Chiuretaj sau nu?????
Raspunsuri - Pagina 6
Babee spune:
Madina poate te va ajuta daca vei citi la Prieteni intotdeauna subiectul Mamicilor cu mai multi copilasi.
Usor nu e,nici greu, dar nici imposibil.Si noi suntem singuri singuri, eu ma duc de 2/3 ori pe saptamana si dimineata si la pranz sa duc unul din copii la gradinita, dar m-am obisnuit.Acum ce mi-e mai greu c-o mai car pe fetita in brate pe scari, in rest ne intelegem foarte bine.
La carut noi avem o placa(buggy board) care se ataseaza, si o voi folosi cand voi avea nevoie, carut dublu la noi nu cumpar.
Patut am luat pt fetita acum si noi altul, cel de bebe e mostenire de la unul la celalalt.Iti spun sincer, la primul copil mi-a fost mai greu pentru ca nu am avut nimic:nici haine, nici pat,nici carut, nimic.La al doilea a fost mult mai usor, la al treilea si mai si.Daca mai iau ceva e de moft sau daca nu am corespunzator vremii.
Iesi singura si te plimba.Ai timp sa te gandesti in liniste,poate sta si sotul tau cu copilul ca n-o fi foc.Barbatii sunt putin socati la inceput,dar in timp se obisnuiesc.Sa iti dea Dumnezeu putere sa iei decizia care trebuie
-----------------------------
Gabriela
, Phillip si Rebecca
alinusha06 spune:
Eu sunt cea mai in cauza,am o fetita de 1 an si jumatate care m-a chinuit tare rau,mereu bolnava,nu a mancat niciodata decat cu jucarii,nu doarme ,m-am chinuit rau cu ea,stres continuu,si cu toate astea sa intamplat la fel ca la tine sa raman insarcinata,nu ma facut nici o intrerupere niciodat asa ca am hotarat sa il pastrez ,vroiam un baietel dar sa dovedit a fii tot o fetita,tot in ap cu 2 camere locuim si la fel ca si voi vrem sa ne construim o casuta,dar nu cred ca va fii un inconvenient asa de mare inca un pui mic,asa ca te sfatuiesc sa nu renunti la sarcina,eu am deja aproape 6 luni de sarcina deci iti voi spune cum imi va fii dar pana atunci bucura-te de ei.
Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 

24sapt
Loma spune:
Madina daca nu v-ati protejat si tu ai ramas insarcinata inseamna ca trebuia sa vina... deci concluzia o tragi singura
mereu cautam motive, ca nu sunt bani, ca nu e spaciu suficient, ca nu are cine sa te ajute... etc. niciodata nu avem totul asa cum ne dorim...
eu zic ca tot ai un avantaj il faci acum si ii cresti pe amandoi in acelasi timp, se vor avea unul pe altul parteneri de joaca
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by oanna3
Madina eu am ramas insarcinata f curans dupa cununia civila, total nepregatita... nici emotional, nici psihic, nici fizic, nici financiar
dar crede-ma Doamna Doamne a fost mereu alaturi de noi pt ca in cea mai mare masura responsabilitatea e a lui si mai putin a noastra
un suflet e mereu in mainile lui si noi trebuie doar sa il acceptam si sa ii oferim dragostea noastra si cu siguranta totul va fi ok
eu am ramas socata cand am aflat ca astept gemeni si mai socata am fost dupa ce am facut cel putin 8 - 9 ecografii sa constat la nastere ca ma tripleti
si, da nu e usor, dar nici imposibil nu este
priveste-ti copilul in ochi si intreaba-te cum ar fi daca i s-ar intampla ceva? acest copil e identic cu cel din butrica ta... doar fizicul e altfel...
tot ce te rog e sa te gandesti de cel putin 20 de ori inainte de a renunta la el
oricum eu sa stii ca nu te condamn, am sa ma rog sa iti fie bine orice ai alege
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!
ralualexandrei spune:
Madina sa ne spui si noua ce hotarasti ca stam cu sufletul la gura.Dumnezeu sa-ti dea gandul cel bun.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Mindy spune:
Madina, si eu astept cu sufletul la gura sa ne spui ce ai ales.
Si sper din tot sufletul ca vei pastra sarcina. 
Si inca ceva..
Foarte recent s-a spus in biserica despre cit de multe avorturi s-au facut in Romania din '90 incoace. Ceva de ordinul milioanelor.
..ma bucur ca din toate raspunsurile la acest topic, nu am gasit nici unul pro-avort. Intr-o tara care e in topuri la numarul mare al avorturilor, ma bucura sa citesc mesajele unor mamici care nu vad avortul ca pe o solutie. 
Pepsi spune:
madina, noi doua am fost colege la mamici de ianuarie-februarie! spun "am fost" ptr ca eu am pierdut sarcina aceea la 12 s 

iubitul si doritul meu copilas a murit, oprit din evolutie, l=am vazut la eco mic fara aparare.....fara NICI o sansa. a urmat chiuretajul, spital internari, durere, m-am trezit cu un mare gol in burta, bebe meu mic nu mai era acolo, urlam de durere, il vroiam inapoi,n-a fost sa fie....va ramine un gol ptr mine acolo toata viata....si nu am decis eu sa mi se intimple asta! bucura-te de ce ti se intimpla, este o binecuvintare, nu o refuza!chestiile de organizare sint atit de minore, pai ai deja un copil, daca ai sta intr=o camera ce ai face l=ai da afara? sint mici isi impart camera, citi nu am facut=o..., numa bine lucrurile de la bebe1 vor merge la bebe 2, patutul, si altele, ca pe la 18 luni am schimbat eu patul la primul copil, cu mersul in parc sint carucioare ptr doi bebei, sau sint clipuri ptr a prinde una linga alta 2 carucioare, nici eu nu am ajutor si am grija de copii singura, sint departe de familie. pe cel mare il vei putea da la gradinita, eu, l=am dat pe dominic la 18 luni, sau vei gasi o vecina pensionara care sa mai stea cu el, barbatii reactioneaza diferit in situatii in care noi reactionam intr=un fel! al meu de ex a plins cind a murit catelul nostru, dar nu a plins deloc cind am pierdut sarcina.....asa ca nu te poti lua dupa ce reactii au ei! ai sa iei decizia buna sint convinsa!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
madina71 spune:
Pastram COPILASUL!!!!!!!!!!!!!!!!

Va multumesc la toate ca ati fost alaturi de mine!!!!!!!
O sa mai am un bebe mic la vara, in iulie!!!!!!!!
bebe Adrian 20.01.2007
Nonna76 spune:
Felicitari,Madina pentru decizia luata.Si eu am un bebe nascut in iulie anul acesta.E cel mai cuminte si scump bebe din lume. Cu siguranta asa va fi si al tau.
Si referitor la cum a primit tati vestea,asa sunt barbatii ,reactioneaza altfel decit noi.
Ma bucur nespus. Acum inscriete la mamici de iulie-august 2008.
Sarcina usoara si tot binele din lume.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)