Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 11
ddanagh spune:
Steluta,ca ultima solutie, poti sa le mai faci tu o gaura cu un ac inrosit la foc.
Alina i-am recitit povestea nasterii Arinei si am inceput din nou sa plang. Sunt povesti care ne demonstreaza ca exista Dumnezeu.
Nu stiu daca v-am povestit. Cand inca nu ne mutasem la Ploiesti, ma plimbam cu caruciorul prin parcul Tineretului. Ma asez pe o canapea aproape de comediile alea. Ma uitam asa in zare. La un moment dat unii care treceau pe acolo pe un scuter, in mare viteza (stiti ca legal nu au voie cu scutere in parc), a dat peste un baietel de vreo 3 ani. Era cu taica-su in parc si alerga fericit pe aleea principala. Aia cu scuterul nu au oprit, au luat-o la sanatoasa si nimeni nu a putut face nimic intrucat era neinmatriculat, fata nu le-o vazuse nimeni. Taticul si-a luat copilul in brate de pe jos si a fugit la spital. Toata lume ramasese incremenita. La vreo doua saptamani l-am intrebat pe cel ce vindea jucarii acolo pe o taraba (se intamplase in fata lui) daca mai stie ceva, daca s-a facut vreo ancheta ceva? Si ce credeti ca imi zice. Baietelul era destul de grav. Fusese si in coma dar isi revenise (bazin spart....). Tiganusul care conducea scuterul, prost nevoie mare s-a dus, la cateva zile sa si-l repare (la impactul cu baietelul i se sparsese un far si poate mai avea si altceva); unde credeti se duce sa si-l repare. La tatal baietului care avea un service auto. Ei, spuneti. Nu exista Dumnezeu?
Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)
poze cu Dariuta mea
valen spune:
doamne, dana, ce poveste!!!www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
liadorian spune:
Parca sfarsitul de saptamana era pentru bancuri, nu? Incep eu cu unul misogin, primit pe mess de la un prieten:
“Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot.
La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul :
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
- Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
- Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior - NU se poate sa te intorci la etajul inferior.
O femeie hotaraste sa viziteze Magazinul pentru a gasi un iubit. La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca.
Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna:
Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
Decide de a urca la urmatorul etaj. La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi.
Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.
La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.
Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist!
Dar, urca din nou La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice:
Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta
la treburile casnice si sunt extrem de romantici.
Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj…
Al 6 lea etaj:
ESTI VIZITATOAREA No° 31.456.012 al acestui etaj. Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie…Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru !”
Lia si Miruna Demetra
(8 august 2007)
mi_a spune:
Salutare tuturor!
Iata ca mi-am facut si eu curaj sa va scriu din nou , dupa o absenta de vreo 2 luni si ceva. Din pacate , in viata mea s-au schimbat multe si chiar ma mir ca fac fata , desi nu credeam. Cel mai important lucru e insa ca am baietelul sanatos,fiindca pana la urma el e cel mai important!
Sa stiti ca v-am citit destul de mult, atunci cand am avut ragaz si de cele mai multe ori m-ati facut, fara sa vreti , sa mai uit de suferinta.
M-am decis sa va scriu astazi pentru ca de-a lungul timpului s-a tot vorbit de alimentatia la san , de biberoane si in ultimul timp , de diversificare.Tin sa va spun cu mandrie ca de mai mult de o luna alaptez exclusiv pe Mihaita si am renuntat la completarea cu formula.Trecerea s-a facut treptat, insa nu a fost usor! La cateva saptamani de la nastere primea cam 50% din cantitatea zilnica formula , iar restul san. Treptat am renuntat la bibe noaptea , apoi am redus din ce in ce cantitatea de formula in timpul zilei , insa nu intentionat , ci ne-am trezit la un moment dat ca nu mai primeste decat 50 -60 ml de formula pe zi. Care e secretul renuntarii definitive la bibe? L-am tinut foarte mult timp la san si am avut fff multa rabdare ! Anya, alina.a si celelalte fete care ati scris de atatea ori despre importanta alaptarii, iata ca nu ati vorbit degeaba! Este si meritul vostru in reusita mea si sper ca exemplul meu va fi urmat si de alte fete.
Nu vreau sa sune ca o lauda insa eu percep acest lucru ca pe o foarte mare realizare personala , avand in vedere ca in momentul cand Mihaita nu se satura cu tzontzonica simteam ca nu sunt buna de nimic si ca nu fac suficiente eforturi pentru copilul meu. Desigur , pediatra imi spunea ca va veni si laptele cu timpul , dar eu nu credeam acest lucru realizabil dupa doua luni.
Se pare ca tare mult imi mai place sa scriu despre mine , de aceea cred ca a sosit timpul sa mai scriu si despre altii!!
Luna, si eu am probleme cu tiroida insa cu ajutorul tratamentului o tin in frau si am reusit si sa duc la bun sfarsit sarcina ! Sunt convinsa ca nu ai de ce sa iti faci griji!
Fetele care sufera cu pietricelele la fiere ,va pup si aveti grija ce mancati!
Fianna tie iti spun doar "somn usor" si sper sa se indeplineasca urarea mea!
Lia si Gabi ,si mie mi-e dor de scoala foarte tare, insa eu din pacate nu mai am post si nici nu cred ca voi mai lucra vreodata in invatamant!
Of, Steluta, tare mult m-a intristat faptul ca ai inceput diversificarea Cristinei si mai ales ca i-ai dat lapte de vaca!Daca nu ai alta sursa de informare , te rog sa cumperi macar cartea"Mama si copilul" a lui Emil Capraru, se gaseste in toate librariile si costa 75 lei. De acolo vei afla macar strictul necesar in cresterea si ingrijirea copilului!
Doamne, cat am mai scris! Trebuie sa va mai spun ca noi crestem bine , cam 200g pe saptamana , suntem veseli, plini de energie si facem progrese corespunzatoare varstei( 3 luni si o saptamana). Mai multe detalii in postarile viitoare!
Nu pot sa inchei fara sa spun ca am vazut si cateva poze de bebei frumusei, din pacate nu foarte multe.Tare scumpicei mai sunt si cel mai important , fericiti. Promit sa-i vad pe toti si sa vin cu detalii dupa aceea.
Acum chiar ca ies , fiindca e tarziu si am scris destul de mult. VA PUP SI SPER SA INTRU IN FIECARE ZI ACUM , CA MI-AM FACUT CURAJ!
Mihai(3 luni)si mami
fianna spune:
Merci de urare mi_a, sper sa fie!
Si felicitari pentru reusita, mare lucru! Noi am renuntat la biberon si desi nu ii dadeam formula stateam tot timpul cu stresul ca nu-mi ajunge laptele si nu am pus deoparte. Acum e asa de bine! Mult succes in continuare!
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
ddanagh spune:
mi_a felicitari pentru reusita cu alaptatul. E intr-adevar o mare reusita. Alina chiar nu vb degeaba. UIte, pe mine m-a convins sa fac placinta de mere pentru mine din merele Dariei.
Lia mi-a placut bancul. M-am cam regasit in el in seara asta. Mi-a picat asa pe sot tam nesam. De fapt cred ca ma enerveaza soacra-mea. Ne-am mutat in Ploiesti ca sa am ajutor. Stau la 5 blocuri de noi si nu primesc nici un ajutor. Ma suna zilnic sa ma intrebe ce mai face Daria, de parca asa ma ajuta ea. Si uite asa imi pica pe sot. Nu e bine ce fac, asa ca ma descarc aici la voi.
poze cu Dariuta mea
sseaa spune:
Buna,
Ma numesc Elena si sunt mamica de august. Vreau sa ma alatur voua pentru a ne impartasi bucuriile si emotiile. Sunt alaturi de voi inca din perioada sarcinii.
ddanagh spune:
Da, Valen si pe mine m-a ingrozit. Nici in parc nu mai sunt in siguranta. Mai grav e ca respectivul era minor si nu au putut decat sa il duca la o scoala de corectie si atat iar bietul baietel poate ca va avea prebleme de sanatate toata viata.
poze cu Dariuta mea
Antoanela23 spune:
Buna seara si de la noi,
Nonna, Cris, azi am inceput cu morcovel cu lingurita, fara mare succes. Nici nu ma asteptam sa fie altfel. In schimb parca a acceptat mai usor laptele dat cu lingurita, s-a "distrat" sotul vreo ora pt 20ml.
Ioana, Aylin, am incercat mai multe feluri de tetine si vom mai incerca.
Ioana, ce misto ca ati avut fotografi profi la botez! Pup fetele frumoase.
Michidutza, mersi pt intelegere, .
Nico, din decembrie eu incep serviciul si Sonia va merge la cresa, de aceea nu mai pot s-o alaptez full time. Asa e capitalistii astia, te freaca la cap cu alaptatul dar te trimit la munca dupa 3 luni.
Puiu44 si bb Andrei, bine ati venit, scrieti-ne mai des.
Luna, mama e operata de tiroida, avea noduli multi si chirurgul a preferat asa. Eu fac tratamment pt ca a mea nu functioneste cum trebuie, deh, mostenire de familie. Important e ca ai descoperit nodulul din timp si-l veti tine sub observatie. Si eu sunt sigura ca nu e din ala raul. Sanatate!
Gabi, Cristina, felicitari pt dintisori!
Dana, brrr povestea, saracul baietel.
Somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
ddanagh spune:
Eu bantui pe aici.
Anto ce ti-e si cu bebeii astia. Unii nu vor biberob, altii nu vor tzatza. Ma socheaza ca o dai asa de mica la cresa. In Romania nu as avea incredere in nici o cresa.
Iti dau si eu un sfat venit in minte acum la ora tarzie, asa ca daca nu e competent nu aruncati cu rosii. Incearca sa te mulgi de fiecare data inainte de a-i da sa suga astfel incat sa curga mai putin iar seara sa ii dai un biberon. Poate asa vede ca din biberon iese usor si mult.
poze cu Dariuta mea