Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor....

Referitor la TT, eu nici nu cred ca il fac, de fapt astazi ar fi fost ultima zi de facut si logic nul mai pot face.. si bineinteles stau cu o mica ingrijorare in suflet, dar am convingerea ca va fi bine, la fel cum am convingerea ca e baietel (nu stiu de ce, vom vedea luni). Miam facut niste poze cu burtica (pe care le voi pune sa le vedeti si voi si filmulet cu bebe), am incercat niste haine care mi leam cump sa merg la un botez, si am constatat ca a cresut burtica fff mult in ultimele 2-3 sapt. Sper sa fi pus si ceva pe mine (kg) ca tare am fost suarata dupa slabirea mea de 4 kg de la incept pana acu 2-3 sapt de cand am inceput sa termin cu si vomele si sa mananc mai bine. Fetelor, in 13, marti seara, stateam in pat cu burtica goala si vorbeam cu tati, si dintro data am vazut ceva miscare la mine in burtica (destul de multa miscare), am observat destul de bine, asa, vreo 15 min, dupa care cred ca bebe puturos si lenes a adormit. Dar e ciudat, pentru ca am simtit doar ca niste crampe, adik foarte usoare, cum stateam cu burtica in sus, inafara de pulsul acela de la buric si respiratia mea se mai vedea cate o umflatura pe ici pe colo si simteam doar cateodata acele cum sa le spun, cred ca era ca si cum bebe tragea de ceva pe acolo inauntru si mi se contracta burtica, nu stiu cum sa explic... Am mai stat si miercuri si joi, dar se pare ca bebe e tare puturos, am mai apasat pe burtica, mam mai agitat, iam pus muzica dar nimic. In seara aia nici nu am dormit aproape de emotie si bucurie ca lam observat pe bebe, si acum am si plans ca nu lam mai vazut pe bebe, as vrea sal vad tot timpul, sa nu doarma deloc, sau sa stiu ce sa fac ca sa il trezesc sa vad ca e acolo, parca numai asa mai simt si eu ca de chiar e acolo puiul mic. Banuiesc ca a fost asa marti seara pentru ca luni si marti am umblat toata ziua pe jos iar luni noaptea nam dormit aproape deloc ca nu am fost acasa la mine in pat si banuiesc ca era si el agitat, il agitasem si mia aratat. Nu stiu ce sa cred, cert e ca deabea astept luni sa merg la eco sa il vad. Si am emotii de ce va zice dr ca nu am facut TT, dar nu ma intereseaza si nu am nevoie de un stres in plus.

Geta 17+, iubitoare de
http://getutza81.hi5.com - eu si cristi
http://bd.lilypie.com/Ssvkp3.png - pana vine bebe
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetele.
Merci de aprecieri pt pozele de la eco.
Ylari felicitari pt fetita. Pana acuma parca e singura fetita din grup, sau ma insel?.

Ieri nu am avut chef sa lucrez deloc si mi-era si somn, si chiar cand incercam sa mai programez cate ceva, numai tampenii fara logica am realizat . Oare cum o sa mai rezist sa mai lucrez inca vreo 5 luni?

Lilly 12+ Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

alra, da, ai un ciocolatiu tare dragut..dar impresia de claie la mine este ....departe de realitate. mi-a cazut ingrozitor parul la sarcina asta. la david aveam un par bogat si frumos si acum...am ramas in citeva fire cum spuneai tu. marti merg la dr mea, sper sa-mi prescrie si mie elevit, ca nu se mai poate...
iar laura e o scumpete, am observat ca la ea pe masura ce a crescut i s-a ondulat parul, la David a fost invers...pe masura ce l-am tuns, din ce in ce mai putin ondulat
drum bun...cred ca ai ceva emotii.bine ca nu calatoresti prea mult. 2 ore jumate sunt ok si pt un copil

David (10 nov 2004) si
Simona 16+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mai, cleo78, Covrigi de la Crangasi imi cumpar si eu cand merg cu metroul, vreo 4 zile pe saptamana. M-oi fi vazut pe mine? :) Ca io n-am verigheta, nu sunt maritata cu Iuby (si ce daca, ne iubim asta conteaza!) Si vezi, am bebe in burtik.
Si eu am intrat intr-o foameeeeeee.........

Va pup pe toate.

Cu privire la TT o sa il fac, eu am 31 de ani, fara antecedente nici din familia mea nici din a iubitului de copilasi bolnavi, si nu o sa ma mai stresez. Oricum din tot ce am citit si spuneti si voi, e cam tampenie. Poate la mine nu e rationamentul asta, sa fac si amnio, ca mie mi-a dat trimitere la Istitutul de Ocrotire a sanatatii mamei si copilului, unde TT se face gratis... Nu ca as fi vreo calica, pana acum am dat carute de bani pe consultatii, analize si echo, ptr ca prefer sa merg la clinica unde lucreaza doctorita, decat sa mai vad spitale (am experiente neplacute...) Totusi, prin ianuarie-februarie am sa merg sa vad si eu spitalul unde voi naste, am inteles ca in curand va intra in renovare si abia atunci va fi gata, oricum, la timp ca sa beneficiez si eu de ea. Aoleo, imi e o frica, daca nu pot sa nasc?????? De cezariana mi-e superfrica, eu am o operatie de anexectomie stanga (chist endometriozic spart, care a rupt si bla bla...) si mi-am revenit foooooarte greu dupa operatie. Foarte greu. Vreo 3 saptamani am zacut in pat. Si nu aveam copilash de ingrijit... In fine, lasa ca mai e mult pana atunci.

Pupici!!!!

Ce bine imi pare ca vine weekendul!!!! Ma duc la Ikea sa imi cumpar pat maine sau poimaine. Si parchet. Incepem renovarile!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Getutza81, esti tare simpatica cand spui ca vrei sa il trezesti pe bebe, ca sa simti ca este acolo. o sa vina o vreme cand o sa iti doresti sa fie puturos si nu o sa stii ce sa faci sa doarma.

adevarul este ca si eu mangai in fiecare seara burtica, asteptand un semn de la bebe. dar si al meu se vede treaba ca este cam puturos. de l-ar tine asa si dupa nastere....

asa era si alexandru, nu prea se agita cine stie ce in burtica, cand il vedeam la eco era numai picior peste picior, deci tot puturos. l-a mai tinut putin si dupa nastere (a fost un copil cuminte tare), dar de pe la un an si jumatate a inceput sa ii treaca si acum este argint viu. ma omoara cu cata energie are, cat de putin somn are nevoie. exact ca taica-su. tot sper ca al doilea o sa semne cu mine, mai iubitor de somn.

Dana
15+

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by Lilly79

Buna fetele.
Merci de aprecieri pt pozele de la eco.

Am intrat pe adresa comuna, dar nu am gasit poze cu pozele tale de la eco... ??? unde sa le caut ?

Geta 17+, iubitoare de
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, burtici,

nu mai vorbiti de covrigi , ca aici in Spania nu se gasesc, nici cu mac, nici cu sare…..tare as manca vreo doi-trei!!!!
Bun venit tuturor fetelor noi, sa dea Bunul Dumnezeu sa avem parte de o sarcina si o nastere cat mai usoara si de bb-i sanatosi si frumosi!
Nu mi-ati raspuns, v-ati gandit la nume deja??

Eu daca ar fi baietel as vrea sa-i pun Victor Stefan, dar daca e fetita….. mi-ar placea Diana sau Dana sau Carolina…. Dar cum nu stiu ce este….

Noi azi tinem post de carne, am mancat azi numai lactate: un colacao dimineata si pe la 11 doua iaurtele cu zmeura si capsuni si o portocala. Sincera sa fiu, mi-e cam foame, nu prea mult, voi cum stati cu matele, chioraie mult sau nu?? Mie mi-e foame numai la munca, in momentul cand ajung acasa imi piere pofta ca printr-o minune. Singurele mancaruri la care am poftit au fost: intr-o seara am vrut creier pane, visine si lapte batut (aici nu se gaseste si laptele pe care il au nu se prinde, nici macar ala cu grasime mai multa!!) si atat.

