*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (60)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

DA, DA SUBSCRIU LA CE SPUNE MONICA ...

cum vom da de stire de nastere .. caci sotii nostri nu cred ca vor intra pe forum sa anunte .. la cat de capiati vor fi ..

gasim numere de telefon pe adresa comuna?? sa mi le trec in telefon la grupul ZUZELE GRAVIDE ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toate zuzele!Adica nu e prea buna,sunt suparata fleasca!Am fost azi la eco si l-am cunoscut,in sfarsit,pe dr.Iosup.Mi s-a parut OK,nu foarte vorbaret.Bebele meu e bine,e tot baiat,dar...colul meu e pe sfert deschis!Adica are 44 mm si e deschis pe 11,3 mm.M-am speriat teribil!Mi-a dat sa iau No-spa,2 pe zi si MagneB6,4 pe zi si repaus total.Cica daca mai cedeaza colul un pic,bebe iese!Si are doar 1,9 kg!Ce ma fac?!?Mai "sufera" cineva de asa ceva?Va pup

Carmilia 32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Aceeasi perie am luat-o si eu, dar pe portocaliu, pentru Mariuca. Mariuca fara k. La Baby Expo a fost ceva mai ieftina, dar nu cu mult.

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Alina023 la fel am reactionat si eu cand am vazut ditamai aculoiul ala de la trusa de epidurala!!! Zici ca e unealta de tortura medievala!!! Dar vorba ta, parca vad ca o sa urlu dupa anestezia aia.

Uitati aici http://good-times.webshots.com/photo/2038900940065968642sjMIgl e peria si pieptenul pt bebe, pe care le-am luat de la Sensiblu cu 18 RON. Mi s-a parut ok pretul.

Eu de dimineata a trebuit sa merg la dentist aseara din senin mi s-a rupt coltishorul la o maseluta de sus, prima dupa canin. Vai, ce suparata am fost, am sunat la dentista si a fost draguta ca m-a primit azi la ora 10, mi-a pus o plomba provizorie care a spus ca poate tine chiar si un an urmand ca la anul dupa ce il fac pe bebe, cam prin vara, sa merg sa ma rezolve complet. Eu sunt obsedata cu dantura si sunt fff mandra ca nu am nici o extractie si nici probleme si deodata sa patesc una ca asta. In conditiile in care iau calciu si mananc ce trebuie, uffff.... v-am spus ca sunt obsedata.

Pupici,
Angelique 34+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 6 saptamani!

Mergi la inceput

Da, par natural. Am raspuns eu, ca e la fel.

quote:
Originally posted by Ellenuta
angi, periuta de par este din par natural?

Mergi la inceput

Wow! Super tare! Ai vazut ca temerile tale nu-si aveau rostul? Bebelica e bine-merci, sanatos si mare! Felicitari! Acum programeaza-te pozitiv sa il mai tii inca cel putin 4 saptamani in burtica.

Tinem pumnii!

quote:
Originally posted by danonique

Buna!Vin si eu cu vesti de la eco.Bebele e mare.Are 2400 gr si 47 cm.Sunt f fericita ca am reusit sa ajung pana aici pt ca ma temeam de o nastere prematura din cauza colului deschis.Sper sa mai stea bebele in burta macar 4 saptamani.Azi merg la medicul care imi urmareste sarcina si sper sa vin cu vesti bune despre col.Stiu ca nu se mai poate inchide dar sper sa nu se fi deschis mai tare.Va pup.

danonique 33+

Mergi la inceput

CARMILIA .. trebuie sa stai cumintica, sa te odihnesti, sa nu faci efort si cat mai mult in patuz ..

iar bebe este in grafic .. uite aici

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap32

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

cretulino .. multu' de raspuns .. ma lamurise si angi .. eu abia astept baby expo sa definitivez listuta pentru bebica!! sper sa am rabdare .. ca asha imi vine sa ma reped sa iau acum tot ..

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by danonique

Buna!Vin si eu cu vesti de la eco.Bebele e mare.Are 2400 gr si 47 cm.Sunt f fericita ca am reusit sa ajung pana aici pt ca ma temeam de o nastere prematura din cauza colului deschis.Sper sa mai stea bebele in burta macar 4 saptamani.Azi merg la medicul care imi urmareste sarcina si sper sa vin cu vesti bune despre col.Stiu ca nu se mai poate inchide dar sper sa nu se fi deschis mai tare.Va pup.

danonique 33+

Sa-ti traiasca bebelusul! Sa fie bine venit in clubul "uriasilor" - si a mea are 2150 gr; dar cum ai aflat lungimea? mie mi-a zis ca femurul are 6.5 cm si atat.

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

ginette .. honey spunea in capitolul trecut ca dr i-a spus cum se calculeaza inaltimea .. lungimea femurului X 7 .. nu stiu pe ce baza ..

deci bebele tau ar avea .. 6,5 x 7 = 45,5

33 EVA MARIA
AMR 7 SAPTAMANI!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ellenuta,

Saru'mana pt "lungime" - in ritmul asta, ajunge la 53 - 54 cm

Roxana 32+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 8 SAPTAMANI!

Mergi la inceput