Sezatoarea canadiana (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Maru, sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii!

Eu inca nu m-am mutat, dar nici la casa asta nu mai stau... Adica am patul i 2 bulendre aici, iar dincolo am toate cutiile. DAR, am terminat de curatat bucataria si o baie, yay!!!

Ira, ce frumos ca vine sora ta! Distractie! Stii ceva de pianele John Broadwood & Sons?

Intreba cineva de viza pe mai mult de 6 luni pt o bunica... dupa ce vine bunica, trebuie aplicat pentru extensie inainte de a expira perioada. Nu este limita de cate ori poti aplica, totul e sa-ti aprobe.

Dana, cu experienta ta, si cu dezastrul din casa mea, cred c-ar fi de-a dreptul indicat sa te dea berbantul afara si sa vii la mine! Abia astept poze, eu sunt in criza (si de inspiratie ). Mesaj codat: n-a ajuns?

www.jameswjohnson.com/paint06/window_cleaner.JPG" target="_blank">Eu am evoluat intre timp in bine, scuze ca nu mi-am gasit bigudiurile, va salut cu drag!

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

nah, nu stiu de ce, dar la mine numai la refresh se afiseaza "poza", sorry...

Edit (ca iata, sunt pe cale de a umple pagina 15 singura): BREAKING NEWS... www.theweathernetwork.com/index.php?product=alerts®ion=wwcaon0014&ref=wxeyealerts" target="_blank">Toronto, pregatiti-va pt prima furtuna de zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Roxana, , incepusem sa cred ca nimeni nu mai vrea la intilnire...

Pentru mine:
Intalnire DC 16 decembrie - 15:00 - OK
Intalnire DC 23 decembrie - 15:00 - nu putem (vrem sa mergem la un spectacol de Craciun la ora 14:00, uitati aici detalii...
http://www.quebecissime.net/main.php?section=decembre)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Nelia, ce mai faci, cum esti? Tinem pumnii!
Maru, la multi ani baietelului!
Referitor la intilnire, noi am putea veni si pe 16 si pe 23, cel putin pina acum, nu avem nimic in plan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello!
Eu am zis 16 in ideea ca 23 e prea aproape de Craciun, probabil eu o sa cam stau in bucatarie in weekendul ala... Si, cum vreau s-o vad pe Oana, zic 16, in continuare :)
Hai sa ne interesam de popicarie, unde era? Oana?
Daca nu, ar mai fi Jungle-Jungle din Decarie Square, tot asa, central ca locatie, sper ca mai exista, eu n-am fost acolo de citiva ani, ar fi functional pt. ca tot copilul care se tine pe picioare are ceva de facut...
Nu propun neaparat Funtropolisul din Laval pt. ca e o galagie acolo de-ti muta mintile din cap! Drept ca se relaxeaza un pic spre sfirsitul programului, probabil ca dupa 3 ar fi corect si acolo... Pe de alta parte, pt. copiii mititei e mai putin de lucru...

Denisa, zimbesc la computer... magazinele alea nu le-avem in dotare, dar mi-ai mai dat o idee - doua, mai caut.

Cge, probabil asta o sa fac, caut ceva crengi de brad adevarate, coroanele nu sint tocmai pe lista mea de prioritati de Craciun, in capul meu alea ma intorc la Ziua Mortilor, in Ardeal se merge mereu la cimitire pe 1 noiembrie cu flori si coroane de-ala rutunde, ca un colac, asa ca sint marcata pe viata :))

Imi crapa capul cautind cadouri de Craciun... ati terminat cu ele? Sau nici n-ati inceput?

mQQm, protestez, nu pot sa vad poza si ma intereseaaaazaaaa :))

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Fetelor, mi-au dat lacrimile, m-ati impresionat teribil!
MULTUMESC TUTROR PENTRU URARI!
El e tare fericit zilele astea:
-face 12 ani si are voie sa stea in fata, in masina, bineinteles cand nu e tatsu in masina!
-si-a facut aseara tort cu cata ciocolata a vrut, si dimineata a trebuit sa se spele de vreo 3 ori pe gura ca nu se indura sa nu mai manance o bucatica
-i-am dat un gift card sa-si cumpere ce vrea, mergem in we si deja e terminat, cate planuri isi face, ce si cum, cu ce s-ar juca mai mult, ce ar fi cool (si eu visam ca o zica carti, da de unde!)
-la scoala l-a laudat profa de mate si cea de engleza, si nu incapea in piele ieri

si noi suntem fericiti pe langa el, a avut 1400 de grame la nastere, in hartii scrie la 24 de saptamani, da eu stiu ca a avut mai mult de atat. (+plus eclampsia mea, da aia nu se mai pune)

azi neata am cerut la hazband cadou ca i-am daruit asa brotac si el, razand a zis ca n-am birou de customer services sa mai schimbam cate ceva, cam ar avea ceva reclamatii!!! Va dati seama ce a fost la gura noastra

a, am uitat sa va zis, il ducem pe Andrei duminica la tuns la hairstillist pentru men, e asa de incantat ca nu se mai tunde la First Choice sau Wal-Mart (nu ca era ceva in neregula, dar de, la 12 ani cica freza tre sa aiba stil!)

Va multumesc tutor pentru urari, va sunt intoarse de o mie de ori la puiutii vostri si voua, sa fiti sanatoase, fericite si iubite!

Doamne'ajuta!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Simonna, pentru uleiuri esentiale care chiar sa miroasa "adevarat" incearca la Body Shop sau Fruits and Passion, sau, mai e site-ul asta: www.saje.ca . Au cele mai bestiale chestii naturiste ce le-am mirosit eu, si chiar functioneaza, dar sunt un pic scumpe .. si platesti shipping, ca sunt doar in British Columbia. Dar la Body Shop ar trebui sa fie ok ... uite un link spre un produs de la Saje care e chiar ce cauti tu .. http://www.saje.ca/qs/product/18/1193/29593/0/0

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Buna

Aveti un ritm ametitor la scris. Nu reusesc sa va mai citesc de multa vreme.

Iar acum, vin cu un scop (sper ca nu e prea tarziu): Nelia, nastere usoara, sa aveti un baietel sanatos indiferent ce nume o sa poarte, sa va aduca numai bucurii. Va imbratisez cu drag ...

Am vazut ca pe ultimele pagini discutati despre nume. Cred ca v-am mai spus ca eu am avut probleme atat in Romania cat si aici cu numele meu. Eram in clasa a VI-a cred, cand intr-o tabara, am hatarat ca o sa ma prezint cu al doilea nume (ma saturasem sa mi se tot poceasca numele). Prin urmare, m-am prezentat frumos.... Carmen. Era tare haois ca raspundeam cam greu la numele asta. Iar "visina pe tort" a fost "pusa" odata cu inmanarea diplomelor de la carnaval, unde am fost numita Corina....A fost momentul cand am incetat a ma mai supara ca imi spuneau numele incorect, am trecut de partea cealalta - ma distram de cum il spuneau.
Si distractia continua si aici....am o lista intreaga cu "variatiuni pe aceeasi tema"....

Pe curand,
Tatziana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simonna
mQQm, protestez, nu pot sa vad poza si ma intereseaaaazaaaa :))

Simonna, da-i un refresh la browser cand se plange ca nu poate sa "display". Oricum, constatai acolo in poza la a doua privire ca nici n-am picioare asa urate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Simonna, acum inteleg de ce s-a uitat soacra-mea care e ardeleanca chioras la mine cand m-am dus intr-un an la ea de Craciun cu o coronita de brad.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput