Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)
Raspunsuri - Pagina 4

monica-elizabet spune:
Miha daca stai cumintica macar cateva zile paote o faci sagetatoare
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!! SA FIE SANATOSI SI FERICITI, SA AIBA PARTE DE BUCURII!!!
Miha, am uitat..ai o burtica tare frumoasa...
Diana 22.11.2004

mariussimiuc spune:
Monica,zici tu ca mai rezist 5 zile fara dop?
Am pus cateva poze de la petrecere aici
Miha si Robert

paxela spune:
miha
ce trece timpul , nastere usoara, refacere rapida si bebita sanatos
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

paxela spune:
[red]LA MULTI ANI !/red]DAVID,ROBERT,ALEXIS,ROLAND
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

carmen spune:
La multi ani!David, Robert, Alexis si Roland! Sanatate multa, voie buna, sa ajunge mari
Otilia multumim. Fain ca ii scoate afara la gradinita.In Romania nu se prea obisnuieste asta decat daca e cald, frumos, altfel no way.
Danetteeu am parte de figuri si din parte anei si a dariei ca doar nu se lasa una mai prejos decat alta.
Intr-o seara dupa ce le-am pus la culcare Daria a inceput: vreau pisu, vreau apa, vrea calul, vreau sa stea cineva cu mine, o ghiontea pe ana... etc. O iau si ii spun ca o pedepsesc si o duc in bucatarie sa stea singura; o duc in bucatarie, o asez pe un scaun si plec; pe furis ma uitam la ea...ea foarte tacticoasa ia o napolitana de pe masa, mananca relaxata, termina, coboara de pe scaun vine in camera si zice" ma duc la culcare mami" nu avea nici o treaba; e si dezarmant detasarea cu care privesc ei lucrurile uneori .
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

aime spune:
Buna seara!
Gata, ne-am sarbatorit si noi ieri, azi l-am sarbatorit si pe Robert.
Aici sunt pozele de la petrecerea noastra.A fost frumos, copiii s-au distrat, au fost atat de dulci cand au vazut tortul, erau efectiv calare pe mine la bucatarie, si bateau din palme, strigau "tort, tort..." voiau sa-l atinga...si eu care am bocit o zi ptr tortul asta ...
Azi am fost la Robert si a fost tare fain, numai ca Vladu meu era frant, aseara culcandu-se la 1.30, din cauza ca nu voia sa se dezbrace, sa-si dea jos papionul, etc si amd...Dupa ce-a rontait 3 felii de pizza i-a revenit cheful de joaca, s-au pupat, s-au jucat...
Miha e o frumoasa, e pregatita sa vina micuta, am stat "geana" pe ea sa o mai tina putin putin pe bebelina, am avut niste emotii cand mi-a spus ca dopul fuse si se duse ...faceam ceva la bucatarie cand vb cu ea si deodata m-am asezat pe un scaun, de emotie, ca voi fi nasica mai devreme
. De miercuri incolo poate sa vina, eu ii tin pumnii si o asteptam cu totii cu maaare drag.
aime si Vladimir

carmen spune:
Miha ce frumusel e robert la petrecere; dupa cum pare cred ca ati facut la un loc de joaca;mi-a placut poza cu masinile aliniate pe covor.
Aime frumusel mai e vladut cu papion si camasa alba;zici ca merge la interviu; e faina poza in care il incheie pe robert.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Otiliav spune:
Aoleu, Miha ce-ai facut, te-ai zbantuit pe la petreceri si de atata bucurie si sampanii ti-a sarit si tie dopul. Eu n-am experimentat dop sarit, dar parca Fulgu a fost experta, tine picioarelein X sa mai rezisti cateva zile .
Robert stii bine ca-i febletea mea, mai ales ca n-am sanse sa am vreodata un baietel brunet, poate daca schimb cocosul .
Aime, nu se vad decat 6 poze, printre care una cu bucate alese .
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Aoleu, Miha ce-ai facut, te-ai zbantuit pe la petreceri si de atata bucurie si sampanii ti-a sarit si tie dopul. Eu n-am experimentat dop sarit, dar parca Fulgu a fost experta, tine picioarelein X sa mai rezisti cateva zile.
Robert stii bine ca-i febletea mea, mai ales ca n-am sanse sa am vreodata un baietel brunet, poate daca schimb cocosul.

Paxela,mai tine majoretele un pic...poate mai rezist vreo cateva zile.

Carmen,multumim de aprecieri.

Aime,nu ma mai rasfata mey cu atatea complimente.

Miha