Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by danette

Poze cu Idilica tunsa:
http://entertainment.webshots.com/photo/2218359370041392996PWprCw

I-ai transmis si lui Iris tristetea ta? Ce botic simpatic are mititica! Si e o frumoasa si cu zulufi si fara.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Nu e trista, Miha... am fotografiat-o cand urmarea desene animate. Era atenta, cred...
Ea n-are nici o treaba cu noua freza.

Insa nu stiu ce s-a intamplat cu mine. Imi pare enorm de rau ca i-am taiat carliontii... in subconstientul meu zulufii aia reprezentau "bebelusia" Irisinei, cred. Sunt tare intoarsa pe dos... stiu ca pare hilar... dar asa ma simt.
Nu stiu, poate si chestia ca se apropie aniversarea ei... sunt 3 ani... as fi vrut sa dureze mai mult momentele astea de copil mic si dulce... incep s-o vad altfel si ma sperie cat de posesiva pot fi... daca sunt asa deprimata pentru carliontii fetei mele, cum o sa fiu cand se va marita, sau va pleca de-acasa...??

Astia ai mei, se uita la mine ca la urs! Mi-au zis ca-s 'dusa' rau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
am vazut atatea poze cu copilashi si atatea petreceri
cei doi prieteni de la iesi sotzul, soatza si cumnata (mihnea, mariuca si bia ) irisina tunsulica toti niste frumuhsei
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Fulgule, pai mai apucam pubertatea lor? Sau facem bb2 sa avem crize din astea soft mai in prim-plan . Ma gandeam ca numai astia singuri la parinti se crizeaza asa, dar cand a scris Monica de Ruxi, mi-a daramat mitul. Nu stiu, la pubertate o trimit la psiholog, acum nu pot .

Mie practica mi-a aratat ca astia mici (adicatelea nr. 2) incep crizele mult mai devreme. Sper sa se termine si mai devreme. Cre' ca asta se intampla cand diferenta intre copi ie mcia si cel mai mare tocmai ce-i demonstreaza piticului cum se face o criza. Cand cel mare are cu 4-5 ani mai mult, atunci cred ca nu mai e cazul de crize mai devreme de termen.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Monica,zici tu ca mai rezist 5 zile fara dop?

Am pus cateva poze de la petrecere aici

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Fara dop poti sa stai si doar cateva ore si 2 sapt. Daca ai pierdut dopul nu e o dovada ca vine imediat nasterea.

Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmen

La multi ani!David, Robert, Alexis si Roland! Sanatate multa, voie buna, sa ajunge mari
Otilia multumim. Fain ca ii scoate afara la gradinita.In Romania nu se prea obisnuieste asta decat daca e cald, frumos, altfel no way.

He, he, aici ii tine in clasa doar daca sunt mai putin de -10 sau -15 grade, nu-mi mai aduc aminte. Deci va dati seama de ce calire au parte puii astia de canadezi.

Ti-am admirat frumoasele si privide de aproape par mult mai mari, dar cand le vad in grup cu alti copii nu mai apr la fel de mari. Sunt mature la fatza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Buna seara!

Gata, ne-am sarbatorit si noi ieri, azi l-am sarbatorit si pe Robert.
Aici sunt pozele de la petrecerea noastra.A fost frumos, copiii s-au distrat, au fost atat de dulci cand au vazut tortul, erau efectiv calare pe mine la bucatarie, si bateau din palme, strigau "tort, tort..." voiau sa-l atinga...si eu care am bocit o zi ptr tortul asta ...

Mey, vladut m-a fermecat cu mutritele lui din poza, si cat de natural spala vasele el acolo, BRAVA (vorba lui miki) lui. M-a impresionat tare mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Fulgule, eu am spus brunet mai nu negru, dar ce ma fac eu cu unul blond, ochi albastri si unul saten, ochi negri se vor stresa copii ca nu sunt frati (ma si vad dand in carti inainte de momentul decisiv de va fi blond de va fi brunet ). Sper ca nu citeste berbantu ca mi-o fur rau de tot .

A propos de nu sunt frati asta mi-aduse amitne de documentarul ce l-am vazut ieri pe Discovery health si tocmai ce aflai ca exista oameni cu 2 tipuri diferite de ADN. Pana de curand s-a crezut ca orice om are un singur si unic ADN si ca asta e semnatura lui proprie, individuala. Dar se pare ca exista oameni care au doua tipuri diferite de AND in organism. Se numeste chimerism (nu stiu daca exista termenul si-n romana). Si de regula unul din cele doua tipuri de ADN este predominant in anumire organe, tesuturi sau sange si altul in altele (oricum, nu e neaparat o chestiune de 50-50. De regula la analzia sangelui iese doar un singur tip de ADN (cel predominant din sange).
Asa ca mai pune baza pe testele de paternitate. Si cand te gandesti ca analizele de ADN sunt proba covarsitoare in investigatiile politiei...
Sunt deocamdata doar 40 de cazuri descoperite in toata lumea, insa cu siguranta fenomenul este mult mai raspandit avand in vedere ca doar un procent f mic de oameni ajung sa faca teste de ADN de-a lungul vietii si cu atat mai mult cu cat nu se pune sub discutie rezultatul testului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danette

Eu sunt tare tare tare suparata.
Aseara nu stiu ce mi-a venit si-am tuns-o pe Iris. Pana la umeri... dar imi pare ca-i asa de scurt parul...fata de cum era.
Sunt asa de trista, parca e alt copil... plang dupa carliontii ei si regret clipa cand am hotarat sa-i scurtez pleata!
Am impresia ca n-o sa i se mai carlionteze parul...

Vezi cum iti cauti tu singurica probleme? Lasa ca-i creste paru' la loc, de ce sa faci o asa tragedie din asta? Carliontii n-au de ce sa nu se formeze la loc, parul se carlionteaza sau de-carlionteaza din cauza schimbarilor hormonale, nu a tunsului, ori la Iris nu e inca cazul . Cumnata-mea s-a tuns scurt prin clasa a 7-8-a si de atunci i s-a indreptat parul si ea zicea mereu ca e de la tuns, dar in fapt trecea prin schimbarile hormonale ale pubertatii.

Eu sunt genul ala care nu se supara pe un tuns, chair daca iese prost. Parul creste la loc.
Mie chiar imi plac schimbarile dese de freza, tunsoare... n-am banii si timpul necesar, dar cred ca daca lea-s avea m-ati vedea cu tunsori si culori si diverse in fiecare sezon.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roserb

POZE DE LA PETRECEREA NOASTRA

Puteti rade in voie de freza lui Mihnnea ajustata cat de cat de mine. Oricum are o mutra foarte "inteligenta", sper sa-i creasca mai repede.
In doua vorbe,a fost un balamuc de 20 copii+parintii din dotare, copiii s-au zbucumat si distrat la maxim si au cazut apoi lati de oboseala. Ai mei au primit un morman de cadouri si acum le descopera incet-incet.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Se observa doar daca te uiti cu lupa si vreau sa spun ca daca n uaminteai nimci defreza, nu observa nimeni nimic.
Sa le fie de bien sarbatoritilor, frumosi mai sunt, cel putin in poza aia cu tati, parca toata lumea e asa implinita si multumita, o stare de bine pe fatza tuturor.

La multi ani amandurora si multa sanatate.

Mergi la inceput