*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Honey - drum bun spre noua casa.Fie ca toate cele bune sa va inconjoare si sa aveti parte de multe bucurii.
Iti urez inca de pe acum un calduros:Bine ai venit in U.S.A
O sa fim aproape una de cealalta.Poate v-om face cumva pe viitor cand copilasii vor mai creste putin sa ne intalnim. Daca mai ai ceva intrebari sunt aici pentru tine.
Acum, trebuie s-o sterg la bucatarit.Am in plan o tava de papa "A la' Irlandeza". Va pup.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor cer si eu o parere....ce parere aveti de sterilizatoru de biberoane??toata lumea imi sare in cap ca e moft ce-mi trebuie sa dau 100 de euro cand pot sa le fierb etc...si asa povesteati voi de socre cu "pe vremea mea..":) .nu stiu ce sa fac??e intradevar un moft??

Moni 29+,
poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am sterilizator si pentru sterilizare la rece si pentru microunde .
Pentru mine nu a fost nici-un moft . Imi era sila sa vad tetine fierte sau biberoane cu pojghita calcaroasa dupa fiert .
Am sterilizat la greu in primele 6 luni si apoi ocazional .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Moni, nu e moft. Si asa suntem in ziua de azi asaltati de microbi, virusuri si bacterii, macar cat ne sta in putinta sa ferim bebe-ul mic si lipsit de imunitate de acesti "crocobauri"
Eu am avut la Markus din ala pt. microunde, la fel mi-am luat si acum, de la Primii Pasii, de pe situl bebelusul tau. Zice-se ca alea electrice ar fi mai bune. Nu stiu. Eu zic ca si asta face exact treaba care trebuie.

Hihi, conform acelui site, eu cu sotul meu cica facem numai bebei cu ochi albastri si verzi Fine by me! Markus are albastri ca sotul, acum astept pe Mathias sa-i aiba verzi ca mine!

Venera 33 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, va rog sa ma ajutati, ca nu mai vreau sa caut din urma. Spuneti-mi si mie va rog care sunt tarifele pt moasa si medicul neonatolog la o nastere normala. La doctor stiu cat se da dar majoritatea fetelor pe care le stiu au nascut prin cezariana si atunci se schimba modificarea .

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!

Astazi am fost la maternitate pentru un curs despre nastere si sa ne explice cum stau lucrurile acolo ( este o parte a spitalului unde sunt camere de familie si unde tatal ajuta mult...aduce mancare, spala copilul, TE AJUTA LA NASTERE!! ...ceea ce mi se pare senzational)Camerele aratau super tare..de fapt toata maternitatea era asa...super primitoare. Parca era o casa unde o stam cateva zile , nicidecum un spital. Foarte frumos! ABIA ASTEPT SA NASC!
Fiecare cuplu are o camera cu 2 paturi, toaleta+ dus, unde nu esti deranjat. Asistentele vin numai cand le chemi. Acolo avem la dispozitie chiloti de unica folosinta , tot felul de absorbante...de marimi diferite, prosoape pt transpiratie, prosoape normale, camasi de noapte, scutece pentru copil.
Ceea ce m-a impresionat cel mai tare a fost sala de nasteri care arata practic ca o camera normal, numai ca era mai mare si avea mai multa aparatura. Eu la inceput am crezut ca e camera in care o sa stam noi.
pentru ca avea pat si pentru sot:). Ne-au aratat diferite pozitii pentru nastere, remedii pentru durere ( aveau inclusiv o piscina cu apa calda pentru calmarea durerilor). Cea mai tare pozitie a fost cea in care femeia sta pe un scaunel in forma de potcoava, sotul pe un scaun normal, mai inalt, in spatele ei si o tine in brate, cu mainile pe burtica. E incredibil cat de mult poate ajuta sotul.
Ne-au explicat cand incepe travaliul si cand trebuie sa ne ducem la spital. Eu nu stiam de asta, dar daca ti se rupe apa si are culoarea verde inseamana ca bebelusul a facut kk si trebuie in acel moment sa pleci la spital, iar daca are sange trebuie sunata ambulanta ca sa te duca la spital.
La cursul de data viitoare ne vor invata cum sa avem grija de copil.
Daca imi mai amintesc ceva folositor din ce ne-au spus acolo, va scriu.

Miki 32+ Buburuza simpatica

Miki
Lucrusoare buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Lala, , nu plange, dar incearca sa te odihnesti cat mai mult!
Ca sa-l tii pe bebe cat mai mult in burtica!
Sigur ca sunt mamici care stau numai in pat si tot nasc prematur si altele care au contractii sau col scurtat/deschis, care se agita si tot nasc la termen.
Fiecare zi in burtica conteaza pentru bebe si fa si tu cat poti ca sa cresti sansele de a ajunge la 40 de saptamani
No, acu faci cat poti, dar macar nu te obosi pentru sora, soacra sau mai stiu eu cine, macar daca tot vrei sa te misti din cand in cand, fa-o pentru placerea ta, a lui tati si a bebelusui! ;-)
(E doar parerea mea, nu dau cu paru)
Micsunea
29+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Fetelor, va rog sa ma ajutati, ca nu mai vreau sa caut din urma. Spuneti-mi si mie va rog care sunt tarifele pt moasa si medicul neonatolog la o nastere normala. La doctor stiu cat se da dar majoritatea fetelor pe care le stiu au nascut prin cezariana si atunci se schimba modificarea .

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Eu am de gand sa dau 100 la moasa ( daca e ok cu mine , daca nu ...ma mai gandesc ) si tot 100 la medicul neonatolog ( in aceleasi conditii ).
La Bogdan am dat 50 la neonatolog si 50 la moasa ( care a fost super).

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LalaD, multumesc mult. dar pt ca sunt zuza, vreau o confirmare: vorbesti de lei, nu de euro, nu???

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

De LEI !!!

Pai 150 de euro maxim 200 ii dau doctorului , mai precis ii voi da 600 lei.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput