Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 12
nikole spune:
....
...pentru voi, care mi-ati fost alaturi si v-ati oprit sa imi spuneti o vb buna cand mi-a fost atat de greu sa fiu singura!
In schimb pe langa ceva floricele virtuale, ma rog si eu pentru ca voi sa nu cunoasteti niciodata , o astfel de situatie stresanta.
Mai nainte a sunat al meu la clinica si a vb cu medicul...rezultatul Pap-ului este tip clasa 1 , asa cum a fost mereu pana acum, deci Slava Domnului nu e vb. de asa boala grava, nu mai zic numele.
Vreau sa uit zilele astea de cosmar , in care numai scenarii sumbre facea creerul meu, in care nu am putut nici la propriul copil sa ma uit, nici sa il iubesc nu am putut...nu imi amintesc sa fi trait vreodata o depresie mai mare ca acum...
in fine...acu ca am aflat ca mai am de trait, merg sa vad si eu pozele puiutilor vostri,pana acum nu am putut sa ma uit pe nici o poza...am incercat dar m-a bufnit un mare bocet si m-a luat al meu de la calc.
Luna, multa sanatate iti doresc, sa ramana nodulul ala asa cum e , daca nu poate da inapoi...pentru felul tau de a fi!
Mi-as dori sa fiu si eu mai optimista...cred ca negativismul se mosteneste, e ceva ereditar....
nu-s ce sa mai zic...merg sa vad poze si revin mai tarziu!
Multumesc inca o data pentru tot...si scuzati-ma daca am creeat agitatie, zau ca nuuuuuuuuuuuuu am vrut!!!!
Nikole,mami lui albastrel
cris_m spune:
nikole,ma bucur sincer pentru tine...
bine ca totul nu a fost decat o alarma falsa
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
diane_dun spune:
Nikole, si eu ma bucur mult ca s-a terminat cu bine.
E timpul sa sarbatorim: cu !
Mami de Dani (1 august 2007)
Nonna76 spune:
Nikole nici nu stii ce ma bucur pt. tine. Ai grija de albastrel acum,are nevoie de o mamica vesela . Un pupic de la noi pentru voi trei.
Eu de fapt nici nu prea am crezut spusele unui dr. fara suflet si experienta.Putea f. bine sa-ti recomande niste analize si sa se abtina de la pareri personale.
Asta sa ne fie invatatura de minte tuturor sa mergem doar la cei mai buni medici.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
danis spune:
buna dimineata si de la mine, si va dau o cafea mareee-mareee!!!
luna iti tin pumnii sa fie bine!
fianna, in afara de exercitiile fizice, te-ai gandit sa ceri si sfatul unui medic? nu vreau sa te sperii dar insomnia poate fi si semn de depresie, cine stie poate a mai ramas un pui de depresie post-partum?
anto, daca mergi la munca, nu poti sa ii lasi lapte muls de la tine?
nikole, ma bucur mult pentru tine, sper sa te linistesti si sa te bucuri din nou de cei dragi din jurul tai ... si de noi, de pe DC
mi_a felicitari pentru reusita, si eu ma lupt sa-l determnin sa ia sanul si sa micsoram suplimentul - am mai zis pe aici, am avut un necaz, mi-a scazut un pic productia si a trebuit sa-i dau supliment o perioada - din succesul tau imi pot da seama ca se poate si prind si eu curaj
in rest noi suntem destul de bine, joi am facut vaccinul de patru luni si Andrei s-a comportat bine, insa ieri mi-a facut patru scaune, ultimul redus cantitativ si cam cu mucus, asa ca am sunat medicul de familie si mi-a zis ca e oarecum normal ca urmare a vaccinului antipolio oral... de aseara nu a mai facut dar urmaresc atent, ca mie imi era frica sa nu fi luat vreun microbel... anya, help, care e parerea ta?
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
Simo78 spune:
O de la ?
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
stefania_97 spune:
Nikole nu ai de ce sa iti ceri scuze. Felicitari si multa sanatate si putere sa iti cresti baietelul si poate fratiorii ce or sa vina.
Da-l in judecata pe medicul care te-a diagnosticat fara fundament, cel putin sa se gandeasca de 2 ori inainte de a deschide gura.
Pupici pt familia ta si pt tine.
Simo multam de cafea
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
danis spune:
simo, e mult mai buna cafeaua ta decat a mea , ca are misterul si aroma lumii arabe... ce mai faceti? ati ajuns cu bine? ce mai face Matei?
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
Nonna76 spune:
Vreau si eu,vreau si eu Simo .
Povesteste..macar sa aud cum e la soare,la caldura ca noi nici nu stim de cind nu am mai vazut soarele.
Cum a fost primit Printul in Dubai?
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Simo78 spune:
Mey fetele, drumul a fost super, Matei a dormit aproape tot timpul, s-a trezit numai la masa (da, cand imi aduceau mie masa, asa ca am mancat rece). S-a mai trezit in aeroport la Viena, sa vada si el ce e pe acolo.
Primirea, va imaginati! Matei (si eu ca-s mama lui doar!) e tratat ca un rege.
Prima zi a fost mai grea pentru el cu acomodarea, dar rade la toti, cred ca intelege araba.
Seara la culcare inca plange, pentru ca inainte de somn se juca cu tata si cred ca-i lipseste asta.
In rest soare si frumos, cald, iarba verde in parc, mall-uri peste tot.
Mai vb, va pup.
Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.