Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Simona, uite aici niste poze recente:
http://bebeadialina.spaces.live.com/
diferenta intre mine si tine este ca tu ai ditamai claia, iara eu am 5 fire pe care le fac suvite ca sa para 7-8! si relativ la nuanta parului, din experienta eu cred ca cel mai bine ne sta cu nuanta cat mai apropiata de cea naturala, in cazul meu blondul inchis fiind culoarea cu care m-a inzestrat mama.

Fetele vin acasa!! Imi iau in we bilet de avion, vin in a doua saptamana din decembrie cu Laura (tati nu vine cu noi). E ultimul zbor al Laurei ca "infant", m-am inspaimantat cand am vazut cat ma vor costa biletele la anul
in rest toate bune, ma uit deja dupa cadouri caci am familie numeroasa

PS: eu nu prea ma simt ca si cum as fi insarcinata in ultima vreme, exceptand foamea crunta pe care o am. si nu e doar "pofta de mancare" caci daca nu mananc suficient ma ia cu lesin, e foame!! Incerc sa nu exagerez seara ...
Singurele lucruri legate de sarcina sunt oboseala crunta care o am seara si faptul ca ma scol noaptea sa merg la baie, dupa care, evident, am mari dificultati in a adormi la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna burtici,

alra, zici de foame crunta? si pe mine ma ia..cate o data.Sau de mai multe ori. Si am mancat..de am pus 2 kile sapt asta. 2 kile in primele 16 sapt, 2 in sapt 17. E constant, da?

Pai ma si mai intreb...de unde m-am ingrasat. Pai sa va explic: dimineatsa ma trezesc si mananc fructe: rod tot ce am: 1 banana, 2 mere, 3 mandarine, kiwi/struguri. Curats tot. Si ma duc cu metroul... la munca. Repede pe scaun..ca asha noroc nu se rateaza..iar in fatsa mea, (ca de obicei) o tanti. De data asta, una mai elevata, cu punga de la Humanitas in mana...si 3 covrigi. Stiti covrigii, ai mai eftini, cu mac prea mult intr-un colt, prea multa sare in alt colts (io vad in colturi, stiti asta). Covrigi de la covrigaria din fundul pietei de la Big Berceni, sau care ii mai vand tiganii la gura de metrou Crangasi, dintr-o cutie distrusa de carton, covrigi care ii mai gasesti intr-o alta lada amarata, in fatsa la spitalul Colentina...covrigi amarati, ordinari, care am mancat prin studentie cu iaurt; ca cei de la covrigaria de la Cocor (care au inchis-o, de altfel)..... Ei, stiti voi din care.Si incep sa salivez...inghit saliva 1 data, de 2 ori...dar nu ii cer. Pe cuvantul meu, daca avea verigheta ii ceream unu.(nu stiu dece am judecat asha...ca nu are verigheta, deci nu are copii, nu stie ce e aia sarcina). Am rezistat eroic pana la Aiurel Vlaicu, de unde mi-am luat un sandvish amarat.

P.S. e mai bine decat momentul in care am scuipat (FARA SA VREAU) samburii de struguri pe papucii unei MISS.
Remuscari:Si abia sunt in sapt 17. AMR..23... doamne de ce o sa fiu in stare pana la sfarsitul download-ului!!!

Data viitoare va povestesc de pufuletsi. VA IUBESC,BURTICI

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Pai ma si mai intreb...de unde m-am ingrasat. Pai sa va explic: dimineatsa ma trezesc si mananc fructe: rod tot ce am: 1 banana, 2 mere, 3 mandarine, kiwi/struguri. Curats tot. Si ma duc cu metroul... la munca. Repede pe scaun..ca asha noroc nu se rateaza..iar in fatsa mea, (ca de obicei) o tanti. De data asta, una mai elevata, cu punga de la Humanitas in mana...si 3 covrigi. Stiti covrigii, ai mai eftini, cu mac prea mult intr-un colt, prea multa sare in alt colts (io vad in colturi, stiti asta). Covrigi de la covrigaria din fundul pietei de la Big Berceni, sau care ii mai vand tiganii la gura de metrou Crangasi, dintr-o cutie distrusa de carton, covrigi care ii mai gasesti intr-o alta lada amarata, in fatsa la spitalul Colentina...covrigi amarati, ordinari, care am mancat prin studentie cu iaurt; ca cei de la covrigaria de la Cocor (care au inchis-o, de altfel)..... Ei, stiti voi din care.Si incep sa salivez...inghit saliva 1 data, de 2 ori...dar nu ii cer. Pe cuvantul meu, daca avea verigheta ii ceream unu.(nu stiu dece am judecat asha...ca nu are verigheta, deci nu are copii, nu stie ce e aia sarcina). Am rezistat eroic pana la Aiurel Vlaicu, de unde mi-am luat un sandvish amarat.

vaaaii de mine, taci, ca io am o pasiune ot covrigii aia opariti cu mac sau cu sare si aici nu gasesc, numai in franta sau germania se gasesc unii asemanatori ca forma, insa cu totul alta textura! abia astept sa vin acasa sa ma indop cu covrigi calzi. (si eu tot la big berceni stau, btw ). taica-miu insa zice ca cei mai buni sunt aia de la covrigaria de pe o strada perpendiculara pe lipscani care duce la dambovita spre unirii.
si sa nu te prind vorbind de pufuleti!! din capitolul "ce mai trimite romanu cu atlassibu" va zic io fetele: seminte alka verzi si pufuleti! ultimul pachet primit de noi numai asta continea: 20 de pungi de pufuleti de nefirma de la supermarketu albinutza de la itm, soseaua berceni si 10 pungi de seminte.

fetele cu triplu testu: v-am mai zis - ginecoloaga mea e suparata rau pe TT. mi-a zis ca daca mi se pune mie pata ea mi-l face insa nu il recomanda la 33 ani (la nastere) ci numai dupa 36-37. nu stiu ce sa fac, cred ca merg pe mana ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

offf, cleo78, nu mai pomeni de covrigii aceia. imi era pofta de ei si cand nu eram insarcianta. acum.... mai ales dupa ce ii descrii tu...

Dana
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

salut,
am fost si eu aseara la medic. a fost asa de frumooooooos! tare sunt bleguta, mi-am facut o mie de ganduri de pomana ... in fine, bebe e bine, merci, iar dormea, lenesul pamantului ... dar s-a trezit imediat ce a intrat tac'su in cabinet... si a intors capul spre noi si a inceput sa dea din manute de ziceai ca ne face cu mana ... va dati seama ca eram topiti amandoi
pana una, alta, toate sunt bune si frumoase, cica toate masuratorile sunt ok (nu ma pricep sa intru in amanunte, am incredere in medicul meu)... si, supriza, a spus ca s-ar parea ca e baietel ...
ylari, mie medicul mi-a zis sa continui cu acidul folic si vitaminele (eu iau centrum materna) pana imi spune sa ma opresc...
am vrut sa mai spun multe, dar am uitat ... sunt asa de bucuroasa ca bebe e bine si a fost atata de haios si frumos aseara, ca nici n-am putut dormi de emotie si bucurie

13+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, pe mine m-a cam durut burtica aseara. poate se intind ceva muschi, ceva ligamente, poate stau prea chircita la birou... nu stiu, dar aseara am stat mai mult intinsa in pat, la caldurica si azi dimineata a disparut durerea. la un momnet dat ma fulgera cate un junghi si in spate.
abia astept sa vina cineva din romania sa imi aduca si mie no-spa, ca aici nu iti da nimic. nu prea ma inghesui eu sa iau medicamente, dar e bine sa le ai in casa, pt orice eventualitate.

Dana
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

iertati-ma

16+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele :)

Cleo-tare haioasa mai esti hihi :) bine ai zis tu cu covrigii astia, norocul meu (inca vreo 2 saptamani) e ca polonezii fac covrigi la fel de buni ca in RO :D de trei feluri: cu sare, cu mac si cu susan :) Acush fuuuuug sa imi iau :)
Alra-acush vin in Belgia, sa iti aduc ?? niste pufuletzi polonezi si covrigi??? ;) ;) ;)

Eu m-am ingrasat mai mult de doua kile am constatat hmmm... Mananc cam multe duclciuri si paine, fructe nu prea :( In schimb bag ciorbe in fiecare zi (nu facute de mine :D) Dar nu mi-am schimbat hainele inca, desi purtam S Ciudat... Fatza de undele dintre voi eu chiar pap tampenii, ma cam complexati :(( Ultima oara am papat o musaka si toti polonezii mi-au sarit in cap ca ce zice bebele de ce junk food ii dau ! Ca nu e sanatos ! oups ... dar asa imi place musakauaaaaa... :( In plkus, sa va zic un secret care cred ca ii da pe polonezi pe spate hihi: eu uneori pap si de la KFC ... MOR DE POFTA, zau... Nu prea des, o data pe la vreo 2 saptamani... dar nu ma abtin daca sunt in oras si vad un KFC si mi-e pofta ... oricum si bebe o sa pape la KFC :D hai sa il obisnuiesc de pe acum, nu ?? Vai vai bietul bebe !

Cu TT, eu nici nu as vrea sa il fac, am facut DT (dar habar nu am rezultatele) si ma bazez pe feelingul meu :D :D Nu stiu ce sfat sa va dau sa nu va stresati, eu sunt nestresata de felul meu ... Adica stiu ca totul va fi bine si punct. Am eu gandaceii mei pe creier (gen nasterea naturala :D) dar TT - o chestie care nici macar nu e sigura, care da atatea erori, care e folosita de unele laboratoare pentru a determina fetele sa faca o amnio care costa o groaza ... chiar nu ma stresez. In plus, cum am zis, doctorul meu (ala bun, nu ala rau :D) nici macar nu a mentionat-o, iar cand i-am zis de DT a zis ca nu prea ar fi cazul la mine... s-a uitat cam urat. Am incredere in el. Mie mai frica imi e de tot felul de magarii de infectii ascunse... eu nu am facut prea multe analize, abia acum le voi face (including HIV).

Fiti optimiste fetelor - o sa avem cu toate bebei sanatosi si iubiciosi :)

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

DanaH-eu sunt din nou in Rotterdam intre 12 si 14 decembrie - vrei sa iti aduc eu no-spa de aici?

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Multam, Simonix, dar pe 2 decembrie vin niste cunoscuti fin romania si o sa imi aduca. multam mult, oricum!
dar daca vrei, putem sa ne vedem oricum, eu stau la o aruncatura de bat de rotterdam (vreo 15 minute cu trenul).

Dana
15+

Mergi la inceput