Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Dana, ti-am trimis pozele pe mail. Sincer eu nu as pune un tablou cu maro, cred ca ar inchide prea mult, pe orizontala cred ca ar merge bine, de obicei ddeasupra patului cam asa se pun, dar sigur, nu este o regula. L-am vazut pe cel care il aveati, sincer, ar merge ceva mai mare. Si pe de alta parte, nu trebuie sa fie neaparat un tablou, poate sa fie o tapiserie, sau ceva cu o textura interesanta. Hai uita-te pe poze si cand mai gasesc iti trimit. Primul pas l-ai facut, asta-i cel mai important. Cum iti spunea Oana, poti pune un tablou viu colorat dominican dar pe de alta parte depinde si cat vrei sa iti inviorezi dormitorul. Una-i la hotel, si alta e sa te scoli mereu asa. Totul depinde de gusturi! Parca vazusem intr-una din pozele de halloween un tablou "dominican" intr-o sufragerie. Era la voi acasa? Daca da, ai putea sa-l muti o perioada sa vezi cum te simti cu el in dormitor! Hai, succes si bravo pentru initiativa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Roxana, si ce culoare de tablou ai pune ? Eu credeam ca daca pun ceva mai inchis ii taie din culoare si nu invers...Oricum f pretioase pozele trimise.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Dana, am remarcat ca a ta cuvertura are o "stralucire" argintie, asa ca asa as pune un tablou, cu nuante de maro, portocaliu, poate si ceva rosu, dar cu siguranta cu mult argintiu in el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by Ira

Salutare tuturor, fratilor, io-s stressata rau ca la mine pe strada au innebunit toti vecinii,

le iau casele foc de atatea decoratii, mosi craciuni care misca, reni, sanii gonflabile, ghirlande de luminite, instalatii la ferestre, coroane de brad, clopotei imensi...si in dreptul casei mele e NEGRU noaptea, va puteti imagina cum arata casa mea in viziunea lor ?

Pun pariu ca ne considera musulmani deja, feri-m-ar Allah, in we ma duc sa-mi cumpar instalatii sa-mi decorez tufisul din fata, macar asa, de ochii lumii, ca n-am milioane de platit la Hydroquebec deocamdata. Of doamne, in ce m-am bagat, nu va puteti ce penibila arata casa mea in contextul strazii, faleu, v-as face o poza, dar o sa ziceti ca e o gaura intre alte 2 case probabil. Astia d-aici creca-s milionari, si-au platit deja cabanele si acum n-au ce face si investesc in decoratii si trailere si vacante.

Voi v-ati decorat deja de Craciun pe dinafara ? Ai mei parca s-au vorbit toti odata si c'est fait.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Eu sunt de cealalta parte a "baricadei" .Avem 2 brazi si un ren de misca capul si ghirlande la usa si stilp, ba am mai luat si niste betze luminate, si nu am eu pomi cite luminite am prin garaj. Si sa stii ca nu te doboara Hydro Qc, dar ce placut e sa vii acasa si sa-ti vezi casa asa luminata. Oful meu e altul... vecinii mei din fatza nu prea fac ceva si eu cind ma uit pe geam e bezna,deci de fapt eu platesc ca sa le incinte lor privirea, dar pe a mea cine o incinta?

Ah, sa-mi pun un scaunel in fatza casei si sa ma uit singura la lumini,nu?

Monica, de fapt vroiam sa-ti raspund tie. Faptul ca aveti deja (sau veti avea) avans destul de mare va atirna mult la cumpararea casei. Veniturile lunare nu sunt chair mici si ai sanse mari sa iei casa buna si frumoasa la banii aia.
Insa la 1,200 cit vrei tu sa platesti pe luna, cu interesul de acum de la banci, cred ca , casa ar trebui sa fie cam la 200,000$.

gata fug la nani in dormitorul meu frumos si mirositor

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Ira si la noi au inceput cu luminite colorate dar inca nu foarte multe, pe ici, pe colo doar.

Noi mai asteptam sa le atarnam pe cele mostenite de la fostul proprietar.

Mergi la inceput

Sa continuam la capitolul 73!

Mergi la inceput