Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by andutzy

Buna ziua!
Revin si eu cu intrebarea de ieri: de cand putem sa incepem sa-i punem in fundulet? NU neaparat la 90 grade, dar macar la inclinatia in care stau in scoica de masina fara paturica in scobitura. Chiar nu are nimeni un raspuns si pentru noi? Daca nu stiti nici voi, o sa va spun eu dupa ce o voi intreba pe doctorita la controlul de 4 luni de saptamana viitoare...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

eu stiu ca s-a mai discutat pe aici...
de la varsta de 4 luni, bebelusii au capacitatea sa stea in sezut sprijiniti, "intre perne", cum se spune. scoica oricum este proiectata pt copii incepand cu varsta de nou-nascut.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Anya20
asa ca...lia, poti sa-i spui mamei soacre ca o avea nepoata acum picioare scurte, dar cand s-o face mare poate le are lungi si frumoase ca ale tale
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Anya, ! Topai prin casa de fericire - da, pe alea doua picioare "scurte" ale mele.

Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by liadorian
Noi abia pe 31 decembrie ar trebui sa mergem la intepat. Sunt curioasa cum o sa ramana - inainte de anul Nou sau dupa...

misto zi de vaccinare. noi l-am facut la 4 luni si 9 zile, pe motiv de rosu-n gat la 4 luni fix. pediatra mi-a zis ca tre' facut in luna respectiva, adica-ntre 4 si 5 luni.
Andutzy, io o tin asa ridicata de pe la 2 luni (treapta intermediara de la carut e punctul de reper). scoica n-am, ci bouncer, iar in el sta, fara paturica dedesubt, de la 6 sapt.

si io mi-s cam adormita, iar fii'mea cre'ca s-a saturat si de diligenta cu papusi.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lia nici una din doua caci s-a suparat fetita pe mine. acum stam si chitaim. se chinuie sa se ridice si incearca sa imite sunetele.
anya la 1/3 cred ca ne incadram si noi ca m-a cam zapacit sotul. acum ma duc sa o masor

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

quote:
Originally posted by oaana

Buna tuturor.
Anya,ti-am trimis un PM,vreau sa stiu doar daca l-ai primit,si te rog sa-mi raspunzi doar cand ai timp.
merci mult

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, astept

dj nu ati avut?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by cris_m

diane_dun, merci de informatie.suntem vecine cumva?...desi m-as mira, ca eu stau cam la porumbul irigat,la capat de linii.

cris_m, suntem vecine de cartier, ca si eu stau in Dr. Taberei. Ce-i drept nu la porumb, ci ultracentral, langa parcul Moghioros. Sanatate multa piticei tale, sa-i treaca.

stefania, multumesc frumos pentru supica de pui, tare bine mi-a facut! Am mai inviat si eu un pic.

M-am lamurit si eu cu parabenii, intreba cineva de ei. Gasiti pe ambalaj la ingrediente, ex: Methylparaben, Propylparaben (citesc de pe eticheta lotiunii Nivea Baby cu care o spal pe fie-mea in fiecare seara . Anya, sunt chiar asa periculosi parabenii astia? Tu cu ce speli "petele"? ). Si eu care vroiam sa-mi iau crema asta noua de la Nivea... O sa-mi iau de la Elmiplant, fara parabeni, dar cu fie-mea ce fac? Or fi astia asa inconstienti sa faca produse periculoase special pentru copii? Cu toate normele lor (pardon, ale noastre) europene?

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Mereu uit cate ceva...

cristina26, felicitari pt dintisorul lui Ingrid!

gabiarama, felicitari pt al 2-lea dintisor!

puiu44 bine ai venit!

Si nu v-am mai zis nimic de noi. Va spuneam ca fie-mea a uitat ca la 3 luni trebuie sa aiba puseu de crestere. Ei bine, si-a amintit brusc de el si de vreo 4 zile mananca ziua la o ora si se scoala noaptea si de 4 ori! Nu ma plang, ma bucur ca ia in greutate, chiar daca eu sunt zombie. Noaptea trecuta am adormit cu ea la san si m-am trezit dupa vreo ora. Nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum, desi in prima luna ma pocnea un somn teribil cand alaptam si asta si zi si noapte... In rest, gangureste de zor, chiuie, zdrangane jucariile si eu ma topesc dupa ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

anya, multumesc frumos de raspuns. Situ ca s-a vorbit dar in acelasi timp am citit pe la fetele cu copii putin mai mari(cei nascuti in iunie sau inceputul lui iulie) ca inca nu ii pun in fundulet ca e prea devreme si intrasem la idei.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

LECITINAAAA!

Luna, sunt sigura ca esti intre cei 83%! Multa sanatate, sa ne dai repede vesti bune ca s-a retras.

Precis am mai uitat ceva... de la o varsta incolo... vorba lui cris_m.

Mergi la inceput