Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

noi avem pe 16 decembrie serbarea de Mos Craciun la firma la mon mari, imi pare rau, iarasi o scap pe Oanagabriela si pe inca citeva fete......apropo de mos, Tudor tocmai a descoperit in seara asta jocul de fotbal ce i-l dosisem dupa o canapea in basement...fericit tare fiu'meu, m-a batut bine:-))

Nelia, pina la urma esentialul e sa fie sanatos copilul, restul...

http://www.floriinro.ro/

Loue à bon prix cet espace de signature, merci de me contacter en MP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Deci pe 22 dec, ora 10 nu se mai inghesuie nimeni la intalnire???

Nelia draga daca mai vrei surse de insipratie, uite aici:

Alin, Antim, Virgil, Camil, Calin (Colin), Anton, Avram, Sergiu (Serge), Dominic, Casian (Cassian), Filip (Philip), Paul, Luca...

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Problema mea e mult mai importanta decit numele bb-lui Neliei...

Mi-a vopsit peretele..vreau pareri sincere. Mie-mi place de mor dar soatei NU. Cica suntem in Mexic sau Disneyland. Deci va invit la vizionare inainte si dupa si pareri sincere. (cum v-ati exprimat la Iancu, Diana2007?)

http://community.webshots.com/album/561436658hNOefe

Acum serios... Nelia numiti baiatul cum simtiti voi, ce atitea probleme existentiale.
mQQm, tot codat NU... nici eu nu am putut vedea poza.

pitilache pe 16 ma coafeaza si pe mine mai mult decit pe 23, cind tot prin cozonaci voi fi bagata. Deci pune-ma pe lista pe 16.

khristin, si cum i-ai invatat tu pe copiii aia cu asa nume grele de pronuntat?

Va pup si va las. Si la noi ninge miine de vreo 15-20 cm.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Anton, Caius, Mario, Achim, Martin, Stefan, Tiberiu, Darie, Albert, Dionis, Mugur, Codrin, Dominic, Horia, Silvius...

Mergi la inceput

Podeanu, arata foarte bine, spun eu din poze, dar sincer i-as mai "taia" un pic din tarie prin ceva pus acolo pe perete deasupra patului, ceva sa-l mai domoleasca un pic. Si dupa cum iti spuneam si mai inainte as fi facut si celalalt perete (avem un pat liber pana pe 17 dec, la nevoie!) O sa-ti trimit pe mail niste poze de camere cu culori mai tari, sa-i arati si sotului, vrei?

Intalnire DC Duminica 16 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Simonna
Pitilache
cge
Oanagabriela
Diana2007
Podeanu

Intalnire DC Sambata 22 decembrie - 10:00 - locatie - a se stabiliPitilache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Problema mea e mult mai importanta decit numele bb-lui Neliei...

Mi-a vopsit peretele..vreau pareri sincere. Mie-mi place de mor dar soatei NU. Cica suntem in Mexic sau Disneyland. Deci va invit la vizionare inainte si dupa si pareri sincere. (cum v-ati exprimat la Iancu, Diana2007?)

http://community.webshots.com/album/561436658hNOefe

Acum serios... Nelia numiti baiatul cum simtiti voi, ce atitea probleme existentiale.
mQQm, tot codat NU... nici eu nu am putut vedea poza.

pitilache pe 16 ma coafeaza si pe mine mai mult decit pe 23, cind tot prin cozonaci voi fi bagata. Deci pune-ma pe lista pe 16.

khristin, si cum i-ai invatat tu pe copiii aia cu asa nume grele de pronuntat?

Va pup si va las. Si la noi ninge miine de vreo 15-20 cm.

Dana,

Mie imi place "dupa". Fara sa am nici o veleitate de designer, eu as vedea deasupra patului un tablou din Dominicana (stii despre ce vorbesc)...sau ceva gen african din lemn, sau cu putin maro si alte culori vesele...Asa era dormitorul nostru de la Roma, pereti portocalii si decoratii gen "african" si ne-am simtit f.bine in ea. Caut poza si ti-o trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

quote:
Originally posted by pitilache

Podeanu, arata foarte bine, spun eu din poze, dar sincer i-as mai "taia" un pic din tarie prin ceva pus acolo pe perete deasupra patului, ceva sa-l mai domoleasca un pic. Si dupa cum iti spuneam si mai inainte as fi facut si celalalt perete (avem un pat liber pana pe 17 dec, la nevoie!) O sa-ti trimit pe mail niste poze de camere cu culori mai tari, sa-i arati si sotului, vrei?

Intalnire DC Duminica 16 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Simonna
Pitilache
cge
Oanagabriela
Diana2007
Podeanu

Intalnire DC Sambata 22 decembrie - 10:00 - locatie - a se stabiliPitilache

Ah ce bine ma simt... avem un tablou deasupra patului cu culori inchise si un pic de portocaliu, daca te mai uiti la poza dinainte o sa-l vezi. dar mai are de dat o mina , miine dimineata, patul l-am impins doar ptr poza. Si el a zis ca merge deasupra patului un tablou eventual pe lung, mai inchis la culoare.

Chiar te rog sa-mi trimiti poze..el zice ca lasam asa o peroada ca sa se amuze si prietenii si poate la primavara il vopseste la loc. Dar mie chiar imi place.

Pupici si merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

nelia si noi am avut mari dileme cu alegerea numelor pentru copii. In final ne-am hotarat pe unele care ne plac foarte mult (chiar daca Alex este mai comun, pe el de fapt il cheama Alexander) si conteaza ca suntem noi impacati cu hotararile luate. Si mai este inca ceva: noi am asteptat nasterea copiilor sa vedem daca "au fata" de numele alese.

Noi am fost raciti (eu si copii), acum este pe trecute. Lui Alex i-a iesit si ultimul canin, fara prea mari probleme. Cu el aproape ca am scapat, dar vad ca incepe pitica sa isi roada manutele si sa cam planga Este ciudat, ca pe de-o parte abia astept sa creasca, sa pape singuri, sa se descurce singuri, dar deja mi-e dor de ei cand erau bebelusi nou-nascuti.

Noi de revelion vom merge la o cabana chiar la Mt. Tremblant (langa Lacul Superior) cu inca 3 familii. Pacat ca nici unii nu au copii asa mici ca noi, dar speram sa avem zapada sa il scoatem pe Alex prima data cu saniuta. Initial vroiam la Ste. Agathe, gasisem ceva dar trebuia sa luam cabana pentru 5 zile si nu putem sta atat de mult. Ma bucur ca macar nu fac acasa revelionul, ca pana acum tot pe acasa sau in vizita am fost si simt nevoia sa mai ies in lume.

Am gasit si garderie pentru pitica, incep sa platesc din ianuarie, dar o duc cate 2-3 ore abia din februarie. In aprilie trebuie sa incep serviciul, ca mi se termina prestatia si ratele nu se platesc singure (din pacate ).
Apoi urmatorul plan mare este sa ne cumparam casuta noastra (sau sa o construim). Chiar vroiam sa va intreb, trebuie sa ai multa vechime sa iti aprobe credit pt casa? Cred ca vom avea vreo 30.000 cad avans, dar ca income nu stam grozav (intre 3500-4500 impreuna, depinde ce job voi gasi eu). Important este sa nu mai platim chire 800 pe luna, prefer sa platesc 1000-1200 pe luna dar la casa mea. Restul le mai facem usor-usor, dar chiria asta ma omoara.

Legat de intoarcerea mea la job, va reprezenta un mare chalenge. Nu stiu ce job sa caut, ca am lucrat doar ca data entry vreo 6 luni cand am venit in Ca, apoi am tot stat pe prestatii. Parca as vrea ceva mai ca lumea, dar mai trebuie sa lucrez putin la franceza scrisa. Noroc ca ma descurc bine in engleza, poate gasesc ceva in West Island, dar este cam departe totusi. Important este sa am salariu maricel si sa ma descurc la job.

Pe deoparte va invidiez (in sensul bun, adica va admir) ca sunteti de atata timp aici, vad ca vorbiti de casele voastre frumoase, cum sa le decorati cat mai furmos, iar eu nu stiu nci macar ce trebuie sa fac sa imi pot lua casa. Dar timpul trece si "crestem" si noi

Daca aveti sfaturi legate de cumpararea unei case (cum sa facem asta) sunt bine venite.

Cu cadourile noi suntem in pom. Nu stim ce sa luam nici pentru copii nostri, nici pentru cei 3 nepoti de 7, 9 si 11 ani. Nu ne stresam inca, mai avem timp.

Ma duc si eu ma nani ca sunt tare obosita.

Apropo de oboseala, nastere usoara si nu extrem de rapida nelia si sa iti dea Doamne-Doamne un bebelus sanatos si dulce care sa va intregeasca familia frumoasa.

Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)

Pozici Aylin
Pozici Alexutu

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Dana, ti-am trimis pozele pe mail. Sincer eu nu as pune un tablou cu maro, cred ca ar inchide prea mult, pe orizontala cred ca ar merge bine, de obicei ddeasupra patului cam asa se pun, dar sigur, nu este o regula. L-am vazut pe cel care il aveati, sincer, ar merge ceva mai mare. Si pe de alta parte, nu trebuie sa fie neaparat un tablou, poate sa fie o tapiserie, sau ceva cu o textura interesanta. Hai uita-te pe poze si cand mai gasesc iti trimit. Primul pas l-ai facut, asta-i cel mai important. Cum iti spunea Oana, poti pune un tablou viu colorat dominican dar pe de alta parte depinde si cat vrei sa iti inviorezi dormitorul. Una-i la hotel, si alta e sa te scoli mereu asa. Totul depinde de gusturi! Parca vazusem intr-una din pozele de halloween un tablou "dominican" intr-o sufragerie. Era la voi acasa? Daca da, ai putea sa-l muti o perioada sa vezi cum te simti cu el in dormitor! Hai, succes si bravo pentru initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Salutare tuturor, fratilor, io-s stressata rau ca la mine pe strada au innebunit toti vecinii,

le iau casele foc de atatea decoratii, mosi craciuni care misca, reni, sanii gonflabile, ghirlande de luminite, instalatii la ferestre, coroane de brad, clopotei imensi...si in dreptul casei mele e NEGRU noaptea, va puteti imagina cum arata casa mea in viziunea lor ?

Pun pariu ca ne considera musulmani deja, feri-m-ar Allah, in we ma duc sa-mi cumpar instalatii sa-mi decorez tufisul din fata, macar asa, de ochii lumii, ca n-am milioane de platit la Hydroquebec deocamdata. Of doamne, in ce m-am bagat, nu va puteti ce penibila arata casa mea in contextul strazii, faleu, v-as face o poza, dar o sa ziceti ca e o gaura intre alte 2 case probabil. Astia d-aici creca-s milionari, si-au platit deja cabanele si acum n-au ce face si investesc in decoratii si trailere si vacante.

Voi v-ati decorat deja de Craciun pe dinafara ? Ai mei parca s-au vorbit toti odata si c'est fait.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput