FIV 147

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor m-ati pus f tare pe ganduri, vreau ca pana marti sa incerc sa iau o decizie, adica daca fac cu blastocisti (in caz ca e de unde) sau sa-i implantez in Z3. Mi-e frica sa nu cumva sa nu aiba suficienta experienta cu asa ceva si sa-mi pierd embrionii
Pe de alta parte, toata noaptea am citit pe net despre FIV cu blastocisti si stiu ca asta e cea mai tare chestie, toate clinicile din afara care fac cu blastocisti au rata dubla de reusita fata de restul. Plus ca am citit avantaje si dezavantaje si ma atrage f tare ideea de blastocist. Insa la o clinica din strainatate. Nu stiu daca sa risc aici sau nu...
zouzou - iti doresc sa ai o zi super-mega, memorabila !

Sunt pe vaaal ( Z 10 de stimulare cu Gonal, martie -punctie !!!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Fetelor, vin si eu la raport,

Am 12 foliculi de toate marimile, cel mai mare de 19, endometrul de 11, azi pregnilul, luni punctia.

Succes tuturor

Mergi la inceput

piramy chiar voiam sa te abordez ca nu mai stiam nimik de tine ...
Mama esti asa de aproape ! Stai super bine si la foliculi si la endometru, bravo fata draga ai sanse super-bune !
Iti faci singura pregnylul ? Cate ai de facut, una sau doua ?
Cum te simti ?

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pisix histerografia nu e acelasi lucru cu histerosalpingografia ( HSG).Prima operatiune consta in introducerea prin col a unei minicamere video cu ajutorul careia se vizualizeaza uterul,orificiile tubare ( daca sunt libere sau infundate),se pot observa polipi endometriali sau cervicali,fibroame etc si in cursul acestui procedeu , cu anestezie locala sau totala, se pot scoate eventualii poilipi descoperiti,sinechiile uterine se pot corecta,chiar si unii fibromi pot fi scosi.La laparoscopie se pot rezolva multe,dar vizualizarea se face de sus in jos,pe cand la histerografie e invers.HSG e procedura prin care se introduce prin col o substanta de contrast,dupa care se vizualizeaza trompele uterine,ca eficacitate nu e prea grozava pentru ca iti poate spune doar daca trompele sunt permeabile sau nu,la laparoscopie insa se poate vedea si daca ele sunt functionale sau nu.Sper ca te-am lamurit.Multa bafta in deciile pe care le vei lua,ai productie foarte buna,asa ca trebuie sa ai si embrioni voinici si rezistenti.Tin pumnii!
puiramy felicitari si tie pentru productie si multa bafta la punctie si in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora, multumesc de info, chiar m-au ajutat sa-mi finalizez si eu planul de bataie
Pt ca nereusita ta m-a luat asa pe nepregatite incat m-am hotarat sa-mi fac un plan de urgenta pt FIV 2, as sta mai linistita acum daca as sti ca mi-am analizat toate sansele.
Deci : daca vom avea mai multi embrioni, o parte ii congelam in Z 2/3, restul...ii riscam pt blastocist
Transferam blastocisti daca vor rezista; daca e totul ok...e super, daca nu ...trecem la etapa II
Ma duc la Sovata
Imi fac histeroscopie
Trec la FIV 2 cu congelati

Stiu ca o sa ziceti ca sunt intr-o dunga cu planurile mele dar astea imi asigura un super-confort psihic, acum ma simt super, am redevenit optimista si nu ma mai framanta nimic
Va pup si va doresc o zi grozava !

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omonia spune:

M-am apucat sa citesc si eu acum ca am un pic de timp...
Si doctorul cu care am nascut eu face FYV..Se numeste Silviu Predoi si lucreaza la Medlife.. Acolo fetelor costa in jur de 1200 euro..
Au conditii ff bune..Au o intreaga sectie materno fetala care se ocupa de infertilitate cu comisie cu un embriolog care e scolit in America..etc si ceeea ce e cel mai bine este ca totul se desfasoara in cadrul unui spital..
Vad in lista voastra ca sunt multe Clinici unde se face fyv dar aceasta nu figura.. si am zis sa va anunt..
Succes si sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Pisix Fac doua fiole de pregnil.Nu ma simt prea bine ca am racit f putin, ma ustura gatul si am trecut pe ceaiuri si lapte cu miere, ca n-am voie sa iau altceva.Sper pana marti sa -mi revin.
Dupa cum stai si tu cu foliculii, cu endometrul, ai sanse maricele sa devii cat de curand .Mult succes!
Kora Pop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Puiramy sa fie cu noroc, vad ca stai bine, tin pumnii in continuare.
Kora, intr-adevar e mai usor sa treci peste esec facand un plan pt ce va urma.
Pisix bafta in continuare.
Avalon ma bucur ca mai apari si ne mai spui cate ceva. Oricum ma gandesc la tine si sper sa ai rezultatul dorit de data asta.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Pisix, nu esti intr-o doaga, e f bine ca ai si planul de rezerva, ce daca n-o sa ai ne voie de el? Bafta multa, ai grija!
puiramy, avalon bafta multa si voua!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Kora ma bucur ca te-am cunoscut si ca ai ramas optimista, sper ca 2008 sa fie anul tau norcos.

Azi am vorbit cu dr M si din 4 ovocite, 3 sau fecundat, cealalta se descurca mai greu dar ar fi sanse si pt ea.Luni am transferul.
Nu mai stiu inainte de transfer ai voie sa mananci, ca de baut, nu alcool , stiu ca e voie.

Pt ca tot discutati despre blastocist, vin si va intreb, oare mediile cu care se lucreaza sunt neutre si toate la fel, pe cand mediul din uterul fiecareia e diferit, nu? Ce mai conteaza ca e pus la 3 zile sau la 6, mediile sunt diferite, de aceea si sansele de a dezvolta o sarcina sunt mai slabe, parerea mea. Daca s-ar fi lucrat cu medii adaptate fiecarui organism, sau cat mai apropiate, alta ar fi situatia, nu credeti?

ladyxe

Mergi la inceput