Strumfi de iulie-august 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
anya, multumesc frumos de raspuns. Situ ca s-a vorbit dar in acelasi timp am citit pe la fetele cu copii putin mai mari(cei nascuti in iunie sau inceputul lui iulie) ca inca nu ii pun in fundulet ca e prea devreme si intrasem la idei.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
da, e adevarat ca nu trebuie sa-i fortam sa faca nimic din ceea ce nu pot. de ex nu-i putem pune in sezut daca nu pot sa stea singurei (la fel cum nu este indicat sa-i punem mai tarziu in premergator, fara ca ei sa poata merge). dar in scoica este altceva.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Luna1 spune:
Fetelor . Va multumesc pt urarile de sanatate. Teoretic n-am cum sa ma "vindec" caci cica nodulul respectiv nu se poate retrage ci important e sa nu creasca sau sa-si schimbe consistenta.
Va pup
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
andutzy spune:
Anya, despre ce este vorba...am primit un scaunel de masa cu spatar rabatabil, care s elasa pe spate aproape cat un scaunel de masina.vroiam sa stiu daca risc ceva punandu-l in el(face 4 luni pe 23). Multumesc inca o data!
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Anya, despre ce este vorba...am primit un scaunel de masa cu spatar rabatabil, care s elasa pe spate aproape cat un scaunel de masina.vroiam sa stiu daca risc ceva punandu-l in el(face 4 luni pe 23). Multumesc inca o data!
daca se lasa la 45 de grade e ok.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
dsteluta91 spune:
fetelor , ce tetine trebuie folosite la 3 luni pt. laptele praf? Cristina cred ca munceste cam mult cand maninca si de acea cred ca mananca mai putin.Voi ce ma sfstuiti?Astept raspuns.
va salut si va pup dulce pe voi si strumfi vostri
mita.2000 spune:
Aylin sincer eu nu obs nimic in neregula - vad doar o broscuta mica mica si draguutaaa.
Referitor la pozitie - si eu o tin pe anca in scoica de masina si in casa iar pe canapea o tin asa in unghi de 45 sprijinita pe perne ca altfel maraie. mie pediatra nu mi-a zis sa fie probl dar maica-mea cu colegele ei ciudate zic ca nu e bine ca n-are coloana formata si cica ar fi afectat colonul daca ii tii prea mici in fund....eu asa ceva n-am mai auzit - voi ati auzit sa fie vreo legatura intre colon si pozitia sezanda la bebei????
http://www.flickr.com/photos/15173416@N06/sets/72157602520632971/
Luna1 spune:
Steluta in fct de ce biberoane ai gasesti diferite marimi. Eu la avent folosesc nr 3 (au trei gauri) la 3 luni.
Eu pe Adelise nu o tin pe spate complet decat noaptea cand doarme sau cand o schimb. In rest bouncer-ul e la 45 grade (si scrie pe el de la 0 luni) leganutul la fel, pe canapea e la fel putin ridicata, in brate sta numai sus. Atat timp cat nu-i pun presiune pe coloana nu vad de ce ar fi o problema. Si in carut tot la 45 grade.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
fianna spune:
Mihaela, Lia merci de raspuns. Cu alergatul mai greu nu am fost niciodata amatoare. Speram insa ca plimbarile zilnice in parc sa aiba un efect. Eu nu sunt insomniaca de felul meu, ba chiar prefer sa ma culc la 10 si sa ma trezesc la 6 asa ca programul actual ma termina. si la cat sunt de obosita nu stiu de ce nu adorm cand pun capul pe perna.
eu nu am folosit niciodata ceva la spate cand l-am pus in scaunul de masina. in casa insa nu-l folosesc, doar in masina. Iar in casa nu-i prea place in bouncer, asa ca sta in brate. Dar nu ma plang, imi place la nebunie sa-l tin.
fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by dsteluta91
biberoanele mele sunt PRIMI PASI
Steluta mamica de Cristina Elena (20 august 2007)
poze
steluta, eu nu ma pricep, ca nu dau din biberon, dar as retine din ce a zis luna ca tetinele ar trebui sa fie cu 3 gauri. cred ca si tetinele de la primii pasi sunt pe varste. inteaba si tu - pentru 3 luni
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita