LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 14
adinazot spune:
MATEI de RUXANDRA!!!sa cresti mare si sa aduci bucurii parintilor!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by veronici
Mai pun si eu o data intrebarea:
Credeti ca Rares e prea gras la 12 kg si 200 gr,avand in vedere ca are 1 an si aproape 3 luni?Si are 81 cm talia
Mi s-a spus ieri ca 12 kg ar trebui sa aiba la 2 ani !!!!!
Multumesc si pupici !
Daca-i gras sau nu, numa tu il vezi la putza goala si cat manaca si una alta.... Poate avea greutate mare si a nu arata gras...
Dani al meu avea 10.200KG la 9 luni., 1,800Kg in 5 luni daca pune pe el ajunge pe Rares...si cred c-o va face...e de constitutie mare, dar eu nu-l vad gras diloc... Vinerea viitoare iti spun cat are la 12 luni cand mergem la check up.
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
dandusa spune:
quote:
Mai pun si eu o data intrebarea:
Credeti ca Rares e prea gras la 12 kg si 200 gr,avand in vedere ca are 1 an si aproape 3 luni?Si are 81 cm talia
Multumesc si pupici !
slideshow rares stefan la 1 an
esti sigura ca are 81 cm talia???
nu stiu cit ar treb sa aibe un copil la virsta lui Rares,dar in poze nu arata gras...,arata bine...
cine ti-a spus ca asta-i greutatea ideala pt 2 ani?dr?
Fiti mai buni de Craciun
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
a_deju spune:
veronici, in mod normal, in jurul varstei de 1 an, copii isi tripleaza greutatea de la nastere... deci daca faci o socoteala simpla, chiar si ca generalitate, iti va rezulta ca majoritatea copiilor ar trebui sa situeze in jurul cifrei de 12 kg pe la un an. ca se intampla sau nu se intampla asa, e un lucru perfect normal, fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare... dar ca sa raspund strict intrebarii tale, nu, baiatul tau este foarte ok la 12 kg si 81 cm... iar faza cu 12 kg la 2 ani..nush cine ti-a zis, dar pune respectiva persoana sa se mai documenteze inainte sa dea din gura doar ca se auda vorbind....
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
flore26 spune:
VERONICI alt exemplu: Alessia avea la 10 luni, 8 kg, si 71 cm...daca spui asta la cineva, zice ca e slabuta, ea in schimb arata f bine ...zic si eu, zic si doctorii. Asa ca, nu/ti fa griji, atata timp cat el e vesel, papa, doarme, ..., nici o grija, asa e el...
Va invit la o ciorba de legume, cu smantana...iam iam, sa te lingi pe bot, nu alta. Cine doreste?Cine pofteste? E aburinda...CHINICO mai traiesti......da tot cu muci... sa treaca mai repede.FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
bebinuta spune:
Dorsilia, eu nu am cumparat de la Amalia, dar Dia stiu ca da. Eu i-am luat din Austria si Ungaria.
Rares dragut de Danutz.
Veronici,Ada are 11500g si nu are inca un an. Eu zic ca daca incep sa se mentina sau sa puna mai putine grame pe luna e ok. Tine de constitutia fiecarui copil.
Tema jucarii: ne plac bilele, cuburile, balonul, laptopul, telefonl,telecomanda etc.
Tema carne: servim carne de pui refrigerata din comert si peste refrigerat.
Tema fructe: servim banana, mar, para, struguri dar in cantitati mici proaspete, in rest borcanel.
Tema haine de iarna: am doua costumase de iarna; unul de la C&A intreg cu tot cu picior ( e ok inca pt ca ada nu merge pe jos pe afara) si celalalt de la H&M tot intreg dar fara picior.
Ghete inca nu i-am luat.
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dianocica spune:
quote:talia banuiesc ca se refera la inaltime. d a avut 10,800 la 6 luni, adica cat altii nu au nici la un an. nu l am mai cantarit de vreo 2 luni dar are tot undeva intre 11,500 si 12. este un copil putin peste medie dar atat. exista niste grafice de crestere, cel mai repede gasesti in mama si copilul. parerea mea proprie si personala este ca e f bine.
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
dianocica spune:
dbunny strampi. o per stramti=strampi + o per largi=pantaloni
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
bebinuta spune:
Zara, Sara, Alexandra, Matei
LA MUTLTI ANI!!! Sa va traiasca puiutii si sa cresaca mari, frumosi, sanatosi!!!
Matei de Ruxandra
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
dianocica spune:
quote:cumva alessia a zis pas ?
Originally posted by flore26
]Va invit la o ciorba de legume, cu smantana...iam iam, sa te lingi pe bot, nu alta. Cine doreste?Cine pofteste? E aburinda...
diana si david 03.12.06