+16

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Iar in ce priveste TT vad ca devine din ce in ce mai inutil....si pentru noi, si pentru doctori...

David (10 nov 2004) si
Simona 16+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Eu daca va fi fetita o va chema Carina-Larissa (numele asta e in mintea mea de muuuuuulti ani), iar daca e baietel, nu stiu, acum cateva zile mia dat o idee in cap, si anume, sa i pun numele Darius-Silviu, sau Silviu-Darius, sau Silviu-si inca un nume, voi vedea eu, dar asa cred ca va ramane, pt ca am un fratior tare bolnav de mic, are cel mai grav grad de handicap si nu e bine deloc de cateva zile, are 23 ani si e tot mai rau, si am eu o presimtire tare sumbra in ce il prieste si nu stiu daca il mai apuca pe bebe . In memoria lui va fi, oricum va fi tare greu, nu stiu cum voi trece peste, oricand se va intampla.

Geta 17+, iubitoare de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta75 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Mai, cleo78, Covrigi de la Crangasi imi cumpar si eu cand merg cu metroul, vreo 4 zile pe saptamana. M-oi fi vazut pe mine? :) Ca io n-am verigheta, nu sunt maritata cu Iuby (si ce daca, ne iubim asta conteaza!) Si vezi, am bebe in burtik.
Si eu am intrat intr-o foameeeeeee.........

Va pup pe toate.

Cu privire la TT o sa il fac, eu am 31 de ani, fara antecedente nici din familia mea nici din a iubitului de copilasi bolnavi, si nu o sa ma mai stresez. Oricum din tot ce am citit si spuneti si voi, e cam tampenie. Poate la mine nu e rationamentul asta, sa fac si amnio, ca mie mi-a dat trimitere la Istitutul de Ocrotire a sanatatii mamei si copilului, unde TT se face gratis... Nu ca as fi vreo calica, pana acum am dat carute de bani pe consultatii, analize si echo, ptr ca prefer sa merg la clinica unde lucreaza doctorita, decat sa mai vad spitale (am experiente neplacute...) Totusi, prin ianuarie-februarie am sa merg sa vad si eu spitalul unde voi naste, am inteles ca in curand va intra in renovare si abia atunci va fi gata, oricum, la timp ca sa beneficiez si eu de ea. Aoleo, imi e o frica, daca nu pot sa nasc?????? De cezariana mi-e superfrica, eu am o operatie de anexectomie stanga (chist endometriozic spart, care a rupt si bla bla...) si mi-am revenit foooooarte greu dupa operatie. Foarte greu. Vreo 3 saptamani am zacut in pat. Si nu aveam copilash de ingrijit... In fine, lasa ca mai e mult pana atunci.

Pupici!!!!

Ce bine imi pare ca vine weekendul!!!! Ma duc la Ikea sa imi cumpar pat maine sau poimaine. Si parchet. Incepem renovarile!!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

Ylari, si eu m-am hotarat sa fac TT fiindca e mai sigur. Cred ca daca imi recomanda aminocenteza, o sa fac si asta. Intr-adevar, TT da rateuri, dar ma simt mai linistita daca fac toate examenele posibile. La prima sarcina am facut TT si mi-a iesit cumva la limita. M-am cam speriat, e drept, dar am un copil sanatos si fara probleme. Acum sa vad unde imi da dr recomandarea sa fac TT, probabil la medlife.
Eu nasc cu dr Gherasie la sp CF 2. Mai este vreo graviduta care naste la CF 2?
Despre acid folic, voi lua pana in sapt 20 cand voi incepe sa iau vitamine. Data trecuta am luat Centrum Materna si probabil si acum tot din astea voi lua.
Va pupic pe toate.
14+

Mergi la inceput