Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
X-ray spune:
samadhi e fain ca ati putut face poze!pe al meu nu l-au lasat...e super
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
aylin_tarcan spune:
mihaela, ce face galbenusul de ou?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
samadhi spune:
Alina:dr. meu a pus sa se faca nu le-am facut noi, vor aparea si pe situ-l lui candva cand e gata... si eu gasesc ca e super-amintire!
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
samadhi spune:
Alina: fetitei tale ii sta foarte frumos in rochite, si poza aceea cand doarme cu degetul in gura, e ca un tablou, super imi place foarte mult! Te-ai gandit sa scoti unele poze sa le faci mari ca un poster???
estecri spune:
buna fetelor!
mi-a fost asa dor de voi ...dar nu am mai putut sa intru decat sa citesc ...nu am apucat sa mai postez nimic. De miercuri ma duc la serviciu si sigur acolo voi avea mai mult timp si poate reusesc sa ma tin de voi. Oricum am citit multe despre diversificare si am invatat multe lucruri care imi vor fi de folos. Multumesc din suflet!!
Mihnea de 3 saptamani nu mai doarme noaptea ...dar m-am linistit cand am vazut ca si altor copii li se intampla la fel. Probabil au si ei perioade si perioade...
Nikole sper din suflet sa fie totul bine, si nu te mai speria asa de ce spun toti nebunii...
va pup dulce
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe
estecri spune:
oare de ce nu mai pot sa deschid pozele de sub semnatura..scrie ceva de blocat. Oare pentru ca nu am mai postat demult?
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe
liadorian spune:
Fetelor, ma bucur mult ca va place Miruna mea. Eu sunt o tipa sobra de felul meu, dar cand mi-o lauda cineva pe Minunea asta mica, efectiv simt ca plesnesc de fericire.
Madalina, nici eu nu fac comparatii, dar parca tot e bine de stiut cum evolueaza si alti bebei apropiati ca varsta de al tau. Miruna papa tzitzi ori de cate ori pofteste. De cantarit am cantarit-o pe 31 octombrie si avea atunci 5.700. Cu siguranta insa a sarit de 6 kg, se vede "cu ochiul liber" ca a mai luat ceva in greutate (are hainute care acum nu-i mai vin, atarna mai greu in brate iar de chischtzele de la piciorushe nu mai spun - un deliciu).
Gabi, felicitari lui Bgdanel pentru cei doi dintisori. Si al doilea a iesit tot asa de lin ca primul?
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
mihaela, ce face galbenusul de ou?
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
il spala si il catifeleaza. face clabuci ca si un sapun si e natural. eu ma spalam pe cap cu galbenus in loc de sampon mai demult. rau nu=i face sigur.
*mihaela*
Nonna76 spune:
Felicitari lui Bogdan pentru noul dintisor.
Se grabeste cu dintii ca vrea sa pape purcelu' de Craciun?
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
samadhi spune:
ALINA: am o propunere: nu vrei sa faci si o rubrica de foto album comun si pentru PICIORUSE si alta pentru MANUTE??? Ce zici???Cred ca e frumos sa ramana in amentirea nostra.Voi ce ziceti??? CIne este pro si cine contra???