Strumfi de iulie-august 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mi_a eu n-am avut rana pe col. am avut o "veruga" parka asa se cheama , o chestie pe care am cauterizat=o acu vreo 5 ani si ceva. oricum din cate stiu virusul asta nu dispare , ramane acolo in celula nervoasa si se activeaza pe fondul unui sistem imunitar slab!ceea ce am facut eu a fost sa incerc sa=mi intaresc sistemul imunitar: am luat multa echinaceea, si mi-am facut un vaccin de imunizare la Cantacuzino!dak vrei detalii iti dau! oricum am avut emotii in sarcina , da m-a ajutat Dzeu sa trec cu bine. din cate am citit nu e o legatura directa intre HPV si cancerul de col. e una din cauze, dar nu .......in general......

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Nikole, felicitari pentru vestea buna! Fii vesela si binedispusa pt puiul tau!

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fianna, de prima nu stiu, e-coli a avut si Vlad si stiu ca si Daria lui ddanagh a avut. Eu i-am dat antibiotice dar tot i-a reaparut infectia pana la 6 luni, Dana parca nu i-a dat, ramane sa ne spuna ea. Insa hotararea o vei lua cu pediatrul. Parerea mea e sa mai repeti o data analiza la alt laborator sa confirmi urocultura.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Te mai intreb de ce i-ai facut urocultura, suspecteai ceva sau nu mai mananca?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Mykydutza chiar as vrea sa stiu mai multe despre vaccinul acela . Daca poti , da-mi un PM cu cat mai multe informatii. Eu iti dau un inavans!

Fianna imi pare tarerau ca n-au iesit bine analizele. Poate reusesti sa iei legatura cu Anya sau alina.a si sa rezolvi fara antibiotice! Pupa-l pe Matei si de la mine , sa se faca bine mairepede!

Vreau sa va mai spun ca ieri amcumparat revista Super Bebe cu un prim CD dintr-o serie de 5 cu muzica clasica pt. bbi. E super!
De asemenea si revista Mami Special- alimentatia copilului e excelenta pt. ca vine cu o serie de noutati despre papa pt. bbi intre 0-6 ani + retete super delicioase. Maine poimaine diversificam strumfii si ne prinde bine sa ne facem temele de acum. Sincera sa fiu , eu deja am luat notite la tot ce au spus fetele pe aici despre diversificare si chiar daca inccep peste vreo 3 luni , vreau ca la momentul potrivit sa stiu ce e mai bine pt. Mihaita.

Mihai(3 luni)si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by mi_a

Mykydutza chiar as vrea sa stiu mai multe despre vaccinul acela . Daca poti , da-mi un PM cu cat mai multe informatii. Eu iti dau un inavans!

Fianna imi pare tarerau ca n-au iesit bine analizele. Poate reusesti sa iei legatura cu Anya sau alina.a si sa rezolvi fara antibiotice! Pupa-l pe Matei si de la mine , sa se faca bine mairepede!

Vreau sa va mai spun ca ieri amcumparat revista Super Bebe cu un prim CD dintr-o serie de 5 cu muzica clasica pt. bbi. E super!
De asemenea si revista Mami Special- alimentatia copilului e excelenta pt. ca vine cu o serie de noutati despre papa pt. bbi intre 0-6 ani + retete super delicioase. Maine poimaine diversificam strumfii si ne prinde bine sa ne facem temele de acum. Sincera sa fiu , eu deja am luat notite la tot ce au spus fetele pe aici despre diversificare si chiar daca inccep peste vreo 3 luni , vreau ca la momentul potrivit sa stiu ce e mai bine pt. Mihaita.

Mihai(3 luni)si mami

ziceam si eu de cd-ul ala. e extraordinar. eu le vreau pe toate

despre diversificare, pe mine de cand cu sarcina nu ma tine neuronu' nici de la mana pana la gura. cum credeti voi ca tin eu minte pana atunci???

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nikole, bravo! vezi ca s-a adeverit ce am zis noi toate! acum papa bine, relaxeaza-e si iubeste-ti piticul!

fianna, pai ce faceti, mama? nu mai mananca alma si are matei infectie? pai cum vine asta? acum deja ma gandesc sa mai fac si eu o data sumarul si urocultura. lasa, bine ca ai depistat. se trateaza, asta conteaza.

anto, curaj si rabdare! o sa pape sonia si din biberon! pai taman tu, fata curajoasa sa cazi intr-o asa depresie?! i multi sa it dam rabdare si curaj (acum cam rade cob de oala sparta, dar....)
stati sa mai citesc o data, ca am uitat ce mai vroiam sa raspund!

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

luna pt problema ta ai luat in considerare si medicina alternativa?ma refer la ACUPUNCTURA! eu n-am avut incredere pana nu am vazut ca da rezultate. matusa mea a fost diagnosticata cu o tumora la creier acu vreo 2 ani. imposibil de opertat pt ca este undeva in interiorul creierului si cu ffff multe aderente. practic nu i s-au dat multe sanse. de apx un face sedinte de acupunctura. a rafacut RMN si radioleaga a fost pur si simplu uluita de rezultat: nu numai ca nu crescuse dar parca si se micsorase. a intrebat=o ce a facut si i-a luat cartea de vizita a respectivului dr ca sa-i sfatuiasca si pe alti pacienti.ai putea intreba si tu pe acolo. rau nu are ce=ti face.....sanatate multa!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Luna iti doresc sa fii exceptia de la regula, la care nu doar sa nu evolueze ganglionii ci sa dispara miraculos si sa te lase sa te bucuri nestingherita de nimic de minunata ta familie. Sper ca singura ta grija sa fie doar ce hainute sa mai cumperi.

Anto imi pare rau ca aveti probleme cu acceptarea biberonului (eu doar pana aici am ajuns cu cititul,sper sa se fi rezolvat problema).Eu cred ca Sonia are gusturi foarte rafinate si stie foarte bine ce-i mai bun si mai bun.

nonna m-ai terminat cu cozonacul. Pe 13 vin ai mei si am sa o pun pe mama sa vina cu cozonacul la pachet ca n-o sa am rabdare sa astept pana face aici. Sa stii ca dau vina pe tine

Ghinetz la inceput foloseam servetele de fiecare data cand o schimbam pe Sophie. Cand Sophie avea cateva zile a venit asistenta acasa si ne-a recomandat sa citim ce ingrediente au servetele si sa folosim mai bine vata si apa calduta si noi asa am facut. Avem un bol care il folosim doar in acest scop si luam vata fie gata facuta ghemotoace fie le fac eu acasa (cand mi-e lene sa merg mult pe jos ca sa iau gata facute).

Weekend frumos la toata lumea,la noi e cam urata vremea dar sper sa ne stecuram afara printre doua reprize de ploaie

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nikole mi-am bagat nasul la cateva pagini mai inainte fata de unde sunt eu cu cititul ca sa vad ce mai faci. Super veste ne-ai dat! Iuhuuuuuuuuuuuu
Ar trebui sa organizam un pary sa sarbatorim asa o veste buna

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput