Mamici de mai-iunie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 17
YLARI spune:
Of, of, mai fetelor, ce faceti, nu mai scrieti niciuna???? :( Am incercat sa imi pun iconitza la semnatura, sa vedem daca am reusit... sa nu radeti de mine, da? In caz ca nu a iesit...
Va pup!
YLARI 
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
Adidana13 spune:
Dragele mele,
Chiar daca sunt mai lenesa la scris, va citesc pe nerasuflate. Astept ziua de 28, cand mergem la nenea doctorul sa ne faca TT si o ecografie 2D, cu tata impreuna. Eu l-am mai vazut la ecografia intravaginala, cea de la 11 saptamani, cand mi-a facut cu mana, tare vesel. Acum e timpul ca si tata sa-l vada (va mai spuneam ca eu stiu ca e baiat, desi nici fata nu strica la casa omului
).
Am avut de joi pana sambata o durere de cap cumplita si ce a fost mai rau, ca nu puteam lua nimic. Vineri am avut si tensiunea foarte mare (14 cu 8)si incerc sa nu ma mai implic foarte mult in activitatea de la serviciu, pentru ca am cam fost solicitata.
O multime de mamici mi-au spus ca bebe o sa ii place sa pape exact ceea ce poftim noi acum. Ma cam sperie un pic gandul asta, epntru ca desi mie imi plac legumele, nu prea am mai putut sa mananc de vreo 3 luni incoace.
Duminica m-am suparat pe pantalonii mei cu burtica pentru ca incepeau sa alunece si erau tare incomozi, asa ca m-am dus in Obor, la etaj, aripa noua, unde mai fusesem eu in vizita de cumparaturi, dar nu eram hotarata atunci. In schimb, acum, tinta la doamna vanzatoare, tare draguta dealtfel, care mi-a prezentat vreo 3 modele de salopete si am nimerit una din material reiat, maro, perfecta...nici lunga, nici larga, ce mai... parca ar fi fost croita pentru mine. Nici nu-mi venea sa o mai dau jos...si asa ca deocamdata am scapat de aceasta problema pentru moment. Caut in continuare ghete cu arici, care sa ma scuteasca sa stau prea mult aplecata.
Ce mandra ma simt cand mi se ofera loc in metrou! Bebe al meu se face remarcat destul de bine si incepe lumea sa-l respecte ![]()
Va pup pe toate si va doresc sanatate si zile linistite!
Mamica Adidana
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cory74 spune:
onyx eu ieri am facut piept de pui la cuptor si garnitura de cartofi fierti in coaja cu broccoli si cascaval.adica am decojit cartofii, i-am taiat in patru, am pus in tigaie putin unt am pus cartofii taiati broccoli fiert si cascaval pe deasupra.asa ca am mai avut si azi.sper sa-ti placa si se face si repede.
YLARI spune:
quote:
Originally posted by cory74
onyx eu ieri am facut piept de pui la cuptor si garnitura de cartofi fierti in coaja cu broccoli si cascaval.adica am decojit cartofii, i-am taiat in patru, am pus in tigaie putin unt am pus cartofii taiati broccoli fiert si cascaval pe deasupra.asa ca am mai avut si azi.sper sa-ti placa si se face si repede.

Mie imi place broccoli la nebunie......Mi-a iesit semnatura, esteeee
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
aldaesme spune:
quote:
Originally posted by Adidana13
Am avut de joi pana sambata o durere de cap cumplita si ce a fost mai rau, ca nu puteam lua nimic. Vineri am avut si tensiunea foarte mare (14 cu 8)si incerc sa nu ma mai implic foarte mult in activitatea de la serviciu, pentru ca am cam fost solicitata.
O multime de mamici mi-au spus ca bebe o sa ii place sa pape exact ceea ce poftim noi acum. Ma cam sperie un pic gandul asta, epntru ca desi mie imi plac legumele, nu prea am mai putut sa mananc de vreo 3 luni incoace.
Si eu saptamana trecuta miercuri si joi am suferit ca proasta de o durere de cap cum nu am avut in vita mea niciodata. Zic, ca proasta, fiindca joi mi-am facut curaj sa imi vad doctorul de familie si ala mi-a spus...migrena de sarcina si ai voie paracetamol generic (orice paracetamol care nu contine cofeina, lidocaina ...poa' sa fie efervescent) pana la 3 g pe zi (ca un om normal). Paracetamolul e printre putinele medicamente din clasa analgezicelor si antipireticelor care nu se dizolva in sange si nu trece prin placenta . Asa ca mi-am facut un dafalgan si parca mi-ar fi fost luata durerea cu mana...Deci am suferit ca proasta. Cred ca e mai bine cand ai asa o durere sa iti vezi doctorul sau sa il suni (dac dureaza prea mult) te scapa de o gramada de suferinta...degeaba.
Faza cu placeri si pofte e un alt mit bine vehiculat...mamei mele ii era pofta de struguri si ciuperci cand era cu mine, mie imi plac strugurii dar urasc din suflet ciupercile. Si ea se mira, ca zice ca batranele ziceau ca o sa imi placa poftele ei...si ea n-a poftit in veci tort de ciocolata :)
esme
onyxg1998 spune:
quote:
Originally posted by cory74
Multumesc pentru idee, am s-o incerc, desi sincera sa fiu, n-am incercat niciodata broccoli, am mancat intr-adevar conopida si am inteles ca este asemanatoare, asa este?
Pupik de la Onyx si Vlad
onyxg1998 spune:
Fetelor, eu am o experienta teribila cu durerile de cap, migrene cum le numeste neurologul meu, si intr-adevar sunt foarte urate. Sincera sa fiu, de cand am ramas insarcinata nu prea am mai avut dureri de cap, foarte rar, dar azi mi-am scos parleala. M-a durut capul cam rau, si n-am luat nimic, nici nu prea as vrea sa iau, si asa inainte de sarcina am luat o gramada de pastile care mi-au provocat aritmii. Pe 27 am programare la neurolog, desi nu stiu pentru ce merg, ca oricum nu poate sa-mi prescrie nimic, cel putin asa cred eu, caci mie nu-mi trece durerea cu nimic, singurul mod este sa stau in pat, liniste, intuneric…. Si fiind la munca, va dati seama cum pot eu sa scap de durere! In fine, sa speram ca trece curand.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
SilviaPop spune:
salutare fetelor.
la mine a fost o zi cumplita azi:( am fost la medic... am facut nesuferitul de TT dar acum nu-mi mai sta gandul la el pt ca altele sunt vestile proaste.
despre Tt pot sa va spun ca erau la rand la medic fete in luni mai mari si cand le-am intrebat despre TT absolut toate au zis ca le-a iesit prost. unele il repetasera, altele nu. era una, medic( cu alta specializare) care a avut o idee buna: a facut TT la 2 laboratoare in acelasi timp. si, bineinteles, rezultatele anapoda- la un laborator i-au iesit bine la altul prost. deja m-am linistit. l-am facut ca a zis medicul dar nici nu ma uit pe rezultate:d
vestea proasta pe care am primit-o e ca am uter bicorn. ati mai auzit de asa ceva? cica uterul meu in loc sa fie in forma de para e in forma de inimioara. are 2 coarne si bb s-a cuibarit in cornul drept. din cauza ca nu prea are loc o sa impinga in col si medicul mi-a zis ca s-ar putea sa imi faca cerclaj. mi-a dat tratament cu utrogestan 4 pe zi. a mai luat vreuna dintre voi asa mult pe zi?
of, of, eu care crezusem ca am scapat de riscul de avort...uite ca abia de acum incepe riscul.
utrogestan asta e progesteron. stiti cumva daca ma fac cat china de la el?
pup si sanatate maxima!!!
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
onyxg1998 spune:
Fetelor, sunt cam speriata.
Am fost la baie acum un moment si am vazut pe hartia igienica secretii dar un pic maronii, oare ce inseamna asta?! Stie cineva sa-mi spuna? Am cam avut si niste dureri de burta azi, ca niste crampe, dar eu ma gandeam ca sunt de la stomac, si ca dupa ce mananc imi trec, si dupa ce am mancat de pranz chiar mi-au trecut. Acum parca le am din nou.
17+
Pupik de la Onyx si Vlad
cenia spune:
Onyxg: nu iti fa griji despre scurgeri atita timp cit nu sunt rosii totul e ok, as ami-a zis aici dr. In Ro daca aveai crampe si scurgeri it dadea totusi pastilute. dar nu strica sa te duci la dr.
fetelor am citit cam tot ce ati citit, dar aveti un spor fantastic, nu stiu cum reusiti!
EU PREFER SA CITESC si apoi sa scriu.
sunt in saptamina 14, conform calendarului de pe forutnebaby.com m-ati incurcat cu lunile si calculele voastre.
Nici eu nu mai stiu, ma prezint la lume cu luna 3.
Ar fi fain sa va faceti poze in fiecare luna cu burtica caci apoi o sa va para rau. asa am zis la primul dar uite ca si la al doilea tot asa, din lipsa de timp, nu am facut poze.
va las sper sa fiti toate bine