FIV 147

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

luck, danyalo - va pup fetelor si sa avem o saptamana plina de lucruri bune !

Sunt pe vaaal ( Z 11 de stimulare cu Gonal, marti -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia a-mi pare sincer rau capul sus si tot inainte cu Dumnezeu.Of cinestie ce m-io zice si mie joi numai cand ma gandesc ma ia durerea de stomac.Mie daca ami da protocol scurt cred ca asi putea sa fac ca a-mi vine cm pe 26 luna asta si cred eu ca asi putea chiar si protocol lung .Nu stiu zic si eu ca nu prea ma pricet nu ami faca iluizii ca mie frica sa nu ma dezamageasca joi cand ma duc la domnul doctor.Te rog tinema la curent.Te pup si ai incredere in Dumnezeu. Va pup pe toate fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ananda spune:

am intrat aici in cautare de informatii dar vazand cate pagini sunt si citind pe ici pe colo realizez cat de dificil este pentru voi. nu pot decat sa va spun ca va tin pumnii tuturor si ca merita eforturile astea pentru ca un copil e un lucru minunat. sincer nu cred ca as fi avut curajul vostru, dar va respect si va admir pentru dorinta de a deveni mamici si pentru puterea de care dati dovada.

am si eu niste prieteni care se pregatesc de FIV, au inceput la Giulesti tratamentul cu dr Dracea si Dr Moisa. stiind ca am nascut acolo mi-au cerut informatii, dar din pacate nu am prea putut sa le spun mare lucru. asa ca apelez la ajutorul celor care au facut FIV acolo pentru cateva impresii "la cald" despre doctoritele respective. de asemenea as vrea sa stiu daca in afara de tariful oficial ati mai dat si alte sume suplimentare si cat anume (prietenii mei asa intentioneaza sa faca, mie sincer mi se pare ca oricum sunt foarte multi bani)

multumesc anticipat de raspunsuri si multe ganduri bune pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ananda, eu stiu ca moisa nu face FIV-uri. Se ocupa doar de spermograme, de nasteri, inseminari.

Ladyxe, face maine la ora 8, ET-ul. Sa-i tinem pumnii.

Bafta tuturor!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ladyxe- mult succes, speram peste doua saptamani sa primesti confirmarea ca ziua de maine va fi una de succes

Sunt pe vaaal ( Z 11 de stimulare cu Gonal, marti -punctia!)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by omonia

M-am apucat sa citesc si eu acum ca am un pic de timp...
Si doctorul cu care am nascut eu face FYV..Se numeste Silviu Predoi si lucreaza la Medlife.. Acolo fetelor costa in jur de 1200 euro..
Au conditii ff bune..Au o intreaga sectie materno fetala care se ocupa de infertilitate cu comisie cu un embriolog care e scolit in America..etc si ceeea ce e cel mai bine este ca totul se desfasoara in cadrul unui spital..
Vad in lista voastra ca sunt multe Clinici unde se face fyv dar aceasta nu figura.. si am zis sa va anunt..
Succes si sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!!!

Din pacate pretul nu e doar 1200 euro, ci 4900 ron (FIV clasic cu ET inclus). Oricum iti multumim mult. Stii mai multe despre embriolog? E cal pe care l-au avut si la Titan?

Mergi la inceput

ladyxe Bafta la ET.

puiramy, Avalon, pisix Numai vesti bune de la punctie. Va tin pumnii!!!!!!!!!!

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ladyxe acum are ET?Adica ET-ul se face la 48 de ore?Bafta multa ,asteptam vesti bune,poate intra macar sotul tau sa ne spuna amanunte!

Dariela te asteptam cu bhcg cat mai mare!!!

Kitta eu luam AC incepand cu ziua 1 de CM;mai astept si eu cateva zile,daca nu vine CM sun dr. sa imi zica ce sa fac,sa iau si eu duphaston sau ce sa fac...data trecuta dupa ce am intrerupt utrogestanul a venit a doua zi,dar...nu luasem cantitati industriale de progesteron injectabil.Acum eu as vrea cateva luni sa nu iau nimic,nici AC sa las putin organismul sa se regleze singur.Bafta in continuare!

Avalon,Pisix bafta multa,se apropie punctiile;sa ne spuneti si noua cum a fost,va asteptam si cu amanunte legate de evolutia embrionasilor vostri si apoi cu cele despre cati copilasi aveti in burtica si daca pana la urma au ajuns la stadiul de blastocisti cum va doriti.Si eu cred ca ar fi sanse mult mai mari de reusita,va urmaresc cu interes maxim si va tin pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrina

quote:
Originally posted by omonia

M-am apucat sa citesc si eu acum ca am un pic de timp...
Si doctorul cu care am nascut eu face FYV..Se numeste Silviu Predoi si lucreaza la Medlife.. Acolo fetelor costa in jur de 1200 euro..
Au conditii ff bune..Au o intreaga sectie materno fetala care se ocupa de infertilitate cu comisie cu un embriolog care e scolit in America..etc si ceeea ce e cel mai bine este ca totul se desfasoara in cadrul unui spital..
Vad in lista voastra ca sunt multe Clinici unde se face fyv dar aceasta nu figura.. si am zis sa va anunt..
Succes si sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!!!

Din pacate pretul nu e doar 1200 euro, ci 4900 ron (FIV clasic cu ET inclus). Oricum iti multumim mult. Stii mai multe despre embriolog? E cal pe care l-au avut si la Titan?

Iar au schimbat preturile pe site: 4400 RON FIV clasic, 5100 RON FIV+ICSI, ET e cica 1050 ron (probabil se aduna la celelalte preturi), Monitorizarea eco pentru FIV: 400 ron si estradiol pentru FIV 120 ron. ETF:: 1350 ron. Mai e deci loc de surprize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca in ce stadiu esti?Tu ai facut histeroscopia cu o luna inainte de FIV?Asa e recomandat sa se faca?Iti tin pumnii,.mai spune-ne despre tine.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput