LMA! Fulguleti de nov-dec 2006 - 112

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Madalutaaaaaa, cum te mai simti?? Sper ca totul e in regula cu sarcina. Hai intra sa ne dai vesti despre voi!
N-am pupat-o de multa vreme pe Bebinuta si ea mereu mi-a transmis numai ganduri bune, asa ca
Chinico, multa sanatate si tie si lui Bea! Am simtit pumnii tai stransi! Multumim.
veronici, rares e pur si simplu...perfect! Dar daca totusi va puteti lipsi de vreo 500 gr , david al meu ar fi mai mult decat fericit sa le primeasca-n dar!

Hai ca iar am aruncat pranzul...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Multumesc pt.raspunsuri.
De greutatea de la 2 ani imi spusese o mamica a unui baietel de 1 an si jum care are 11.500 gr.
Eu sunt obsedata de greutate pt.ca: sotul imi spune ca mananca prea mult,dr.imi spune ca el daca a fost prematur mananca in ritmul asta sa recupereze,eu sunt disperata sa nu fac din el un copil obez(pt.ca obezitatea incepe de mic copil),etc..
Mai ales ca eu am luat 25 kg in sarcina (si asta in 6 luni si jum,pt ca am nascut prematur) ,am stat dupa cum stiti in spital sa ia Rares in greutate 7 saptamani timp in care am mentinut kg.in plus pt.ca eram disperata de:
- sa mananc bine ca sa-l pot ajuta cu lapticul de la mine,sa creasca mare si sanatos;
- sa nu ma deranjez la burta pt.ca pana ma "reparam" nu mai aveam voie nici sa vad copilul dar sa-i mai dau lapte !
Asa ca in spital mancam snitele din piept de pui,banane si cascaval. SA NU LE MAI VAAAAAAAD!
Si ma lupt cu kilogramele,de 3 luni fac aerobic si de o sapt.tin si regim.Deja ma incap pantalonii de dinainte de a ramane insarcinata dar vreau mai mult !
va pup si multumesc !

slideshow rares stefan la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Deci, talia = inaltimea.

Veronici, uite www.who.int/childgrowth/standards/en/" target="_blank">tabelele OMS, singurele dupa cere se "judeca" acu. Sper sa apuc mai tarziu sa ma uit cu atentie comparand cu datele puiului tau.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore (1)

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Intrebare :Pot primi si eu parola de la mailul comun?

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 BAIETII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by crykett

daca tot a ramas ca membrii vechi pot primi parola, iti trimit acum um pm

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by crykett

daca tot a ramas ca membrii vechi pot primi parola, iti trimit acum um pm

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Desiree...exact asta a fost ideea......
Eu chiar nu vreau sa existe certuri si discutii din cauza mea...stiu ca s-a discutat despre asta si atunci la momentul acela nu aveam nevoie de crema...si am tot intrebat pentru ca i s-au agravat petele...!
Oricum nu mai conteaza...eu cred ca de cand sunt pe acest forum nu am suparat pe nimeni...si am incercat sa stau chiar in banca mea cand a fost vorba de conflicte....!
Oricum Dianocica...nu m-am asteptat de la tine...!
Asta este....mai primeste omul cate o palma...poate ca ar trebui sa nu va mai deranjez cu prezenta mea.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Si fiindca nu vreau sa par mai snoaba decat sunt .. reiau un pic plangerea despre a gasi sau a nu gasi in Ro haine o.k. la preturi rezonabile. Tre sa fac o rectificare.. haine de bb frumusele, haioase si de calitate au aparut si in ultima vreme. In Cora, mai putin Carrefour si la diverse magazine.. mai ales Yana, TCM, sau de cartier. Mai ales cele made in Thailand imi plac.

Off-ul meu cel mare e la haine pt copii mai mari si adulti. In sfarsit.. vb acu de haine pt copii. De ex pt nepotica mea (7 ani) sau pt finute greu gasesc greu hainute care sa arate ca hainute pt copii. Adica fara sclipici, fara imprimeuri ciudate si vulgare, decoltate, cu buricul pe-afara, sa fie din bumbac/in/materiale naturale, etc.

Am inebunit asta-vara cautand o rochita simpla. Si nu cu n-spe culori si n-spe tipuri de dantele/dantelute, sau modele care mai de care mai turbate, care sa fie 100% din bumbac, etc. Sau pt Matei... gasesc mai degraba hidosenii in culori inchise si terne. Noroc c-au mai aparut colectiile din Carrefour si Cora.

Si ce ma mai enerveaza.. e ca la jumatatea lui noiembrie inca nu au bagat haine de iarna peste tot. Am umblat de mi-au sarit ochii sa-i iau pantaloni dublati. Ba nu am bagat inca, ba o sa aducem da nu stim cand, ba s-au terminat, ba nu avem masura lui.. Asta e inadmisibil, in vest deja din august-septembrie gasesti haine pt sezonul urmator.

.. dar poate pana cresc fulguletii mai marisori se mai schimba si la noi..

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Inca o data iti multumesc Diana .Acum e baietel

Mergi la inceput

Danduso.. saru mana. Noroc cu www.youtube.com/watch?v=LJAEfQYUnhk" target="_blank">vaca Lola. Asa Matei bea sucul repede-repede ca sa apucam sa dansam inainte de nani. Ma dusei la giugiuleala..

Mergi la inceput