***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

A mancat si l-am culcat.Ce as fi dormit si eu cu el,da’trebuia sa fac curat in bucatarie ca era vraiste
Liviana, ma intereseaza si pe mine linkul.Daca vrei, sa mi-l pui si mie pe PM.Merci si !

Fetelor,io maine ii tai piticului motul,adica nasa ,io doar retusez bretonul pe urma sa fie baiatul frumos.Ii inytra rau in ochi si nici motat nu prea vreau sa-l tin ca zice lumea ca e fata.Am fost luni la Pitesti ,la mall si dumnealui a fost foarte sociabil si vorbaret cu toate vanzatoarele,a impartit zambete in stanga si-n dreapta si toate ziceau:”vai,ce draguta!,ce printesa si ce motata e si ce dulcica,si …”.
Ancamari,multumesc! Ce te apreciez eu pe tine,si pe celelalte fete:Ella,Mary,Andrada... cu copii urlatori, pt rabdarea de care dai dovada! Eu nu stiu cum as fi rezistat! Ca eu ma vaiet si asa de el si n-a prea urlat cine stie ce.Dar si cand o face...e jaaaaaaaaaaale!

Laura si DUCU(29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

La multi ani pentru Mateiasi nostri!
La multi ani Pitica!

Multumim de urari! Asa de ziua lui a fost cuminte, a dormit doua reprize de cite 80-90 minute, dar in parc . Eu l-am scos de 2 ori cite 2 ore. Chiar nu este nicio/niciun capsunica/capsunel care plimba in parcul moghioros? noi pe acolo ne facem veacul -e adevarat ca stau la 5 min de el.
Zilele acestea o sa-i fac un filmulet, vorbeste mult, nimic concret , dar mai ales chitaie de bucurie. Cred ca stie tot blocul ca e treaz, zice lumea ca-l torturez :)

Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Fetelor care m-ati intrebat de mobila si camerele copiilor, va pot scrie pe PM ce i-am scris Livianei. Sa stii ca nu esti paranoica, Liviana, cu mobila, ca te gandesti de acu pentru la anu. Si eu fac la fel, intorc ideea pe toate partile pana iese ceva. Caut pana inrosesc netu si dup-aia ma duc si ma cert cu furnizorii care zic ca nu se poate. Pai daca ma luam eu dupa ei, nu faceam nimic, eu am o gramada de chestii in casa facute dupa "nu se poate". Galerii pentru perdele puse din tavan, mobila din straturi lipite, perdele din fasii, usi culisante pana in tavan, cosuri atarnate prin dulapuri, tot chestii care "nu se poate, doamna". Se uita asa meseriasii, a mila si schimba impresii cu barbatu (ia uite-o si p-asta, ce nebuna)... Ce voiam sa va zic e ca ba se poate, numai ca trebuie sa cauti pana-ti vine rau, sa descoperi furnizori si accesorii si dup-aia sa le arati meseriasilor.

Nu mai stiu cine m-a intrebat (ca nu stiu sa ma uit in urma cand raspund ) daca mai suntem asigurate in concediu, cand luam 600 ron. Suntem asigurate in continuare, ca perioada in care suntem in concediu se considera stagiu de cotizare fara plata contributiei.

Ciocolata neagra, da, e minunata, da n-am vazut cu chilli. Mai sap.

Mergi la inceput

Vali5, Ancamari, v-am trimis pm. Da vedeti ca e roman fluviu, nu alta.

Mica, bine ai facut ca n-ai luat. Dupa ce se scoala Ana, o sa ma duc sa ma uit la eticheta, n-o fi fost baby confort? Oricum, o sa vina din noua la baby expo acusi in decembrie, ca vin in fiecare an. Apropo de aparatori de pat, sa va spun cu ce m-am confruntat eu la nr.1: incepuse sa se ridice pe pat si-mi era frica sa nu-si rupa dintii de marginea patului. Asa ca-mi trebuiau aparatori care sa acopere marginea de sus a patului (sa arate ca niste bureti d-aia care se pun la geam sa nu intre frigul), dar bineinteles ca n-am gasit. Iarasi intrebam si se uitau cu mila la mine. I-am explicat unei croitorese, dar n-a inteles si fiindca intrasem in criza de timp, n-am putut decat sa acopar marginile patului cu niste paturici. Bine ca mi-ai adus aminte, Mica, ca de data asta o iau din timp si gasesc eu pe cineva sa mi le faca asa.

Michigan, sa stii ca asa mi se pare si mie, si eu sunt multumita ca am fost primita in grup si ca am unde sa cer si sa primesc un raspuns, o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

dupa atata vreme!! de vreo saptamana am un program infernal- am realizat ca eu am licenta anul asta si am umblat dupa profesor, tema de licenta, schimbat tema de licenta, reschimbat...uffff!!!noroc ca am un bebe tare bun, care nu-mi da prea multa bataie de cap!!
la multi ani!!!piticasigogosica sa fii sanatoasa si fericita alaturi de comorile tale!!!
la multi ani!!!Bogdan Alexandru de timur
la multi ani!! tuturor capsunicilor- MAtei!! sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii mereu!!
ma bucur ca andradap e ok- o asteptam cu drag pe plantatie!!
se treseste piciul meu si ma cheama la apel! va pup si revin!!
ps:Bun venit mamicilor noi!!- se mareste cultura de capsunici!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)
de ce iubim bucurestiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Gabiu, acum nu-ti inchipui ca-mi oparesc pitikul!
Doar i-am potrivit apa ca de obicei apoi am dat drumul mai fierbinte si curgea continuu si s-a obisnuit!Oricum a dormit dus dupa baita si nici nu mi-a mai dat batai de cap noaptea!Cred ca trecem la cada mare de tot daca e pe-asa!

Moko, bafta cu licenta!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

lauradi, scuze, n-am inteles la care link te referi? Dar se poate taia motul asa de repede? Eu stiam ca la 1 an se taie.
Ancamari, bine punctat! Si eu am timp mai mult acum sa ma gandesc/caut idei. Oricum si varsta ar fi ideala atunci pt a avea o camera aranjata caci dupa 1 an nu mai sunt bebelusi si multe lucruri din camera actuala nu se vor mai folosi. Am gasit la topicul Casa mea un subiect unde s-au dat multe linkuri cu siteuri de design. Te poti inspira de acolo insa probl de fond va fi gasirea furnizorilor seriosi pt mobila si desigur modalitatea de aranjarea a camerei. Eu as vrea un pat masina pt M caci e innebunit dupa asa ceva si din ce-am vazut pana acum e destul de simplu de facut. La un pat normal se lipesc niste tablii lateral si in fatza pe care se deseneaza rotile, farurile etc.
Carmen_So ne cam luam de mana. Si eu procedez cam tot asa... ma pregatesc/informez din timp. Eu sunt taur - tu la fel cumva? Zi-mi te rog cum si unde ai facut usile culisante ? Eu caut idei pt impartirea unui living mare in 2 cam. si o idee ar fi usile glisante. Am vazut pozele si mi-a placut camera. Arata minunat si e atat de vesela! Bravo pt amenajarile facute si gustul rafinat!
moko, welcome back!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani
pitica

Mergi la inceput

Liviana, sunt sagetator, da am multi prieteni taur, asa e, cum zici. Cautam o mie de ani... Usile culisante le-am facut cu niste idioti acu vreo 6-7 ani, nu m-as mai duce la ei. Pana la urma au iesit destul de bine, da ne-am chinuit mult. Problema usilor culisante e ca daca le vrei cu geamuri, cum am si eu, devin foarte grele, si atunci trebuie facute din lemn, nu din pal. Si deja cand ai ajuns la chestii din lemn ai taiat de pe lista jumate din furnizorii de mobila, ca foarte putini lucreaza in lemn masiv. Trebuie neaparat sa-l imparti folosind usi? am vazut un subiect la casa, dulce casa, n-o fi fost a ta intrebarea? am raspuns ceva pe acolo, la subiectul "job decorator", ia vezi.

Mergi la inceput

La multi ani, Pitica!

Mergi la inceput