LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112
Raspunsuri - Pagina 15
Lavinia_P spune:
Va fugaresc de vreo 4 capitole...
Am vazut cateva poze..mai am de vizionat..
Dar pana nu va pierd iar..va multumim pt urarile de onomastica!
Si LA MULTI ANI PLINI DE SANATATE SI NOROC PT TOTI FULGULETII PE CARE I-AM RATAT DE LUNI INCOACE!
Nu stiu cum sa mai fac..vreau sa o las mai usor cu calculatorul..vreau si sa raman alaturi de voi..vreasu sa mai si citesc sa ma si joc cu el..vreau prea multe si nu stiu unde fuge timpul ca nu il gasesc..
Va pup si sper sa revin!
minunea mea
dandusa spune:
deci 81cm,inatimea...,am inteles...,n-avea cum sa fie talia...
Shine,
transmite-i Aelitei toate cele bune din partea noastra...
Flore,
noi vrem ciorbita...,in curind ii voi gati numai ciorbita la prinz,pentru ca o maninca de fiecare data cu placere...,brinzica/ou si altele nu prea...,asa ca servim si noi o portie ca azi n-a vrut sa pape ce i-am pregatit eu...
Yagmur,
pupam pe Luchita si pe Manu cea puternica
Chinico,
sanatate multa
Acs
bafta multa la analize,sa nu doara deloc si sa iasa investigatiile bine,tinem pumnii
Erika,
sper sa apari azi,ca de miine nu vom mai putea da de tine...
Duminica in jur de ora 15,ne intilnim in IOR...,care vrea care pofteste...,va asteptam cu drag pe toate
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
flore26 spune:
Citez din biblia lu' NEA CAPRARU :
- la 1 an: GREUTATE : fete 9100 - 9300gr; baieti 9100 - 9900;- TALIE: fete 73,91cm ; baieti 75,32cm;- la 2 ani: fete 12,08 kg (+,- 1,15); baieti 12,52 kg (+,- 1,08); - TALIE : fete 84,87 cm; baieti 86,19cmFLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
desiree spune:
quote:
Originally posted by veronici
Mai pun si eu o data intrebarea:
Credeti ca Rares e prea gras la 12 kg si 200 gr,avand in vedere ca are 1 an si aproape 3 luni?Si are 81 cm talia
Mi s-a spus ieri ca 12 kg ar trebui sa aiba la 2 ani !!!!!
Multumesc si pupici !
slideshow rares stefan la 1 an
eu nu cred ca e prea gras
Octavian are 11800 la 11 luni si nu pare deloc gras!
nu iti crea o problema acolo unde nu exista
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Dia1609 spune:
Sara de Kikineata
Zara de Sbogdana
Alexandra de Carla2005
Matei de Ruxandra
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
bebinuta spune:
Noi folosim in general ciorapi lungi, dar am avut zile in care i-am tras costumasul peste pantalonasi de trening.
Vreau ciorbita... ca eu nu am reusit sa gatesc azi.... de ce.... pai ca am citit pe forum
Acum va pup, trebuie sa fug la cumparaturi, ca acum eu sunt barbatul in casa, sa fac ceva de papa copilului, ca sotzul si socrii care vin in vizita se descurca ei.
Ktrinel, sotzul meu este bine , doar ca e imobilizat si topaie pe aici intr-un picior, ca nu poate folosi carje. Imi place ca e cu mine acasa, nu imi place ca trebuie sa fac eu multe lucruri(adica toate), seara spal 2 copii, dau de mancare la 2 copii(mamele cu 2 copii stiu mai multe).
Donia
Yagmur
de fapt va pup pe toate
pleeeec....
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
desiree spune:
dandusa, mi-am facut tema:
am cautat si dintre plantele enumerate de mine,cele sigur permise bebelusilor la varsta lor sunt: anason, maghiran,macese, anghinare, coriandru, albastrele ( desigur,pentru stimularea poftei de mancare a unui bebelus se pot folosi doar ceaiuri din acestea, nu din toate enumerate)
despre restul plantelor...schinel, pelin, coada-soricelului, papadie, cicoare, cimbrisor, etc....sa ne zica mama-omida ce si cum..ca e mai in tema....
iata si sursa de unde m-am informat:
http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=448
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
doradora spune:
veronici - noi la 11 luni, aproape 1 an- avem 10,800, cand minimum ar fi trebuit de 3 ori greutatea de la nastere, adica 9,600. chiar nu cred ca este vreo problema.
verificati mail-ul!!! sau macar spuneti-mi ca ati intrat si ca nu va intereseaza chiar atat de mult subiectul...e vorba despre o oferta imobiliara; mesajul e cel trimis de alexandru si christina
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
quote:mersi...ca n-aveam atat timp pierdut aici...acum normal ca am cascat gura si p-acolo...apropo, cumpar garsoniera. in buc. stiti ceva?
Originally posted by chris80verificati mail-ul!!! sau macar spuneti-mi ca ati intrat si ca nu va intereseaza chiar atat de mult subiectul...e vorba despre o oferta imobiliara; mesajul e cel trimis de alexandru si christina
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
crykett spune:
Matei de ruxandra
Matei de Biabaus
Alexandra de Carla2005
Sara Maria de kikineata
Zara de sbogdana
cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI