*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Am fost un pic ocupata sa dau comanda pe laredoute..am luat cateva chestii de proba..sa vad cum sunt...si cel mai mult a..abia astept sa vina http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-enfant-cocoon.aspx?productid=324121544&documentid=201207&categoryid=33567365&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nu stiu daca a luat linkul...il mai pun o data daca nu merge...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ginette .. cu placere!!!

lasa ca e bine!! sa avem bebelushe cu picioare lungi!! le facem direct fotomodele ..

io am uitat sa ma uit pe eco sa vad lungimea femurului .. si acu' ard de nerabdare sa ajung acasa sa vad cat de lunga e bebelina .. oricum, nu are cum sa iasa pitica caci si eu si ta-su suntem inalti!!

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Fetelor..am vazut ca vorbeati de vata portionata..deja din farmacie..sau de acsa...Eu nu prea stiu cam cat de mari ar trebui s fie tampoanele de vata...plus ca..e cam aiurea sa nu le punem fese sterile..ca se vor lipi zulufii de vata de epiziotomie...si...va fi horror, nu?..
Cele care au mai trecut prin asta, ne dati si noua un sfat..

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

zuzele..in sfarsit am terminat de citit din urma,asa ca pot scrie si eu..
Pe-aici e tare inorat si am o stare de lene si somn;bine ca mai spre seara merg in vizita la niste prieteni care asteapta si ei un bebe si sper sa-mi mai revin.Duminica merg in Ungaria la cumparaturi(de-abia astept) si parca vad ca iar iau o gramada de hainute pt bebe..nu ma pot abtine...desi deja am luat mai mult decat trebuie;avem hainute pentru inca vreo 2-3 copii
Ati vb de Sensiblu.Sa va zic o faza: nasa mea e clienta fidela la ei si acu de vreo 2 luni a mers sa-i cumpere celui mic siropel de tuse;dupa ce-a ajuns acasa a vazut ca era expirat de cateva luni bune...nu pot sa va explic ce scandal a facut la ei la sediu,a chemat OPC-u,a vrut sa-i dea in judecata...pana la urma au sunat-o cei de la Sensiblu Bucuresti sa-si ceara scuze.In fine,eu credeam ca a fost un caz izolat ceea ce a patit ea,dar vad ca se practica marfa expirata sau aproape expirata in aceste farmacii.Si preturile...DA intr-adevar sunt mult mai mari

Jelimoni m-am uitat la pozele tale.Ce burtica mare ai!! ai fost o mireasa ff frumusica,iar acum o graviduta si mai frumu...
Ancasoare misto hainutele,sa le ude bb sanatos
Danonique felicitari pt bebe grasunel...tinem pumnii sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen

Irlandeza ce muuuuuuult mi-au placut cercelusii!!!! din aia am cautat si eu,asa dubli,dar n-am gasit decat intr-o bijuterie si erau cu pietricele rosii si albe,asa ca i-am luat pe astia.Oricum si nasii trebuie sa-i ia o pereche asa ca o sa le dau tema de casa sa caute modelu asta cu 2 randuri de pietre

In ceea ce priveste sterilizatoru eu am luat unul pt cuptoru cu microunde la 30 ron (marca Primii Pasi)..la banii astia nici nu m-a interesat daca o sa-l folosesc sau nu.Desi chiar daca voi alapta cred ca tot v-a trebui sa sterilizez una-alta..poate suzeta,un biberon pt ceiutul anticolici...cine stie...

Cam atat am avut de zis deocamdata
V-am pupacit!!

Iulia32+ IRIS MARIA

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK

www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris

uite cum crestem

AMR 6-8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

In legatura cu numerele de telefon..am vazut ca pe mailul comun deja unele zuze mai harnicute au trimis numerele de telefon..sa mai trimitem si noi restul...ca nu se stie care va fi ordinea intrarii pe teren

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Pitica nici a mea n-o sa iasa (vorba ta, ce samanta am pus si eu si ta'su, are de unde sa iasa inalta), dar ma gandeam ca si lunga si grasutza, pe unde iese, ca gaura este tot cat o lamaie prin care tre' sa scoti un pepene ??!!

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alinatudor, exact de asta vb cu Ellenuta, ca nu suportam vata si am infasurat tampoanele in fese sterile. Tampoanele trebuie sa fie mari. Asta stiu de la proaspete mamici. Eu de la vata portionata de la Sensiblu am pus la un tampon trei "portii" din alea si le-am infasurat cu fese sterile pe care le-am taiat cat am crezut eu de lungi, ca sa nu se simta vata, cat sa se infasoare de 2-3 ori.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ALINA ... superb combinezonul .. cum il comanzi in Romanica? sau ti-l trimite cineva din Franta??

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Ellenuta, Da ..din Romania...am intrat si eu ieri pe forumul de la fetele de mai -iunie..imi cautam o prietena..si...am dat peste chestia asta..apoi am aflat ca e un intreg topic la Femina intim (teme generale...se numeste la redoute)..si asa..ieri toata ziua am avut ce face...azi noapte numai siteul ala l-am visat.....si am decis sa incerc...nu prea sunt cumparatoare on line sau din cataloage (cu exceptia avon :D)..dar erau asa dragute si ieftine...acu..cica tre sa astept vreo jumate de luna sau cam asa..si vine la oficiul postal coletul..taxa de transport se plateste siteului..vreo 8 euro la pachet...depinde totusi de gramaj...si..tre sa te inscrii pe site..si...plata se face cu cardul on line..Multe info gasesti pe femina intim...

Alina 27 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am aparut si noi pe aici dupa o lunga perioada si grea de mutari, impachetat, despachetat, demontat/montat pat copil, of, tare greu. Dupa ce am vandut apartamentul ne-am mutat cu ai mei sperand ca nu o sa dureze prea mult pana va fi gata apart. cu 3 camere pe care l-am contractat, dar asa cum se intampla in Romania, unde nimic nu merge cum trebuie, intarzie pana la sfarsitul anului viitor.
Ca atare am decis ca nu pot rezista cu 2 copii si sot si cu ai mei in 3 camere ale lor. Deci cauta chirie, muta-te si toate astea cu un burtoi taiat pe care abia il car.
Gata cu lamentarile, m-am bucurat ca am net si am putut citi odiseea din urma.
Am facut si noi eco morfofetala la 29 sapt si aveam 1.600kg, si suntem baietel(asta stiam demult). Va rugam sa ne treceti si noua un carucior albastru.
Parerea mea ref. la ultimele dileme pe care le-am retinut: Sterilizatorul e f. util daca nu alaptezi, deci investitia ar tb. facuta dupa nastere cand vedem ce si cum, ca ieftin nu e. Investitia in bibe+tetine la fel. Inainte de nastere eu am avut doar un bibe mic in caz de Doamne fereste. Urmatoarele bibe le-am luat dupa 5 luni pt. suc.
Pompa de san pt. mine a fost o minune chiar din spital ca m-a ajutat sa desfund canalele cand am facut furia laptelui.
Peria de par este buna nu pt. pieptanat ci pt curatarea cojitelor pe care bb le are la inceput pe caput. P.S. arsurile nu sunt de la par, asta e legenda, sunt de la faptul ca stomacul s-a comprimat. Si eu am din plin, mai ales noaptea .
Alina023, eu am stat singura cu Marc in rezerva si acum voi face la fel. Abia apucam sa dorm cele 2-3 ore intre mesele de noapte, daca mai plangea si alt bb cu stiu ce as fi facut, ca dimineata la 6 imi dadeau trezirea cu galeti si usi trantite, iar ziua nu se prea poate dormi cand se perinda atata lume, asistente, infirmiere, familie... Acum depinde de fiec mamica...

Roli 31+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput