***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)
Raspunsuri - Pagina 13
angelabv spune:
Intru doar sa va salut si sa va doresc weekend placut !! La multe lunisoare sarbatoritilor , sa cresteti mari si frumosi !!
Pe mine ma doare capul de vreo 2 zile, sunt tare ametita, cred ca ma paste o raceala si tare nu o vreau...
Ramona tare frumos ai facut listuta cu puiutii, cum de reusesti la munca sa stai pe net ? E bine !
Lauradi, bine ai venit cu Ducu, frumos par...la noi cade, mai avemdoar breton, cind vine verisoara mea din Romania de Sarbatori o sa-i taiem si noi motul...
Kid, am citit si mesajul depsre medicamente, cred ca ai o mica farmacie acasa, e prea mult pentru puiut, e bine ca ai decis sa intrebi si un alt doctor , sa ne spui cum e, OK ?
Pepsi, unde esti ? Cum a iesit parajitura, sper ca sunteti bine, stiu ca e frig la voi, la noi sunt 5-6 grade. Da un semn sa stim ca esti bine.
Inca odata numai bine, si weekend placut cu puiutii si taticii... eu acum lucrez la ceva poze si revin curind cu noutati...
Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA
Ninutza spune:
Eseea, pentru Lara Georgia
Michigan, pentru Octavian Andrei
http://mirunamaria.blogspot.com/
Miruna Maria, 5 iunie 2007
Pepsi spune:
m-am auzit strigata si am aparut,ati vazut drak mort?!
didi, draga mea, tu stii ca din cauza ta sint eu pe lista si sint eu aici, deci e vina ta!imi permit sa te citez :"Acum sper ca, Pepsica a noastra sa nu ne paraseasca ca-i si ea obosita si asta ar fi picatura care i-ar umple paharu, si isi toceste degetele p'aici. Si noi nu am mai avea pe subiect un Pepsi!" sa stii ca fara sa fiu lipsita de modestie, ai atins un punct sensibil, si de citeva ori am avut impresia ca lumea crede ca eu tai varza la ciini si din plictiseala ma bag si eu pe forum, ca oricum alta treaba nu am, copilasii mei cresc ca si florile cu putina apa si aer .....ei cine gindea asa se credea in tara minunilor, dar sintem in lumea reala...la fiecare mesaj scris de mine imi iau din timpul meu, nu ma obliga nimeni, e drept , imi face mare placere sa schimbam o vorba, o parere, ca las sa para totul usor, lejer....pai as ajunge la nebuni sa ma pling in fiecare zi....si nici nu-mi sta in caracter! apoi inca o chestie, io cind nu stiu ceva nu raspund si nu ma bag, dar cind stiu atunci stiu si nu vorbesc aiurea sau ca sa mai fac vint pe forum.
acu sa revenim la faza cu david al meu care zice "mama" pai ce nu e el primul care zice din grupul asta!si totusi am fost in vizorul cuiva doar eu!cind am scris iar nu am stat sa explic si sa-mi recitesc mesajul, ca sa inteleaga fiecare ce am vrut eu sa zic cind m-am bucurat ca-mi zice "mama" nu am trecut prin sita sentimentele mele...pur si simplu m-am bucurat si v-am zis si voua. nu am intrat pe forum ptr ca mi-am zis florina21,este una dintre mamici, care e prea lasa si s-a inregistrat sub alt nume, ca sa-mi spuna ce a vrut sa-mi spuna ptr ca nu are curaj sa-mi tina piept!si careia ii este frica de voi sa nu ii vedeti adevarata fata!am spus ca este o mama de baiat, cu un singur copil, nu are mare vechime mare pe forum, si am gasit cine este aceasta florina21! si stiu si de ce a facut gestul.....ptr ca nu am fost de acord la un subiect.......trist dar adevarat
acuma le inteleg pe androix ca si-a inchis contul, pe andrada ca ia o pauza, etc.
androix, ca tot vorbesc de tine, am ris cu lacrimi la ce ai scris, am salvat in word, si cind sint trista sau imi vine sa pling...voi citi ce ai scris.... asa e cu adresa si cu destinatarul, va mai curge ceva apa pa girla pina sa nimereasca capsuneii! la multe lunisoare la una bucata grasunica" de 6 luni!
mary_lou, imi pare tare rau ca ai pierdut pozele, e tare trist.....si eu am pierdut tot cind eram gravida cu dominic, tot asa s-a dus pe apa calculatorul!noroc ca aveam pe hirtie citeva, si alea le-am scanat....stii, imediat mi-am salvat tot pe dvd dupa mesajul tau
motanel, am vazut una bucata fetita frumoasa foc!
dicirstea, cred ca petele lui david sint de la clorul din piscina!l-am hidratat f bine, si am dat cu crema de candelula, se pare ca e efect, ca aproape nu mai are acuma nu ma bucur prea repede, sa vedem, si eu fac urit la clor, ma rosesc, nu am produse cu clor in casa
doxinu, ma bucur ca scapati de raceala
prajitura "inteligenta" mi-a iesit super bine.....uitati si poza "doveditoare" s-a facut f repede, am avut ajutor pretios, Dominic care cred ca mi-a mai pus un ou intreg pina m-am invirtit eu pe acolo in plus de reteta!am batut spuma, am bagat restul la mixer....si gata prajitura....
vali, merci de grija, da mi-a iesit prajitura.
ckristina, imi pare tare rau ca a cazut bianca, astia mici sint ca titirezul....lasa, bine ca e bine acuma, si nu are nimic!
didi, cum a iesit prajitura? na, ca tot ai vrut sa vezi prajitura mea, am pus o poza special ptr tinece frumos ca mergeti la ski, poate intr=o zi vii si pe la mine tragem un ski pe cinste! ne-am gindit anul asta sa=l dam la ski pe dominic, dar sa vedem daca vrea.daca nu la anu!si noi vom inchiria echipament ca e prea scump si ei cresc repede.
la multe lunisoare
Alessia Ioana de Lulu26
Dominic de Mihamora
Mihail Vladimir de Kid
Maria Bucuria de Ralucami
Alice de AlexAlice
gravidutza, eu ii spal vana, si cadita si jucariile cu detergent de vase, aici e cel recomandat ptr asta ptr ca nu e toxic. merci si tie
mica, ma bucur din suflet ca ti-ai vazut sora, si ca v-ati simtit bine, eu nu mi-am mai vazut fratele de 5 ani..... multumesc frumos ptr sustinere, persoanele lase nu cer scuze...
alyna24, felicitari ptr tata
paflo, stiam ca nu esti tu, ca daca ai ceva ai spus tot timpul....chiar daca nu era ceea ce persoana respectiva vroia sa auda, imi pare rau ca nu ati mai iesit impreuna
ancamari eu foloseam la dominic canita de la ikea, nu avea supapa, e si ieftina,
addinel, merci si tie, pai nu e nimic de moderat ca nu m-a injurat(desi mai bine o facea decit sa se ia de david) galbenusul de ou, in caz ca nu exista alergii, se da cam in jurul virstei de 9-11 luni, se da fiert tare(risc de salmonela daca se da moale).apoi pe la 18 luni se poate da si albusul fiert tare, iar abia pe la 2 ani se poate da oul moale. brinzica in jurul 9-11 luni(in caz ca nu sint alergii)
liviana, si mie mi-a iesit prajitura, multumesc si ptr mail, asa m-am simtit si dupa cursuri, nu-mi venea sa mai maninc nimic!ma bucur tare mult ca e bine Matei
la multi ani ptr toti Mateii nostrii!
ella, macar tot ai obtinut ceva. da, din pacate o stim toate pe florina21....
katia, am vazut si eu pozele, tare frumoase!
angela, esti o draguta, merci ca-ti faci griji, sint aici, imi era dor de voi(cel putin de unele dintre voi)mi-a iesit praji, poti s=o faci!am lasat 45 min la foc mic, si apoi 10 min foc mare.
piticagogosica, un mare LA MULTI ANI din partea mea, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de copilasii tai scumpi
carmen, deci te piteai? ti-am zis ca ai fete frumoase?
ramona, merci mult, mi-a placut mult topul, ar trebui chiar sa facem unul cu toti capsuneii, e tare haios, astept continuarea!
ckristina, n-am mai mincat lasagna.....de cind e dominic alergic(mai bine de 3 ani) mi=ai facut pofta, am sa cumpar si eu sa fac!merci de idee si merci ca intrebi de mine
ninutza, nu stiu daca merge prajitura la microunda, poti incerca, important e sa fie focul mic la inceput, dar nu stiu cit timp, eu la microunda faceam o prajitura cu ananas, cam in 20 min era gata!
intrebare!cit dormi micutii vostri ziua, al meu face cam 4-6 ore de somn in timpul zilei, asa: dimineata 1 ora, apoi o serie de 1=2 ore, apoi inca 1 ora de 2-3 ori.
raluca, imi place cind aud vesti de la tine
poohy, daca zicea cineva ceva de manu cum ai fi reactionat?ti-am dat si eu info despre cartoful dulce, ai vazut?
kid, ti-am raspuns dincolo, sanatate la micut
fetelor, am cistigat la LOTO!!!! 75 CAD lozul mare era 36 milioane dolari canadieni.....aveam 4 numere din 6....am fost atit de aproape....joc atit de rar....
weekend placut sa aveti fetelor, simbata mergem la parada de craciun, sint mosi craciuni si zine, si pitici , etc care se plimba in carute pe strada.
am pus poze noi aici
iar s=a facut 12 noaptea, fug la dus
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
Vali5 spune:
Buna dimineata!
In primul rand, Carmen_So, multumesc pentru info legate de mobila! Foarte util, o sa salvez datele si cand ne apucam sa facem mobila o sa le consult din nou.
Cat despre meseriasi, noi scapam de ei, pentru ca sotul e priceput la mobila si el va face mobila. Pana acum a facut bucataria, dressing-ul din hol, acum facem proiectul pt mobila de sufragerie, si la anul, camera copiilor.
Eu intrebasem de asigurarea de sanatate in concediu de ingrijire a copilului. Multumesc pentru raspuns, m-am linistit.
Liviana, ca sa nu fie off topic discutia despre camerele copiilor, am putea deschide un subiect nou, cum a facut Graviduta cu diversificarea. Si la fel, sa nu fie numai pentru noi, sa intre si alti parinti sa isi spuna parerea.
moko, spor la treaba cu licenta!
Pepsi, Andrei are urmatorul program ziua:
-6 - trezirea
-8 - 1/2-1 ora de somn
-11 - 1-2 ore somn
-15 - 1-2 ore somn
-19:30-20 - somn de noapte
Orele nu sunt atat de exacte, dar in jurul acestor ore adoarme.
Am vazut pozele cu baietii tai. Mi se pare ca incep sa semene unul cu celalalt.
Azi fac si eu prajitura. Sper sa-mi iasa.
Lara Georgia de Eseea
Octavian Andrei de Michigan
Va pup pe toate si sa aveti un week-end linistit!
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Botez
Prima excursie
ckristina spune:
pepsisi eu o fata si baietii ei frumosi.bianca se culca in jur de orele 20 si se trezeste la 7-7.30.apoi la fiecer 3 ore doarme o jumatate de ora(somnul de zi e in jurul orelor 9,12, 15, 18)foarte rar doarme ziua o ora.
ziceai ceva de apa cu clor din piscina; si bianca mea s a iritata pe piele,i s a uscat, cu pete aspre pe maini si era rosie pe piept;se scarpina mititica.dr mi a zis ca nu i de la mancare ca e de la haine sau cosmetice si i am dat si eu cu crema candelula si vad ca i trec. eu cred ca tot de la apa e, ca e cam dura aici sau de la uleiul johnson's.
sa ne aduci si noua poze de la parada.
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
doxinu spune:
PEPSI citesc in fiecare zi ce scrieti si ma amuz teribil cu voi.Am insa o nedumerire;cum faci de raspunzi la tote fetele si nu uiti niciuna?Citesc mereu mesejele tale si ma uit sa vad daca ai scris ceva si pentru mine caci asa de lunga este listuta ta ....ca zic poate ,poate.
LA MULTE LUNISPARE PENTRU CAPSUNICILE CARE SE SERBEAZA ASTAZI!SANATATE SI MULT NOROC!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
piticasigogosica spune:
BUNA CAPSUNEI,CAPSUNICI SI MAMICI
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI.M-AM BUCURAT NESPUS SA VAD CA NU M-ATI UITAT.MI-ATI FACUT UN CADOU MINUNAT!!!!!
Mica,Ancamari,Ckristina,Gravidutza,Ninutza,Vali5,Gabiu,Lauradi,Mary lou,Alina24,Tamarspt,Moko,Michigan,CarmenSo,Liviana,Ali24,Petit Ange,Poohy,Kid,Pepsi
...celista lunga si daca am omis pe cineva imi cer scuze,iar daca lipseste cineva din lista e pentru ca,capsunica lui nu i-a lasat timp sa intre pe forum
Si inca alti pupici pentru felicitarile pentru bebele meu vorbaret,care maine face 6 luni
Ieri a fost o aniversare linistita in familie,poate cea mai linistita dintre ele.Asa mi-am propus sa nu mai fac tam-tam sa stau cu familia mea(noi si parintii mei,socrii nu am).
Sotul de dimineata nu mi-a urat nimic si eu eram tare suparata gandindu-ma ca auitat ca e 16,dar el vroia sa-mi aduca flori si sa-mi ureze.I-a spuc lui Iris cand a lasat-o la gradi ieri sa-mi spuna la multi ani cand vin sa o iau...mititica si-a adus aminte ceva mai tarziu,la "petrecerea " mea pe care abia o astepta.Ca sa sufle in lumanari bineinteles
Asa ca la panz am fost cu sotul la restaurant si pe seara am petrecut acasa.Am primit flori frumoase (trandafiri de la sot) si un aranjament frumos de la mama.Cadoul,niste cercelusi din aur cu briliante,micuti dar finuti cum imi planc mie ...de la sot!
Mi-a zis ca atunci cand va avea bani imi va cumpara unii adevarati,insemnad de firma de multi bani.Dar si astia au costat destul zic eu.
Ma rog a fost frumos si linistit.Seara mi-am petrecut-o cu fata mea fiindca baietii au adormit
Pupic pentru Ramona si MICUL PIANIST Razvan !!!
Weekend placut!
gabiu spune:
la multe lunisoare
Eseea, pentru Lara Georgia
Michigan, pentru Octavian Andrei
kid, numa pricep, mai cere o alta parere despre medicatie
carstea, ma bucur ca te-am ajutat indirect
pepsi, am citit la subiectul " albinute si bondari de martie aprilie" si au si ele o asemenea problema cu o tipa care a intrat si a atacat o alta mamica sub denumirea de "mami2007"-adica utilizatorul lor comun, probabil tot din dorinta de a nu-si declina identitatea. Am vazut ca si ele au aflat cine se afla in spatele mesajului ( eu n-am reusit sa dibuiesc). Daca stii, eu as zice s-o desconspiri
pupici tuturor
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
Carmen_So spune:
Buna dimineata si de la noi!
Liviana, incearca la unii pe care ii cheama far east, parca. Vazusem la targurile de mobila usi glisante facute de ei si mi-au placut. Nu mai stiu insa daca erau din lemn. daca nu gasesti din lemn, intreaba-i daca merge si din pal, dar in loc de geam (care e greu) sa-ti puna un fel de plastic semi-transparent (care arata ca geamul sablat, deci nu se vede prin el, dar lumina trece totusi).
Acuma, problema e daca vrei sina si sus, si jos: daca da, o sa te cam impiedici de sina de jos, e mai greu si la curatenie cu ea, plus ca se lovesc copiii. Poti sa pui numai sus, dar s-ar putea sa mearga mai greu usa.
Am vazut sigur pe undeva pat in forma de masinuta, prin vrei revista. O sa m-apuc sa caut mai dupa-amiaza, dupa ce adorm fetele.
Ckristina, iti trimit pe pm ce i-am trimis livianei. Da sa stii ca nu-s cine stie ce, sunt chestiile de care m-am lovit eu cand m-am apucat de camera fetelor. Multumesc pentru lasagna; dar foile, le fierb inainte, sau le pun direct? sunt anti-talent rau de tot, mariu' (vorba gravidutei) si acu isi aduce aminte cand i-am dat bicarbonat pe post de sare... da' daca nu vazusem bine eticheta, era ceva cu sodium si am luat. Tarziu am vazut ca era bicarbonate de sodium, dupa ce se mira el ce mancare buna fac, ca-l umfla in burta...
Petit_ange, nu vazusem ca-s in aceeasi zi, am vazut ca luau cam la fel in greutate. Motannel, asta a fost tare: subtirica la mijloc.
Ella, imi pare rau. Poate ca e mai bine asa, s-o iei de la cap in alta parte. Si eu am facut la fel, cu nr 1: statusem 10 ani acolo si nu mai voiam sa plec mereu seara tarziu. Asa ca m-am intors la ei cand avea nr 1 7 luni, am mai stat o luna pana mi-am gasit altceva, si dusa am fost. Iar acolo unde m-am dus le-am spus de la inceput ca vreau sa mi se respecte programul de lucru. Si asa a fost. Hai ca mai e un pic, vin sarbatorile, poate reusesti sa stai mai mult cu Bobby si dup-aia vezi tu. Iar Bobby e destul de mare, n-o sa fie ca atunci cand era mic si se trezea de nspe mii de ori. El se mai trezeste noaptea, ce spune mama soacra? Apropo de mama soacra, stii ce ma distra cand povesteai tu de ea?
Kid, chiar ca e ditamai listoiu'. Mergi pe instinctul tau si du-te la alt dr.
Paflo, trebuie sa platesti sanatate si la ce iei din pfa. Presupun ca ai declarat la inceput o anumita suma de bani, platesti lunar la suma asta si-ti regularizeaza ei la sfarsit cand depui si declaratia pe venit (la fel ca la impozit). Chestia asta nu era mai demult, adica, nu conta ca aveai mai multe surse de venit, sanatate plateai doar la salariu. Si ce, parca daca tu platesti contributia la sanatate de 2 ori, primesti mai mult cand ai nevoie, doamne fereste, de spitalizare sau altceva? Pe naiba, tot aia primesti. Ati vazut si voi la TV treaba cu formularul E 112 pe baza caruia poti sa fii operat oriunde in UE si sa nu platesti? Ma rog, daca nu se poate rezolva in tara...Nu am fi aflat daca nu era cu mediatizarea cazurilor Soniei, a Teodorei. Adica noi platim contributii ca sa-si faca casa de asigurari sediu, si cand e vorba sa avem nevoie, nu sunt bani. hai ca iar m-am enervat si nu merita.
Pepsi, bine ca nu te-ai suparat. Nu merita, nu stiu cine e fata aia, nici nu vreau sa stiu, daca ea nu-si da seama ca noi scriem aici ca sa facem schimb de idei, nu ca sa ne aflam in treaba, asta e, pierderea ei. Hai s-o ignoram. Arata bine prajitura, dar ma mai incurajez putin. Poate incerc de sarbatori, da' daca nu mai dau nici un semn de viata, sa stiti c-am explodat prajitura.
Cu somnul, nr 2 m-a mostenit: doarme destul de mult: vreo 2-3 ore dimineata, si vreo 3-4 dupa amiaza. Doarme mai mult cand sunt eu acasa decat cand e cu bona, de, daca eu butonez la calculator. Femeia mai gateste, mai una, mai alta, si invariabil face zgomot.
Mica, fac copy/paste si-ti trimit, da sa stii ca-s doar ideile mele de ne-profesionista. M-am uitat pe eticheta de la aparatorile de pat, scrie baby calin, da' sigur nu se chemau asa aia de la care le-am luat. Incerc sa intru pe site-ul baby expo, sa-i caut acolo.
Mary_lou, pai tu te-ai chinuit ceva sa obtii sarcina! Si cand te gandesti ca sunt unele care renunta la o sarcina... trist...
Pitica, vezi ce cadou frumos? Si nu sugerasei tu nimic, nimic? Pai atunci e cu atat mai de lauda, ca putini barbati stiu sa faca cadouri. Al meu, cel putin, zice: draga, ia-ti ce vrei tu si "decontez". De nu-mi vine sa-l decontez o data de sa n-o poata duce...
lauradi spune:
Buna dimineata si de la noi!
Lara Georgia de Eseea
Octavian Andrei de Michigan
Fetelor,eu sunt nauca si ma doare capul!Piticul urla de la 6 si nu ca ar avea ceva,ci de rasfatat ce e.Nu vrea sa stea singur deloc,nici piureul de fructe nu am putut sa-l fac pana nu l-am luat cu mine,de mancat am mancat cu el in brate. Acum l-am culcat si va scriu voua un pic si pe urma ma duc la treaba ,ca am si musafiri azi.
Una peste alta,azi i-am facut si eu mar copt,care i-a placut foarte tare, ca altfel nu mai vroia nici masa de fructe.Daca s-ar putea numai biberonul cu lapte ar fi cea mai mare bucurie pt el! Si culmea e ca fructele nu le-a refuzat pana acum!
Mary, multumim! Asa am crezut si eu si asa imi zicea toata lumea ca o sa-i cada,dar nici vorba.S-a facut tot mai lung si mai bogat ,asa ca de-aia ii tai motul acum.
Da,dar e bine ca s-a terminat si acum va puteti intelege cu el si puteti sa-l luati cu voi peste tot.
Motannel, multumim!Si eu ma bucur ca in sfarsit m-am alaturat grupului,pentu ca am avut si am foarte multe de invatat de la voi si mereu am tinut cont de ce am citit aici.si uite ca pana acum mi-a mers bine,chiar daca sunt la primul copil si nu am experienta. toate fetele!
Angela,multumim! Ei, vad ca nu sunt singura care taie motul pe aici! Decat sa stea copilul cu el in ochi,mai bine asa ,nu?
Pepsi,felicitari pt castig! si ce bine arata prajitura!
Ai niste baieti extraordinari!Cand ii vad asa parca i-as mai face si eu un fratior lui Ducu...desi acum zic ca n-o sa mai fac altul. Cine stie cum ma duce viata...
Referitor la somnul de zi,Ducu doarme de 2 sau 3 ori,depinde cat de devreme e primul somn.In total cred ca vro 3-4 ore.Acum doarme,deci cred ca azi va dormi de 3 ori.
Piticasigogosica,ma bucur ca ai avut o zi frumoasa si linistita.
Vai,ce m-am intins! Fug la treaba. Sa aveti un weekend placut!
Laura si DUCU (29.05.2007)