LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Nu pot sterge mesajele, asa ca editez .Multumesc fetelor pentru raspunsurile in legatura cu ghetutele .

ALEXANDRA si stai linistita, nu esti invizibila...eu te/am vazut

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by aka

Dianarus esti in bucuresti? fetele nu ne mobilizam repede la o intalnire? nu ai timp sa ne vezi?

Alexandra Maria, Matei, Sara Maria, Tahfeem Zara
La Multi Ani fericiti!

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

sorry, nu apuc azi. pana la 2 pm sunt prinsa cu treburi la 2 facultati, apoi fug cu primul tren spre casa, marc e singur cu soacra-mea, care aseara a invatat sa schimbe un pampers si sa faca un bibe cu lapte praf. asa ca ma grabesc, sper sa nu ramana socat de experienta... nu ca ea nu s-ar stradui, dar nu se prea pricepe la bebelusi. parca vad ca-l tine in brate toata ziua...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Matei de Biabaus
Alexandra de Carla2005
Sara de Kikineata
Zara de Sbogdana
LA MULTI ANI COPII FRUMOSI !Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!

OanaCat e frumoasa foc Nico !Imi place ca iubeste papusa si are aceleasi pasiuni ca si fiu-meu: papa pantofi,adidasi,etc.Si e bestiala cu fularul ala imens.
Crykett sper sa fie bine puiul tau.Hai sa-ti spun ceva ce o sa te inveseleasca putin: Cand era mic sotul meu a cazut noaptea din patut(inexplicabil)si a continuat somnul sub patut (nici macar nu s-a trezit dar sa planga... Cand i s-au trezit parintii dimineata au cautat copilul disperati prin casa ,normal e sa-ti gasesti copilul la locul lui dar cine e normal? Sotul meu in nici un caz,hi,hi.El sforaia mai departe pe podeaua rece dar la intuneric,sub patut.Cred ca totusi il deranja lumina si a decis ca e vremea pt.o schimbare.
Ruxandra_sb eu daca l-as lasa pe Rares fara papica ma stie tot cartierul. Credeti ca e prea gras Rares la un an si aproape 3 luni cu 12 kg si 200 gr?
Donia si eu am patit la fel cu Rares cu incaltamintea,ii vin ca numar si masurat la lungimea talpei dar cand sa-l incaltz,surpriza,are piciorul inalt si nu intra,sau intra fortat si copilu` urla!
Danutz noi mergem in Austria pe 16 dec.si deja ne-am rezervat si platit biletele de avion. Mergem cu Austria Airlines si biletele ne-au costat (dus-intors) 520 eur.(240 de adult si 38 de copil)O sa-ti povestesc la intoarcere cum a fost. Am inteles ca daca-ti faci rezervare mai din timp e mai ieftin (cu 3-4 luni inainte).Bravo Reres pt.primii pasi.Si da Kokorina,ma intereseaza si pe mine cum e cu shpping-ul in Viena.Am auzit ca acolo e cel mai mare mall din Europa.E adevarat?
Desiree si Flore Rares mananca numai daca sunt reclame la tv.Daca nu sunt gura nu se deschide. Cum apar parca i se spune "Sesam deschide-te",gata face gura maaaaare.
Shine stii cum manca Rares pe la 7 luni? Cu toate jucariile cantatoare pe langa el,el statea numai pe spate (culcat) ca altfel ii curgea tot din gurita pt.ca el dadea sa suga mancarea,eu nimeream sub limba cateodata si mediat mancarica era afara. Acum e f.bine,am facut DVD cu reclame si papam in scaunel ,la tv,in living.
Mirona,incearca sa-i dai peste din peste intreg si proaspat pt.ca file se face pestele care nu se vinde si daca nu se vinde nici file il congeleaza. Parerea mea ! Stiu ca nu suporti pestele dar fa un efort ;). Ce nu facem noi pt.binele copiilor.
Alexandra25 eu nu ti-am raspuns pt ca la noi nu a fost asa de frig sa fie necesar sa-i dau cu crema pe fata si sunt paralela la capitolul asta.
Bai dar mult mai scrieti ! Continuam cu pag.6

slideshow rares stefan la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

nu nimic Diana. tinem pumnii sa rezolvi toate treburile . dar las` ca data viitoare nu mai ratam. sper sa se descurce soacra si sa-l mai lase si pe jos . mai stiu eu pe cineva (soacra-mea) care tot asa face. si Cristina se zbate in brate de zice ca cine stie ce-i face...

editez ca uit de la mana pana la tastatura

Matei de Ruxandra

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

clar e ceva in aer. bai nene, kokorina, alexandra, ideea e ca nu poti trage pe cineva la raspundere pt ca nu raspunde!!! poti sa intrebi de 200 de ori si probabil ca vei primi raspuns in majoritatea cazurilor, dar daca nu primesti nu ai de ce sa faci urat. poti sa bati obrazyul dar cam atat. pt ca nimeni nu e obligat sa ti raspunda. chiar asa alambicat vorbesc? chiar nu se intelege?

Zara, Sara, Alexandra si Matei!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna sa va fie inima!!!

LA MULTI ANI SARA, ZARA, ALEXANDRA, MATEI !!!
La multi ani, Matei de Ruxandra !!!

Uf, azi iar chef monstru..

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Donia, "tara" noastra e safe, adica rude sau oameni pe care-i cunoastem de-o viata si in casa carora am tot fost. Gainile alea papa boabe de porumb si nu junk-food.

Total de acord cu Dandusa.. atata vreme cat nu merge nu merita sa bag banii in incaltari adevarate. Pana atunci merg cele de la frasu.. care si acelea au fost purtate numai in carutz. Ah, si sunt cam cu 1-2 nr mai mari. Depinde de cat de imblanite sunt.. mai vin si ciorapi grosi, etc., etc.

Laura, atunci tinem pumnii. Bafta!

Vai ce m-ati enervat cu shopping-ul in Austria.. Dia, Danutz. Daca nu-mi iese pasienta cu plecatul preconizat.. bag curand un shopping de zile mari la Viena. Mi-am amenintat deja barbatul. Sunt deja frustrata.. n-am mai iesit din tara de peste 2 ani.. nu mai are Matei ce imbraca. De mine ce sa mai vb. Aici, in tara, imi fac numai nervi si draci.. si nu gasesti mai nimic.. sau isi bat astia joc de tine cu preturile lor. Cu banii pe care afara ii dau la magazine gen H&M, Zara, C&A.. aici nu te lipesti decat de .. pfui. Iar la cele mai atacarii tb sa urmaresti asa-zisele reduceri.. . Nu mai vb de calitatea celor cumparate din afara.. pai sunt haine purtate de 3 copii (gen salopete de blugi pt 2-3 ani care au trecut pe la finutele mele+Matei sau canadiene sau..) si arata ca si noi! Si nu e vb numai de bani.. da chiar urasc sa fiu luata de fraiera.

Care-i smecheria cu Aelita??.. trimiteti si la mine info, rog frumos.

Danutz, felicitari pt primii pasi!

Shine, nu e vb ca esti mai putin buna.. sunt o groaza de bb care nu vor sa stea locului cand mananca.. ideea e sa-i obisnuim, incet, incet sa stea pe scaun alea 10-15-20 minute cat dureaza o masa. Si sa manance cat de cat fara a fi dependenti de jucarii, televizor, reclame, mama care danseaza, bunica care se stramba, matusa care canta, etc. Nu zice nimeni sa fii mai catolic decat papa.. dar cred ca o permanenta distragere a atentiei este o metoda de pacaleala si ca in timp nu duce spre bine. bb poate sa re-invete sa manance cu placere si pofta... ceea ce el oricum stia sa faca in mod instinctiv.. dar la unii s-a pierdut pe drum.. Acu merge mult mai usor decat mai incolo, zic eu..

Flore, Aka multumim.

Veronici.. nu pricep. De ce sa-l lasi fara mancare?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by kokorina

ROXANICOOOOOO......nu stii ce ma bucuuuuuuuuuur pt voi!ai vazut ca pana la urma este ok,ai vrut tu sa mergi pana in panzele albe,ai mers,dar s-a si rezolvat.bravo mamico!bravo david!

ASIZULE.....voi unde umblati?ne scrii si noua sau ne tii aici cu dintii infipti in calculator?baga doo vorbe.

poze de OANACAT nu le pot vedea si nici ale lui ANATEO.cum sa fac?cum le vad si eu?

quote:
alexandra fetele care nu ti au raspuns au facut-o, poate , pt ca s-a mai discutat de vreo 200 de ori...

ai mai DIANOCICULE,nu fiiiii....pai,hai sa-ti spun ceva.concentrila!spre exemplu s-a discutat ca bb x a facut alergie de la portocala,vii tu si scrii(spre exemplu)ce si cum se da in cazul asta.buuuun,am citit,am trecut mai departe si la cateva capitole mai tarziu,sa zic peste 2 saptamani,fac copchii mei alergie de la portocala.eu ce tre sa fac?nu e normal sa vin sa intreb aici pe forum?sau,vin si spun(pt ca stiu ca s-a mai discutat,dar nu mi-am notat,gandindu-ma ca nu voi avea nevoie),......spune-mi si mie DIANOCICA in ce cap ai scris despre ce si cum in cazul alergiei la portocala.....tu mai stii in ce capitol?poate nu am nevoie de explicatii mai multe,ca mi le iau din textul scris deja,dar mai stii unde l-ai scris?
sa nu intelegi ca ii tin partea ALEXANDREI.....dar acu ce sa gandesc?mi-e "frica" sa mai intreb ceva,doar pt ca s-a mai discutat?intreb cand mi se intampla....nu?in cap trecut un bb a facut alergie de la peste.oare sa-mi notez,cap,pagina si text....poate mi se vor intoxica copchii de la peste,si voi avea nevoie de informatii?.....hai,ca esti prea cashtoaca cu colantzii tai in dungulitze mov si negru ;)

Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D

Da,Kokorina,ai dreptate ,ia spuneti-mi si mie cum e cu alergia la portocale? Cred ca si Rares a facut....

slideshow rares stefan la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tema cu carnea piept de pui ne congelat din carfur. de la tara nu am incredere. de la soacra nici ata. si nu neaparat din cauza de cu ce ii hraneste ci cu...procesul fabricatiei. respectiv taiat, jumulit, portionat...igiena...intelegeti...altfel de carne nu mananca decat de la borcanel.

matei de ruxandra. veniti in h, ne jucam de a vanatorii?

shine/donia grija cu pm uri cu alte casute ca se pune reclama si e din aia cu inchis de cont....

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Mirona

hop si eu la spartul targului:
noi servim tot din comert - borcanele nu mai papa cu placere. Deci in concedii n-are ce face - dar acasa ma straduiesc sa-i fac eu.
Vitel de la o macelarie din vecini - suntem mana in mana cu tipa de acolo si ne spune cand vine proaspat. Pui - de acasa - rar - asa ca - din comert mai des - si nu ma mai uit de unde provine ca-mi vine rau. Peste - file proaspat sau congelat. Oua i-am dat si de casa si din comert - sa fie intre 3-6 zile de la data ouatului.

Danutz mi-am cam sucit gatul la unele poze - dar a meritat.

noapte buna va doresc - ma retrag ca-s franta

Miro

de unde stii bre data ouatului??? ca m-am dus si mi-am numarat ouale de prin frigider, si toate-s cu o singura data pe ele... si ma indoiesc ca-i aia de ouat, dat fiind ca e 30.11.2007......... sa inteleg ca ele, oualelelelelele , tre' sa aiba doua stampile si ale mele e defecte..???

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

nu e mai defecte - stai linistita - eram io defecta aseara - de oboseala.
deci - ma exprimasem eu gresit.
stiu ca ouale de casa nu e bine sa le dai proaspete la copil - deci cele de casa - le dau la 3 zile de la ouat si numai pana in 6 zile. cele de cumparat le dau in ziua cumpararii si in urmatoarea - apoi ei nu i le mai dau - noi mai papam - dar ei - NU.

Lia- la intersectia lui Ghita Lazar cu Cetatii e un complex - unde e si un Pub, si o coafura ... etc, in spate si o mica piata. Eu am nimerit doar carne proaspata acolo. Daca o au pe Lola - imi spune tipa sa vin maine cand aduce vitel proaspat - etc.
Si - DA Ktrinel - e ca pe vremuri - dar prefer asa - e pt binele copilei.

Veronici - mi-ai cam bagat un cui cu pestele file. Oricum il papa Kara cu scarba - ca doar seamana pe ma-sa.

pentru ZARA , ALEXANDRA MARIA, SARA MARIA, MATEI. La multi ani si Mateiului de Ruxandra pentru Sf. Matei.

am fugit - ca iar is contra cronometru.

Miro

Mergi la inceput