*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*
Raspunsuri - Pagina 2
Ellenuta spune:
Gina, nu mi-e mie de gura lumii .. bine, iti dai seama ca sunt si comentarii rautacioase dar nu le bagam in seama. si, nu e o rusine sa nu nimeresti baieti .. tata are doua fete si ce mandru e de ele!
sper ca Doamne Doamne sa ne tina sanatosi si sa vina si praslea dupa printesa!!
eu am avut socul vietii mele cand am aflat ca e fata .. am plans de m-am prapadit, nu puteam accepta asta .. dar acum m-am resemnat .. Doamne Doamne le araanjeaza pe toate ..
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
honey79 spune:
Pupici zuzici!!!!!
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.Unde inainte nu scapa un mesaj necitit,acum sunt restanta vreo 2 sau 3(?) capitole.
Va multumim pentru urarile de bine, legate de mutare si calatorie.
Noi am implinit luni 26 saptamani, luni cand zburam facem 27. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Astazi am fost la doctor, a vrut sa ma mai verifice inca o data inainte de plecare; chiar zicea ca, daca colul meu se scurta la 1cm,imi luam adio de la zbor.
Sangele, urina..au iesit bune.
Fierul e ok.
Bataile inimii lui bebe au crescut... pe la 150-155/minut( a zis ca-i ok).
Colul inchis, dar...soft..la mijloc...vazut cu eco intravaginal,lung de 3,9cm (data trecuta era 4,5cm).Recomandat odihna multa in patut (o sa vina si-asta,dupa ce cumpar casuta).
Bebe ...un frumos... s-a cam ascuns si azi... ma rog,fetisoara...caci ce are intre picioruse, n-are treaba, arata la toata lumea. Un dulce, cu degetele in gurita, apoi si-a adus piciorusul stang in dreptul fetei...dar chiar si asa, l-a prins doctorul la un moment dat, si i-a facut o pozica.
Totul e dezvoltat cum trebuie, creierasul,inimioara,femurul,sangele circula cu trebuie in creieras si pe cordonul ombilical.
Mi-a zis ca am un bebe sanatos,sanatos.
L-am intrebat daca stie cat de lung e si cat cantareste. A zis ca... de lung, se calculeaza dupa formula 7 x cm femur = lungime bebe... deci bebe al meu ar avea acum cam...33-34cm.
Despre greutate, n-a putut sa-mi zica nimic.
Va pupic dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Sper ca sunteti ok si ca sarcinile merg bine.
Noi mai avem cate-un pic de alergat zilele astea, pe duminica sa ne linistim si sa ne terminam valizele...ca apoi luni dimineata la 5:30 sa plecam.
Pupici dulcici pentru zuzici.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 26+ Andrew John
Vali
greta4you spune:
..fetelor...care dintre voi merge la gimnastica pentru gravide??...acum ca nu mai merg la serviciu,am inceput sa merg si eu...dar am uitat sa-mi intreb doctorita daca am voie...am mers asa de capul meu...cred ca din moment ce totul e "ok" si ma simt bine,nu ar trebui sa-mi fac griji..voi ce ziceti?
Cristina,31+
greta4you spune:
quote:
Originally posted by honey79
Pupici zuzici!!!!!
Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.Unde inainte nu scapa un mesaj necitit,acum sunt restanta vreo 2 sau 3(?) capitole.
Va multumim pentru urarile de bine, legate de mutare si calatorie.
Noi am implinit luni 26 saptamani, luni cand zburam facem 27. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul.
Astazi am fost la doctor, a vrut sa ma mai verifice inca o data inainte de plecare; chiar zicea ca, daca colul meu se scurta la 1cm,imi luam adio de la zbor.
Sangele, urina..au iesit bune.
Fierul e ok.
Bataile inimii lui bebe au crescut... pe la 150-155/minut( a zis ca-i ok).
Colul inchis, dar...soft..la mijloc...vazut cu eco intravaginal,lung de 3,9cm (data trecuta era 4,5cm).Recomandat odihna multa in patut (o sa vina si-asta,dupa ce cumpar casuta).
Bebe ...un frumos... s-a cam ascuns si azi... ma rog,fetisoara...caci ce are intre picioruse, n-are treaba, arata la toata lumea. Un dulce, cu degetele in gurita, apoi si-a adus piciorusul stang in dreptul fetei...dar chiar si asa, l-a prins doctorul la un moment dat, si i-a facut o pozica.
Totul e dezvoltat cum trebuie, creierasul,inimioara,femurul,sangele circula cu trebuie in creieras si pe cordonul ombilical.
Mi-a zis ca am un bebe sanatos,sanatos.
L-am intrebat daca stie cat de lung e si cat cantareste. A zis ca... de lung, se calculeaza dupa formula 7 x cm femur = lungime bebe... deci bebe al meu ar avea acum cam...33-34cm.
Despre greutate, n-a putut sa-mi zica nimic.
Va pupic dulcic pe toate si va imbratisez cu drag.
Sper ca sunteti ok si ca sarcinile merg bine.
Noi mai avem cate-un pic de alergat zilele astea, pe duminica sa ne linistim si sa ne terminam valizele...ca apoi luni dimineata la 5:30 sa plecam.
Pupici dulcici pentru zuzici.
Vali
Drum bun!!! si sa aveti grija de voi...sper sa revii curand...
Cristina,31+
Ellenuta spune:
honey, drum bun!! sa gasiti repede casuta mult visata si sa revii cat mai repede printe noi!
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
jelimoni spune:
honey intra pe siteul asta sa afli greutatea lui bebe parca darene ni l-a dat si la mine a iesit dupa cum mi-a zis si doc.scrii acolo DBP-ul si circumferinta abdominala si dai sa calculeze,asteptam raspunsul!!
http://www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp
Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
jelimoni spune:
fetelor eu acum m-am trezit am dormit o ora si ma simt ca naiba acum,ca lovita de tren, cu dureri de sale...de stiam ca asa ma trezesc nu ma mai culcam...simt ca am dormit o zi intreaga nu o ora...
un nou capitol..cred ca pana maine la amiaza il terminati si pe asta devoratoarelor!!:))
Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png
grati.ela spune:
fetelor cu tensiune sub 10 cum rezistati? eu de obicei am in jur de 11 dar astazi m-am simtit rau la scoala (obosita, imi venea sa casc permanent, aveam asa o sfarsheala in vene...) si am fost la cabinet...tensiune 9 cu 7. MICA! Am baut apa si am ros un biscuite sarat dar degeaba...ma ustura ochii, nasul, urechile, pielea...sper sa nu fie si un inceput de viroza ca in cancelarie jumatate din popor era gripat. Eu rod pomelo si mandarine la greu.
Inca nu ma satur sa tot admir pozele facute de sotzul Cretzei...
28+
Ellenuta spune:
fetelor .. mie mi-e un somn de nu mai pot .. cred c-o tai de la serviciu ..
fetele
32+ EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
honey79 spune:
Jelimoni.... mersi frumos pentru siteul respectiv. Din pacate insa, nu am valorile cerute, pentru calcularea greutatii.
Pupici cu sclipici.
Vali