Chiuretaj sau nu?????
Raspunsuri - Pagina 5
oanna3 spune:
Madina eu am ramas insarcinata f curans dupa cununia civila, total nepregatita... nici emotional, nici psihic, nici fizic, nici financiar
dar crede-ma Doamna Doamne a fost mereu alaturi de noi pt ca in cea mai mare masura responsabilitatea e a lui si mai putin a noastra
un suflet e mereu in mainile lui si noi trebuie doar sa il acceptam si sa ii oferim dragostea noastra si cu siguranta totul va fi ok
eu am ramas socata cand am aflat ca astept gemeni si mai socata am fost dupa ce am facut cel putin 8 - 9 ecografii sa constat la nastere ca ma tripleti
si, da nu e usor, dar nici imposibil nu este
priveste-ti copilul in ochi si intreaba-te cum ar fi daca i s-ar intampla ceva? acest copil e identic cu cel din butrica ta... doar fizicul e altfel...
tot ce te rog e sa te gandesti de cel putin 20 de ori inainte de a renunta la el
oricum eu sa stii ca nu te condamn, am sa ma rog sa iti fie bine orice ai alege
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra
Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png
iubesc si sunt iubita
monicutza_bb spune:
Madalina daca te uiti la semnatura mea iti vei da seama ca am doi copilasi la diferenta de 13 luni. Alex avea 3 luni cand am ramas insarcinata cu fetita. Ne-am dorit doi copii de varste apropiate si ne bucuram ca am ales sa facem asa.
Nu vreau sa te mint, este foarte greu. Si sarcina cu bebe mic, si perioada de acomodare cu nou-nascutul, dar este minunat. Este ceva de nedescris, uneori plang de atata fericire, cand imi vad copilasii fericiti, sanatosi, cum cresc impreuna asa frumos.
Alex este la gradi, il duce si il ia tati. Pana vine el de la gradi eu am timp sa fac papa, curat si sa stau cu pitica. Seara suntem toti acasa, Alex se joaca, ii dau sa pape, tati mai sta cu printesa lui ca doar atunci apuca sa o vada, apoi culcam copii. La inceput si noi tot 2 camere am avut si ne-am descurcat. Si nu, nu avem ajutor deloc. Suntem departe de casa, de parinti, de prieteni, de orice ajutor. Am avut si momente grele, cand plangeau amandoi si eram singura cu ei, dar am supravietuit. Si pentru deplasari avem carucior dublu, dar vad ca deja ai rezolvat problema asta cu ajutorul lui Sheanna 
Sper ca decizia luata va fi cea potrivita pentru familia voastra.
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
madina71 spune:
de cand am deschis topicul asta si am citit mesajele voastre mi-au dat lacrimile de nu stiu cate ori. pt ca aveti dreptate...oftez si plang....
bebe Adrian 20.01.2007
Fomalhauti spune:
Copii la diferenta mica...e cat se poate de distractiv. Da, e greu, dar e tare frumos. Eu am 6 (sase). Intre cei mari e diferenta de un an si o luna. Dar atunci aveam ajutoare (si, ma crezi sau nu, imi pare un pic rau...nu, nu au locuit la mama sau la soacra, dar nu ii plimbam tot timpul impreuna). Intre cei doi mici e diferenta de un an si opt luni. I-am pus in carucior de gemeni. Cred ca din multe puncte de vedere sunt mai practice carucioarele pentru doi copii de varsta diferita, dar cel mare nu poate sta intins. Si al meu, la un an si opt luni adormea la pranz aproape exclusiv in parc, asa ca doream sa stea si el intins.
Nici nu stiu ce sa-ti povestesc mai intai... Acum nu mai am ajutoare. Uneori mi-e greu, acum cel mare are aproape trei ani, e la gradinita, in fiecare zi ma duc cu cel mic in carucior (nu in cel dublu, intr-unul simplu) cu metroul sa-l iau. Mai am 25 de drumuri pana la vacanta de iarna....Dar au inceput sa se joace impreuna. Daca cel mic doarme in carut cand ajung la gradinita, prima intrebare a celui mare este: "Unde e Menku?" Noaptea dorm gramada cu noi in pat, amandoi. (Patutul de bebe fiind depozit de jucarii...) Din cand in cand se imbolnavesc amandoi deodata (eventual si cu unul-doi din cei mari). Atunci e complicat.
