Sezatoarea canadiana (72)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonna spune:
OF! Ca eu am vrut sa zic de ieri sa suspendam discutia asta cu numele pina ce naste Nelia si alege numele bebeului.
Vandal, o idee mai usor, Nelia naste in citeva zile si zau daca e cazul sa o suparam. Ea nu il "potcoveste" pe cel mic, ea alege un nume si e evident ca o face din toata inima.
Cum spuneai, copilul isi poate schimba numele, e la bunul lui plac, aia la scoala si la job mai incolo pot sa-l strige Yann, zau daca era cazul sa o taxezi cu acel "pui interesele tale inaintea intereselor copilului". Daca citesti subiectul de la inceputurile - inceputurilor, or fi macar 100 de pagini, ai sa vezi ca poti - sau nu :), Nelia
- sa-i reprosezi diverse Neliei dar in nici un caz ca s-ar pune pe ea inaintea copiilor!
Ma repet, sint de acord, in esenta, cu ceea ce ai spus, eu am impins mai departe ideea, i-am spus lui Radu de la obraz in careva zi in care a venit crizat si isteric ca ii pocesc plozii numele la scoala ca, daca nu-i convine, mergem si-l botezam Radcliff si gata, ce atita spanac?! Dar asta nu inseamna ca vin pe forum si pun etichete pentru ca parerea mea difera de a lui x si y!
Simona
Simonna spune:
Maru, sa-ti traiasca... vezi, clar iti trebuie o casa mai mare, cu subsol, sa-si puna copilul jocul!
Eu iar am chestiuni existentiale :) Nu gasesc o esenta de brad care sa miroase a brad si nu a spalator de buda. Fost la Claire de Lune, Walmart, Winners si inca fo 3 si am gasit un singur ametit de borcan cu luminare parfumata miros de brad si... duhnea, ce sa mai! Sugestii? (Ca reclamatii nu primesc :)) )
Intilnirea: Duminica, 16 decembrie? Undeva pe la prinz? Locatie a se stabili mai incolo... Anybody?
Pupici,
Nu ma uitati cu mireasma coniferica, SVP!
Simonna
Denisam spune:
MARU -La Multi ANI pt baiatul frumos!!!
Simona-Zellers,Linen's Things,Home Outfitters-ai incercat?
Bafta-dc mai stiu zic.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
nelia spune:
Simona, stai linistita, ca nu ma supar eu atit de usor... Sint de un calm de nu-mi vine nici mie sa cred, cred ca natura isi ia rolul in serios, nu ma mai atinge nimic, nici macar faptul ca nu stiu ce fac cu cursurile. Greseala e a mea, ca am deschis discutia, normal ca sint pareri impartite, dar nici nu m-am gindit ca s-ar isca o discutie, dilema mea era legata de numele preferat al sotului si care imi place si mie si pronuntia lui in franceza... atit! Si faptul ca de aici s-a ajuns la alte discutii... de aceea e forum, sa se discute. Am citit listutele voastre de nume, pur si simplu nu ma atrage nici unul. Si cum Iancu e singurul care ne spune ceva la amindoi, probabil ca va ramine asa, chiar daca il vom scrie Iancou sau Ianku... il botezam Iancu si gata! Daca vor francezii astia il scriu si Jancou sau Yancou, numai sa-l citeasca Iancu!
Dar ceea ce nu inteleg eu, Vandal, este de ce ar fi un nume atit de complicat acest Iancu!?! Multe de pe lista ta, de exemplu, au mult mai multe litere si sint mult mai greu de citit si pronuntat decit cel dorit de noi. Singura probleme e sfirsitul...
Oricum, eu am renuntat sa ma mai gindesc, i-am pasat sotului problema, acum sper ca pina nasc ii vine vreo idee stralucita legata de acest subiect devenit brusc arzator, ca 9 luni de zile nu stiu ce am facut! Si gata, hai sa nu mai vorbim despre asta...
Da' pe cuvint daca stiu despre ce altceva, ca in afara de nastere, bebe, fete... nu prea ma preocupa nimic in acest moment! Asa ca astept sa mai scrieti voi si mai intru si eu in vorba.
Ah... iar incheiam fara sa urez:
La multi ani lui Maru pentru ziua printului! Ieri toata ziua m-am tinut sa scriu si tot incheiam mesajele si imi dadeam seama ca nu am facut-o! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos, si voi la fel ca sa va puteti bucura de el!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 8 zile!
Ira spune:
La multi ani pentru baiat, Maru!
Fetelor, a luat sor-mea viza, vine o luna de sarbatori aici, doamneeeee, ce fericita sunt. Tre' sa ma pregatesc de shopping-uri serioase, nu gluma, iar in ziua in care vine ea termina si sotul examenele, ca de 1 luna nu-l mai vad la ochi de atata invatat.
Ma duc sa ma culc, ca iar m-a taiat oboseala, astazi am 7 ore de curs cu 2 mici pauze, sper sa scap vie din scoala. E o liniste aici in zona asta unde stau de-mi tiuie urechile, nu se aude NIMIC si afara totul e inghetat bocna, eu m-am echipat serios de iarna ca la scoala ma duc pe jos si merg cam 10 minute prin zapada, ieri n-am fost uda la picioare, sa vedem azi.
Joia viitoare plec in turneu, yupiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
!!!!!!!!
Si duminica ma regalez la Archambault, numai ca trebuie sa cobor la Montreal..tre' sa-mi schimb corzile de vioara si numai acolo au un anumit fel care =mi place mie. O sa cumpar si o noua colectie completa de colinde pt. pian, ca sa le cantam in seara de Craciun, sub brad.
Vine sor-mea, v-am zis ? Da stiu ca v-am zis, c'est pas grave, ca stiu ca oricum nu ma citeste nimeni
.
Va imbratisez pe toti!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
pitilache spune:
Simonna, 16 decembrie este ok si pentru noi dar mai pe dupa-amiaza ca Seba are meci de hockey la St Lazare la 12:00, si 23 dec ar fi bine pentru noi (de abia mai creste Iancu si poate veni si Nelia cu el si putem sa venim si cu verisoarele lui Seba care vin in vacanta la noi, apropos Ira cand iti vine sora si cu ce companie? - FELICITARI!!!!!!!!!!! - nepoatele vin pe 17 dec. cu CSA). Hai sa incep o lista pentru 16 si 23 cine mai poate veni s-o preia si poate asa s-o face mai lunga si mai vedem si locatia! Si la noi pe insula este o popicarie daca va convine locatia?!?
Intalnire DC 16 decembrie - 15:00? - locatie - a se stabili?
Simonna
Pitilache
Intalnire DC 23 decembrie - 13:00? locatie - a se stabili
Pitilache
pitilache spune:
Maru la multi ani pentru Ovidiu! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
cge spune:
Treceti-ne si pe noi (CGE) ptr 16 decembrie, ca la 15 e mai probabil sa ajungem decat la 13 pe 23 dec.
Am putea si pe 23 dec, dar mai de dimineata sau mai tarziu.
E exact ora de somn la 13 ptr pitica.
Simonna, dar cumpara o coronita de brad natural si rezolvi pb cu miros de brad in casa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Ira, felicitari sorei tale ptr. viza.
Sper sa ma laud si eu intr-o zi cu asa o realizare.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Intalnire DC 16 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Simonna
Pitilache
cge
Intalnire DC 23 decembrie - 15:00 - locatie - a se stabili
Pitilache
cge