LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Kokorino, fetelor cu experienta shopping in Austria help me please!
Tocmai m-a anuntat senin barbatu' ca in perioada 8-11 feb mergem la shopping in Austria. O sa mergem cu avionul si cu Rares cu noi. Cu Sky Europe. Cum e? Ati zburat cu ei? Pierd si ei bagajele ca si Alitalia? Ce conditii au pt copii? La Viena teoretic, tre sa cautam cazare.
Cum e mai bine sa facem? Unde sa luam cazare, chiar in Viena sau in imprejurimi si sa inchiriem masina acolo? Ma gandesc ca daca tot stam 4 zile poate apucam sa ne miscam si in zona sa mai si vedem cate ceva, pe langa shopping.
Sfaturi de toate felurile, va rog...primesc orice...ca deja domnul vrea sa facem rezervari...
Nu mai stiu ce voiam sa zic...pup...fug si eu acasa!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DESIREE foarte interesant ce ai scris acolo...bine de retinut, dar si mai bine, de aplicat

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11

IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

danutz cred ca zic ca max 500ml lapte deoarece cam atat e suficient si sa nu ii mai umpli stomacul, sa fie loc si de mancare solida. ma gandesc eu...

oanacat costumatia asta m-a imbolnavit

aka

crykett rezolvat

flore la noi floricica face..a...nu stiu..adica cam ca atunci cand o mirosi. n-am trecut la hapciu

donia da da..aeru' e de vina...

anateo poza ai cu 'fara maini' m-a terminat

mai erau niste poze da'..am uitat

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by flore26

DESIREE foarte interesant ce ai scris acolo...bine de retinut, dar si mai bine, de aplicat

LUNA 11

flore, da, incerc sa aplic toate aceste idei dar am o singura problema: copilul meu mananca bine dar confunda mancarea cu un soi de joaca: foarte rar sta in scaunul de masa..nu i-a placut niciodata...se baga sub el si eu ii dau cate o lingurita, el deschide gura si hap...apoi isi vede de ale lui..nu e bine, stiu, dar nu reusesc sa ii despart cele doua concepte una de alta: joaca si papa..pt el e o distractie..oricum mai bine asa decat sa alerg prin casa cu lingurita dupa el..cel putin ii fac "papa" interresanta...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by desiree

quote:
Originally posted by flore26

LUNA 11

flore, da, incerc sa aplic toate aceste idei dar am o singura problema: copilul meu mananca bine dar confunda mancarea cu un soi de joaca: foarte rar sta in scaunul de masa..nu i-a placut niciodata...se baga sub el si eu ii dau cate o lingurita, el deschide gura si hap...apoi isi vede de ale lui..nu e bine, stiu, dar nu reusesc sa ii despart cele doua concepte una de alta: joaca si papa..pt el e o distractie..oricum mai bine asa decat sa alerg prin casa cu lingurita dupa el..cel putin ii fac "papa" interresanta...

varsta Octavian;

Si la noi e cam asa...adica: nu mananca decat f rar in scaun, in rest pe jos, cu cartile cu animale, sau cu broasca testoasa si formele ei geomatrice. La chestia asta nu ma mai stresez. Sunt sigura ca va sta frumos la masa, din momentul in care consider eu ca voi putea sa/i spun " Daca nu stai la masa nu mananci!" si ea sa inteleaga ce inseamna asta de fapt.

LUNA 11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!
raspund si eu din capitolul trecut:

Laura ce chef mare ati avut! tortul unde e? cum se mai simte Dani?
Dolores imi pare tare rau ca Davidutu e iar bolnav. luni la Adinuta parea in regula.
roxanica2006 ce ma bucur ca David e bine.
flore26 eu i-am cumparat ghete de piele imblanite de la babyavus. le-am luat 20, ca el momentan poarta 19, dar cu soseta groasa ajunge la 20.
Dorsilia eu ii dau numai carne(pui/vita) proaspata din comert.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

sunt plina de uimire

1. pe bune ,voi numai carne «de la tzara» le dati ? si cei care nu au «tzara» ce fac? ..aoleo...Donia, tu de unde ii dai? btw, esti cam apatica....hai mai cu curaj...cheer up!

2. a devenit mai rentabil shoppingu' la Viena ? io am vazut ca e atataaaa de scumpa Viena...ca nici Strauss nu m-ar misca pana acolo...dar lucrucrile s-or mai fi schimbat de prin `97 cand am fost eu..oriscat...se merita? cat costa o camera la hotel?

Dolores, ce mai e de data asta? care sunt simptomele?

Dianarus, te=am citit cu cizmele, dar nu e Walmart in centru , de-aia nu ma pot duce in cursul sapt...asa ca astept wwekendul...ieri am primit o reclama in posta la unele reduse la 12cad...nu stiu unde e magazinul...

Roxanica, bine ai revenit.

miro, imi pare rau ca nu vin fetele la Straja, poate la anul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

a_deju, dbunny, ff apatice si voi ... ofofof....

asiza, voi?

bebinuta, ce face sotzul?

lorym, te vedem activa la petreceri, dar pe la noi cand?

ma cheama agenda, dar revin..sunteti si voi pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Ktrinel, nu, mai sunt si exceptii..eu ii dau carne din comert..dar pe cat posibil proaspata, nu congelata..puiul de tara mi se pare atos si prea gras si vaci de tzara nu avem

oua in schimb papam toata familia de la tzara ca sunt mai gustoase...

flore, da, ai dreptate...cand ma voi intelege cu el atunci vom schimba regula..daca nu o fi prea tarziu...

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

oanacat ce simpatica e Nicole si ce creata e.
aka felicitari pt. primii pasi
desiree pentru efortul care-l faci sa ne aduci informatii utile.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput