Sarbatoriti de nov-dec 04 (161)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Carmen, sa-ti traiasca fetele, amandoua sunt asa scumpe. Mi-au placut si peisajele de la geamul vostru, ce frumos sa stai la casa. Te-am vazut si pe tine intr-o poza cu tortul, esti .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

astazi avem multi sarbatoriti asa ca :

LA MULTI ANI pentru DAVID,ROBERT,ALEXIS,ROLAND!SA CRESTETI MARI,SANATOSI si sa aveti parte de o zi minunata cu multe cadouri si multi copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Carmen fetelor frumushele foc si mamicii lor...super petrecere si tare fain tortuletzul fluturash.
Bits si tie si baietilor

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Dragele mele nu am citit decat capityolul nou, am ratat pe cel precedent din lipsa totala de timp, dar recuperez cand ajung acasa.
Deja se apropie de sfarsit vacanta noastra, marti decolam spre casa.
La botez a fost frumos, cum ajung acasa pun si pozici, am facut mii de 3 sapt de cand suntem plecati.Sa-l vedeti pe yannis ce a crescut si-mi pare ca s-a facut puiul meu asa frumusel de-mi vine sa-l mananc tot timpul.Alexander in schimb ma termina, orice ii zic este OK pentru 5 min dupa care face din nou.Este rau, impinge, musca cand nu-l vede nimeni si mai ales il brusceaza foarte tare pe Yannis, eu il cert, el se inversuneaza si face mai tare, eu tip, el urla, eu il pedepsesc, el iar urla si uite as asuntem intr-o continua cearta.
Asta cu impiunsul si muscatul a luat-o de la fetitele prietenilor unde stam in State, sunt 3 ele, de varsta foarte apropiata, au 2 fete de 4 ani si una de 2 ani juma si toata ziua se bumbacesc.Drept pentru care lui i se pare cool si aplica pe toata lumea.Evident in casa e mereu un urlet pe jucarii...asta e a mea, ba a mea..etc.Dar frumos altfel, numa' acxasa sa venim o ddata sa-l trimit la gradi ca nu mai pot.Plus ca ele nu dorm la pranza si atunci ce sa doarma si el...si mi-e frica ca adac ajungem acasa nu o sa mai vrea sa reintre in programul lui normal.

Multi ani uram si noi tuturor copilasilor,am ramas in urma si aici si va rugam sa ne iertati, dar pupam fiecare obrajor dulce.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Robert !
Cuscra sa-ti traiasca baiatul si petrecere frumoasa astazi.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multzi ani celor patru sarbatoritzi de astazi : David, Robert, Alexis si Roland! sa fiti sanatosi si norocosi, dragilor!

si un pupic special pt tizul nostru ...iti dorim petrecere frumoasa si asteptam poze cu tortul

carmen, am vazut pozele..sa-ti traiasca fetele frumosele...atat delicatetze mai rar am vazut...
si David mai face pipi pe el la gradi...in special cand ii scot afara...il si inteleg ...are tzashpe mii de haine pe el si chiar daca nu ar avea singur nu s-ar descurca sa isi dea jos pantalonii de joaca(aici ii imbraca cu pantaloni speciali, gen salopeta dintr-un material impermeabil, care tzine suüper la jeg, ploaie, etc.). Si pana isi da el geaca jos, pe urma pantalonii aia, pe urma pantalonii normali si chilotzii ...mai comod e sa faca in pantalonii...In plus, pana ajunge din gradina in gradinitza...ehehe...
Dupa ce a facut de cateva ori cu pe el, i-am atras educatoarei atentzia sa il intrebe daca vrea la wc, inainte sa iasa afara, la joaca. Si pana acum fuse cu succes ! de o sapt sau chiar doua nu a mai facut pe el..In rest, avem f rar accidente...
dar el inca mai poarta pampers la somn..
oti, mey...da tu ce crezi? ca noi nu avem parte de crize din alea de care zici tu? de fapt, cine nu are????
astea inca sunt crize soft fata de ce ne asteapa...sa vezi tu fitze la pubertate, atunci sa va vaz......

mamica de David sparge lemne(1 dec. 04)

"Ia-ma Doamne si ma pune unde-i palinca de prune..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David, Alexis, Roland si Robert, sa fiti sanatosi si cuminti!

Fulgule, pai mai apucam pubertatea lor? Sau facem bb2 sa avem crize din astea soft mai in prim-plan . Ma gandeam ca numai astia singuri la parinti se crizeaza asa, dar cand a scris Monica de Ruxi, mi-a daramat mitul. Nu stiu, la pubertate o trimit la psiholog, acum nu pot .
La gradinita Ana nu a mai facut pe ea, ii duc la toaleta inainte sa-i imbrace sa iasa afara. O gramada de bani combinezoanele astea impermeabile, cizme impermeabile, sa respire, dar altfel nici ca ar putea sa stea afara in ploaie, vant, zapada. Adevarul e ca nici acum nu m-am obisnuit sa-i vad asa ca o turma de porci, plini de noroi. Si fimea daca s-a obisnuit cu combinezonul, are impresia ca si cu alte haine poate sa se tavaleasca prin nisip sau sa testeze baltile
Miki, ce de aventuri aveti, asteptam tona de poze.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

La multi ani ROBERT!
La multi ani DAVID!
La multi ani ALEXIS!
La multi ani ROLI!

sa cresteti mari, si sanatosi!

Carmen, foarte dragutze poze... sunt niste scumpici fetele tale.

Otilia, eu am avut parte de muuuulte crize de genul celei pe care ai relatat-o. Efectiv nu aveam cu cine sa vorbesc...nu-ti mai spun de cate ori ma inchideam in baie si plangeam sa nu ma vada ca-s "slaba" si afectata de ceea ce face.
Este intr-adevar o perioada, acum sunt convinsa si eu. E important insa sa ai extrem de mult calm la astfel de situatii.
Absolut NIMIC nu se rezolva daca raspunzi in acelasi stil.
Nu ca tu ai face-o... dar eu de ex... de multe ori simtzeam ca ma dau singura cu capul de pereti daca nu ma descarc. Si tzipam, o mai plesneam peste fund... fara efect, desigur. Ingerica de Iris se transforma intr-un monstru. Am incercat 'n' metode cu ea si nimic nu dadea roade. S-a potolit singura.
Scriam si intr-un post anterior, efectiv s-a calmat f. mult in ultima vreme. Toti observa, nu doar eu.

In cazul Anei, precis este si oboseala acumulata, si frustarile de la gradi si "capacul" e si perioada (varsta) la care e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Otiliav
Miha, burtica e de nota 10, deloc nu te-ai ingrasat. Gata, acum vei avea si tu o sagetatoare .

Se pare ca va fi tot Scopion. Ce ma fac io cu 2 scorpii in casa?

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim pentru urari!

Uram si noi LA MULTI ANI lui DAVID, ROLAND si ALEXIS. sa fiti sanatosi!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput