Mamici de mai-iunie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by Alysh

Nu mi-ati spus si mie nimic de noua mea semnatura

Si asa ieri am tras o portie de plans gandindu-ma ca un baietel n-o sa ma iubeasca niciodata asa cum m-ar iubi o fetitzaCred ca ieri am avut prima criza de gravidutza.adica plans degeaba. Tati radea de mine.
Sa nu ma intelegeti gresit sunt super, super fericita ca e baietel, dar m-a apucat asa.

Si mai sunt ingrijorata si cu colul asta al meu scurt. Abia astept sa scap de servici sa stau linistita acasa.

Alina 15+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Alysh ...Asa eram si eu ca-mi doream fetitza, si vreau sa-ti spun ca baiatul meu e mai mamos si mai dragastos ca orice fata....Sa stiic a baietii-s mamosi, asa ca nu-ti face probleme din asta. Ai sa vezi ce bine e si cu baiat...Fii fericita ca e sanatos si ca n-aveti probleme

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Getutza, Inais, Simona, multumesc fetelor!

Alina 15+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, ti-l dau o tura de pupaceala si iubaceala pe Andrei si sa mai zici ca baietelul nu o sa te iubeasca! N-ai sa vezi asa ceva, baieteii cel putin in faza mica sunt cei mai mamosi si lipiciosi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Alysh, eu sunt in aceeasi situatie. nu eram pregatita moral pt baietel. aveam in cap numai nume de fete, eram convinsa ca va fi fetitza( desi nu eram sigura ce vreau sa fie primul). si dupa ce am aflat, m-am si bucurat dar am avut si asa..momente in care ma gandesm cum o sa ma inteleg eu cu un baietel pt ca eu stiu cum sunt fetele, as fi putut sa-i vin in intampinare unei fetitze cu tot ce are ea nevoie inainte sa se exprime, etc. imi e frica sa nu-l fac prea mamos pe baietel, imi e frica sa nu-l fac prea sensibil pt ca sigur o sa-i vorbesc despre valorile morale din punctul de vedere al unei femei... n-o sa-l indemn niciodata sa nu puna la suflet ce simte pt fete, ci din contra, am sa-l invatz sa le protejeze si sa le respecte, dar, in acelasi timp ma gandesc sa nu fie ranit de fete tocmai din cauza educatiei, etc.
ce sa mai..imi trec prin cap numai prostii
nu stiu cum voi reactiona cand eu o sa-i citesc povesti cu alba ca zapada si dupa aia o sa-l vad urland cu taica-su cand da steaua un gol, hehe
In orice caz, vreau si bb 2 si nu stiu cum voi face dar va fi tragedie daca nu nimeresc fetitza
pana una-alta, il iubesc de nu mai pot pe baietel si abia astept sa-l pupacesc pe burticel si sa-l aud cum rade

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitzam, daca zici tu ca si baieteii sunt iubitori, macar cat sunt mici, sunt multumita.

Silvia si eu am aceleasi ganduri ca si tine. In primul rand eu am o sora cu 10 ani mai mica.....am invatat-o multe lucruri, am capatat multa experienta, exact cum spuneai si tu, eram tocmai bine pregatita pt a educa o fetita. Si mie mi-e teama sa nu devina mamos (din cauza dragostei mele excesive), dar ma voi stradui sa-i dau o educatie corecta, sa fie un barbat puternic, dar sa stie sa fie altruist si mai ales sa-si iubeasca sotie. Dar, mai e muuult pana atunci. Cred ca simte ca vorbesc despre el.ca face niste fluturasi prin burtica.
Oricum sunt multe de sicutat pe tema asta, o sa reluam discutia cu siguranta. Nu de alta dar ma asteapta mama la niste placintele cu dovleac si placintele cu branza si stafide.
Care doriti........sunteti invitatele mele.

Alina 15+ posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Eu am fost foarte matinala in dimineata asta. Daca m-am culcat la 7...
Imi puteti spune si mie la 12 saptamani ce fel de ecografie se face, abdominala sau intravaginala?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monika, se face abdominala, mami. De acum nu mai e cazul sa se faca intravaginala, ca se vede bine sarcina.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Monika, se face abdominala, mami. De acum nu mai e cazul sa se faca intravaginala, ca se vede bine sarcina.

Ce bine! Ca vreau sa-l iau si pe sotul meu cu mine si parca la intravaginala nu prea-mi venea...
Asta inseamna ca trebuie sa beau multa apa sa am vezica plina, nu?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele :)

Ma pregatesc sa merg in vizita la o fetitza scumpa de 2 anishori
Alina- sa stii ca si eu am cam aceleasi ganduri si te inteleg. Sigur insa ne descurcam noi ;) Eu as vrea parca mai mult baietzel... nu stiu de ce, inainte sa raman insarcinata imi doream o fetitza muuuult muuult, pentru ca aveam impresia ca as fi mai pregatita de fetitza :) Doar am fost si eu una :D Dar acum as vrea 2 bebei si ma gandesc ca mai bine sa fie baiatul mai mare oooofff ce de idei, in orice caz nu alegem noi :D :D
Monik- la mine eco a fost intravaginala combinata cu eco pe burtica... Sa stii ca a asistat si sotzul, doctorul nu a avut nimic impotriva. Mai mult depinde de tine, daca nu te simti OK cu ideea, nu-i bai :) O sa aiba timp mai incolo sa asiste. Cat despre vezica plina - mie nu mi-a precizat si eu am facut pishu inainte ...
Getutza- tare sexy si dragutzica esti!!! Mi-a placut mult pozica cu burtik!!!

Gata fetele, fuuuug, am intalnire cu un ingeras !! Duminica placuta tuturor

Simona

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by monik16

Buna dimineata, fetelor!

Eu am fost foarte matinala in dimineata asta. Daca m-am culcat la 7...
Imi puteti spune si mie la 12 saptamani ce fel de ecografie se face, abdominala sau intravaginala?

11+

Nu e o regula, decizia e a dr...eu la primul am facut abdominala , iar acum mi s-a facut intravaginala probabil pt ca am accentuat eu ca mai fusesem la o masuratoare la altcineva si mi-a recomandat amnio si probabil dr a vrut sa vada mai bine ce si cum. Dar de regula cred ca se face abdominala

David (10 nov 2004) si
Simona 17+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput