Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

fianna mie mi s-a recomandat urocultura la doua luni intrucat incepuse sa manance extraordinar de putin (mai putin decat cand am adus-o de la maternitate) si facea pipi foarte putin (treceau ore - de ex ca sa recoltez am asteptat 1 ora si 10 min pana a facut 10 ml). I-a iesit e-coli. Insa avand doar 2 luni toti doctorii la care am fost au zis sa repet analizele si ca pana la urma tratam copilul si nu analiza. Adica, atata timp cat ia in greutate, nu face diaree, nu face febra o monitorizam atent (ii refac analizele la 2-3 saptamani). La 3 luni si o saptamana (sau asa ceva ) nu i-au mai aparut insa i-am si recoltat altfel. M-a invatat o pediatra batranica cum sa-i fac igiena inainte de a-i recolta. O speli bine cu apa si sapun, apoi dezinfectezi cu comprese sterile inmuiate in solutie 1% rivanol. Fata mea si acum mananca putin insa e totusi in grafic cu luarea in greutate (chiar daca la limita minima) insa ma gandesc ca ea oricum s-a nascut cu greutate mare si in primele doua luni manca de rupea.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Orice hatarare ai lua in privinta tratamentului neaparat sa ii repeti analizele inainte

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=miss%20odiseea%20sarcinii&page=16" target="_blank">A inceput votarea........... votati ???

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc de raspunsuri! Sa va povestesc deci. Cand era el mic, adica avea vreo luna mi s-a parut mie ca se cam chinuie la pipi, adica facea scandal inainte sa iasa jetul si apoi se linistea. Si i-am mentionat asta doctorului care insa a reusit cumva sa ma linisteasca. Dar eu tot am ramas cu pasarele pe creier. Duminica trecuta a venit o alta doctorita- privata, primul era de la policlinca de stat; si i-am zis eu ca as vrea sa-i fac analizele astea si m-a sustinut. Asa ca acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca poate e infectie mai veche si trebuia depistata de la inceput, cand am simtit eu ca poate e ceva.
Am vorbit insa si cu pediatra acum si mi-a recomandat o pic de vit C natural/zi si sa-i facem o ecografie la rinichi si sa refacem mai incolo testul ca nu vrea nici ea sa-i dea atibiotice- a trecut testul, e acceptata . Ciudat e ca Matei al meu, in afara de jena aceea le pisu nu a avut nimic altceva. A luat in greutate, nu s-a plas de nimic, nu a facut febra.
Un alt lucru pe care l-am discutat cu doctorita asta a fost anemia. A zis ca e cam palid, dar asta se poate datora si culorii pielii parintilor- sotul meu e alb branza, dar ce ii da ei de gadit sunt pungile de sub ochi. Sa nu va inchipuiti ca arata ca si cum ar fi petrecut o noapte intreaga, dar uneori se vede o diferenta. Dar intrucat eu am refuat sa-i dau fier fara sa-i faca si analizele necesare mi-a recomandat mie extra fier.

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Aylin, sa stii ca astia mici incearca sa ne spuna ceva...

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Pai de votat votez dar pot vota de mai multe ori?
Ambele poze?
Daca tre' sa votam o singura poza tre' sa ne hotarim aici care din ele.

poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

poti vota toate pozele! doar ca o singura data.... daca incerci sa votezi o poza de 2 ori nu vei putea; regulamentu'!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

nonna la care "ambele" poze te referi? grupul nostru de mamici are doar o poza, cu toate ca eu am trimis 2! n-am gasit-o eu pe-a doua? ... oricum e suficient si o poza! voturi sa vina

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Eu le-am votat pe amindoua (cu 5 pct).Una e la pag.8 si una mai departe dar nu stiu nr. Daca ai rabdare ai s-o vezi.

poze
poze botez

Mergi la inceput

Puiul cel mic face azi 4 luni.Dar noi suntem singurei -fara tati si nu prea sarbatorim.Fratiorii dorm in patul mare unul linga altul,afara fulguieste.
Am sa-i scot mai tirziu sa se bucure Vlad de fulgi(ca zapada nu e)daca or mai fi.

poze
poze botez

Mergi la inceput