Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gab___ spune:

buna, aveti dreptate in leg cu ultima cearta dintre mine si parinti dar sper sa am rabdare sa trec peste desi s-au adunat atatea si cel mai rau e ca doare.
de ieri suntem mai bine si incerc sa fiu mai inferenta desi e cam greu.

VICKY sanatate multa si inca putin si scapi de dureri vin bucuriile pe urma vei vedea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

multumim frumos de urari !!

gata, au facut 1 an, nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut, iar de usor, nu pot zice ca a fost foarte usor, dar nici greu; oricum mi s-a parut mult mai usor la ele, decat la Tudor
nu prea am timp, au venit socrii si parca nu mai am timp de nimic acum; mai am doua zile si incep munca...
aici sunt cateva poze de la aniversarea fetitelor

va pup pe toate,

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anail spune:

fetelor intru sa va tin la curent....va spuneam ieri ca Simon al meu face temp de cateva zile si aseara pe la 6 am hotarat sa merg cu el la spital pt ca a facut 39,5.I-au luat sange si au constatat ca are o infectie in corp,apoi examen de urina si a iesit la fel infectie si in urina,insa doctorul a zis ca vrea sa fie sigur de examenul de urina si ar fi bine sa ia proba de urina direct din vezica la care sunt 2 variante sa-i puna sonda ceea ce este pt baieti mai neplacut sa-i sa-i bage un ac in vezica cand este plina si sa scoata cu seringa.....deci a inceput cu acul si serinca ,dar fara succes.....asa ca atrecut la operatiunea sonda....nu va spun ce chin pe micutzul meu Simon.....si a 2 operatiune esuata a recurs la prima si in final a 3-a oara a reusit sa-i scoata urina si ce sa vezi la analiza nu are infectie in urina;am uitat sa specific ca dupa ce a vazut analizele la sange si examenul primul de urina a zis ca ne interneaza......am crezut ca mor....dar daca era mai bine pt Simon ...ce sa mai zic,apoi daca a vazut ca in urina nu are nimic......dupa atata chinuiala imi venea sa-i dau una la doctor...pe cuvantul meu ...a zis ca ne lasa acasa ca-i o infectie si bla bla bla...si eu concret nu stiu ce are copilul doar o infectie si-i dau Augnentin.Mi-a spus la inceput cand l-a consultat ca are putin gatul rosu,dar nu cred ca de la gant sa fie infectia.Asa m-a enervat:acum zicea ca ne interneaza,acum ca nu...acum ca-i face raze la plamani,acum ca nu-i face....pana la urma m-am bucurat ca ne-a lasat acasa si sa nu va spun ca de aseara nu mai are febra deloc.Saracutul ce a mai suferit!in 2 zile merg la medicul de familie sa vedem ce zice.
Scuze trebuie sa plec a venit cineva la mine!!!

Va mai tin la curent!

Pupici la toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Vicky tinem pumnii sa mai rezistati un pic asa... sa mai creasca bb-ii in burtika

Gab mai rezista un pic... o sa plecati la tati si scapati de discutii si certuri...

Mamaanna ce scume sunt... imi plac tare mult si's grasute si rosii in obraji
Ce au ales de pe tava?

Anail multa sanatate puiutului... of... nici ca la noi, nici ca la voi... la noi nu prea fac analize sa vada la ce antibiotic raspund virusii... la voi nici nu se uita la el si-i face direct analize, far sa-l consulte???
E posibil sa iasa la analize infectia si de la rosu in gat, pt. ca poate face puroi si e o infectie... sper sa nu spun prostii.
si sa ne spui ce ati ma ifacut!

Mergi la inceput

ellyane asa e dar cu greu trece perioada asta !!! am reusit s afac comada pe LR dar nu stiu cum voi scoate coletul ca e pus pe numele sotului si adresa mea din romania asta pt ca l-am pus pe el sa isi faca cont si a mers totul din prima si a pus datele corect de pe card. ma mai documentez sa vad daca mai pot schimba adresa numele dupa ce am dat comanda.

anail bine ca ati trecut de stresu asta si sanatate maxima la simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

BINE V-AM REGASIT FETELOR !!!

Stiu...stiu...nu aruncati cu cratitzele dupa mine...am lipsit mult...motive personale si nu numai, nu vreau sa mai zic nimik ca sa nu zbor si eu de pe aici...

In fine...va multumesc din suflet pt urarile de bine din 23 nov, sunteti niste scumpe ca nu m-ati uitat si ca inca va ganditi la noi...va iubesc mult, felicitari mamicilor, numai bine si sanatate multa va doresc !!!

Despre fete...ce sa va zic, sunt grozave, nu mai pot dupa ele, ma topesc, a trecut 1 an, anul trecut pe vremea asta sufeream enorm, acum sunt cea mai fericita...din pacate se vede prematuritaea, nu arata ca un copil de 1 an, nci fizic si nici psihic, nu merg inca, vorbesc, dar numai ele inteleg ce spun...dar sunt sanatoase si frumoase...

mai vorbim ! VA pup dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

Am uitat sa va zic...gasiti si ceva poze noi...Cele de la aniversare nu le-am descarcat inca...dar promit ca voi pune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alhassanvicky spune:

multumesc fetelor pentru sustinere. incercam sa le mai tinem la caldurica cat se poate.

flavia sunt absolut superbe fetele tale

Vicky mami de Elissa , cu gemeni 35+

http://picasaweb.google.com/nickydrag/BestOfElissa
jurnalul Elissei - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103718
viata mea in Emirate - http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=103958

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

gab la asta nu stiu cum sa te ajut...

Flavia bine ai revenit!
Stai linistita, Elena nu mergea la 1 an si nu a fost nascuta prematur... fiecare are ritmul lui... sunt copii care merg la 8 luni si copii care merg la 1 an si 2 luni... fara sa fie prematuri...
si asteptam si poze de la ziua lor... ma pun acum pe vizionat restul...

Vicky ma bucur ca inca sunteti in aceiasi formatie. Tinem pumnii sa mai stea acolo...

Mergi la inceput

elyanne am reusit sa schimb numele ca sa primesc coletul pe adresa mea si asta pt ca scria ca pot schimba comanda in 24 H apoi sa vedem ce o iesi.
flavia banuiesc ca majoritatea gemenilor au chestia asta dar dupa ce mai cresc nu mai stie nimeni ca au fost prematuri sau stiu eu ce altceva, si eu simt la fel de multe ori dar ce s afac , ma bucur ca sunt sanatoase si imi trece.
viky suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput