un regim la care bea multa apa si mai mananca si cate un iaurtel din cand in cand. exagerez, dar e mult mai strict...de-ala de promite cinci kile in cinci zile.
revenind la oile noastre, eu nu am ce scrie, pentru ca meniul meu de azi este copia fidela a celui de ieri.
si deja ma gandesc ca maine imi fac peste prajit cu muuuuult mujdei. asta daca n-oi visa altceva la noapte.
pe maine!
mamica lui david(21.05.2007)
andanii spune:
sanse iti raspund la intrebari acum, ieri nu am mai apucat sa intru deloc din pacate
- capitolele habar nu am cum se le pun inapoi .... le-am sters pentru ca sa nu se adune dinou fffff multe si sa ne ceara voie moderatorii sa ne mai stearga din ele sa ne faca curatenie , din motive de precautie am lasat asa putine
- pe inuta am pus-o in lista langa noi pentru ca sa nu fie singurica , era la incpeut cu ariel ,mi s-a parut tare fain ca le-am pus separat montignace cu burtica , dar nu am vrut sa se supere inuta pe mine ca am izolat-o singura atunci cand ariel a disparut si am sters-o de acolo
eu am constat ca intotdeauna luni am mai mult kg .... sambata dim aveam 81.6 si azi dim 82.1 , saptamanile trecute la fel ..... la voi cum e , nu mancati mai mult in we si lunea aveti mai mult ????
PROPUN SA RAPORTAM INTR-O ZI DIN SAPTAMANA ..................PROPUNERI ????????????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Buna dragelor,
cu parere de rau... iar am stagnat :)
Meniul de astazi:
- dimineata: 2 felii paine integrala cu gem dietetic, cafea cu zaharina
-pranz: mezeluri, almette, castreveciori murati, 1 cub cioco amara
- cina: nu stiu inca, dar cred ca pui la gratar si muraturi
Pupici, o saptamana usoara... si va rog sa ma scuzati ca scriu asa rar aici :(
ralu spune:
Buna fete dragi!
Revin si eu un pic la scris daca pot spune asa.
Toata saptamana trecuta am tras cu fetita mea cea mica, dar acum si-a revenit. Sa speram ca nu o luam de la inceput dupa ziua de azi petrecuta la gradinita.
Eu raportez un 91.900kg. Nu am slabit prea mult, dar macar m-am dus in jos si nu in sus. Deci ma bucur macar pentru atat.
Andanii-poti pune ziua de raport cand vrei tu. Eu nu ma supar. Poate vinerea....sau cand ziceti voi.
Ma duc sa citesc in spate ca nici timp sa va citesc nu am avut!!!
Va pup mult, mult de tot!
Laura T spune:
quote:
Originally posted by danamiha
Laura,(sau care stiti) te rog spune-mi cum faci batonul integral cu tarate. E cumva vreo reteta de pe culinar?
Pai fac asa: amestec 2 cani faina integrala cu 1-2 cani tarate (depinde cat vrei), un cub/plic de drojdie dizolvata in apa calda, putina sare, apa calduta cat cuprinde (aluatul nu il fac prea indesat eu)...Las la crescut o ora, apoi formez ca niste batoane (mai pun faina alba pe mana ca sa nu se lipeasca) pe care le pun si le coc intr-o tava de teflon neunsa. Le coc pana se intaresc (mie imi plac mai crocante). Le depozitez in congelator si scot unul in fiecare dimineata sa-mi iau la mine la servici (il mananc de obicei cu iaurt 0%). Din compozitia asta imi ies intre 6-8 batoane (cam 20cm lungime au, si 2 cm latime).
Eu nu am reusit sa mai dau jos nimic, deci azi raportez tot 54.6 kg, pt ca in we am fost o fuga la Viena, unde se mananca numai bunatati...si bineinteles ca nu m-am abtinut, ufff!
Azi:
D - vesnicul baton cu vesnicul iaurt 0%
P - varza calita cu kaiser prin ea
G - un mar, un gref
C - supa si ceva friptura de pui cu salata, nu stiu exact ca ajung tarziu azi.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
andanii spune:
FACUT MODIFICARILE
daca mai raportati modifica maine fara nici o problema
inca mai suflu in trompeta : ADUNAREEAAAAAA
nu imi dau seama ce faceti de nu mai intrati deloc , ati dezertat ??????
ANDANII