As vrea sa-ti povestesc mai multe si despre cei doi mari (16 si 15 ani), dar unul dintre ei a aparut langa mine fiindca incepe "timpul lui de calculator". Sunt foarte diferiti intre ei, acum sunt la licee diferite, dar sunt mult impreuna, se intalnesc impreuna cu prietenii....
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by madina71
de cand am deschis topicul asta si am citit mesajele voastre mi-au dat lacrimile de nu stiu cate ori. pt ca aveti dreptate...oftez si plang....
bebe Adrian 20.01.2007
dupa un avort (mai ales ca va doriti totusi candva inca un copil) o sa plangi mult,mult mai mult! Daca deja plangi doar la gandul asta,dupa aceea ..nu vrei sa stii cat - o viata.
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
nikole spune:
quote:
Originally posted by Lauraaquote:
Originally posted by madina71
bebe Adrian 20.01.2007
dupa un avort (mai ales ca va doriti totusi candva inca un copil) o sa plangi mult,mult mai mult! Daca deja plangi doar la gandul asta,dupa aceea ..nu vrei sa stii cat - o viata.
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Subscriu...din pacate!
Nikole,mami lui albastrel
ligeea spune:
Innainte de a avea primul copil am facut 3 avorturi si -data fiind si varsta -20 de ani n-am avut prea mari probleme de constiinta . era perioada anilor 90 cand avorturile intrau in portia noastra de ,,emanciparea si o foloseau la greu toate roamancele .
A urmat o perioada in care am avut sterilet si una , destul de lunga in care am asteptat un copil care nu mai venea . Totul era Ok dar ...intarzia .
Dupa ce l-am avut pe Pitic am stiut ca orice s-ar intampla si orice varsta as avea n-as mai putea sa-mi OMOR copilul. Si el va fi la fel de frumos, de gingas si de micut ca si cel pe care-l ai in brate . Daca prin absurd ti s-ar cere sa-l omori pe el cum ti s-ar parea ?
Nu vreau sa fiu rea , dAR GANDESTE-TE LA POSIBILITATEA ASTA . vORBIM NU DE UN LUCTU ABTRACT CI DE CUN COPIL-LA FEL DE ,,AL TAU CA SI CEL CU CARE TE-AI PLIMBAT IN PARC, AZI.
ligeea spune:
revin -am apasat din greseala , asta iarna tot fara stiu am ramas grevida -am 36 de ani dar n-am putu renunta la sarcina desi exista mai multe probleme legate de ea -mi-am facut tone de analize de eco, am ajuns cu glicemia la 40 si la 80 de kg dar acum Bem-Bem are 1 luna si e un copil cuminte care ma vindeca de toate ranile din trecut
E drept ca nu stau in 2 camere dar crede-ma ca copiii nici nu baga de seama cate camere au , parintii au fixatia , si oricum ii va fi mai bine decat la canalizarea orasului
crista13 spune:
quote:
Initial creeata de madina71
Spuneti-mi ....puneti-va in situatia mea si spuneti-mi sincer ce hotarare ati lua....poate asa ma voi decide mai usor!!!!!
bebe Adrian 20.01.2007
Buna tuturor,

Va citesc de ceva timp din umbra si imi placeti. Intrebarea madinei m-a facut sa ma alatur comunitatii despre copii. Eu nu am bebe inca dar sper cat mai curand.
Eu daca asi fi in locul tau, asi multumi lui Dumnezeu in fiecare clipa pentru darurile care mi le-a dat. Poate acum nu intelegi de ce ti s-a oferit sansa unui al doilea bebe la momentul prezent. Dar peste ani, iti garantez ca vei afla raspunsul.
Acum ceva personal: mama a fost in situatia ta. A decis chiuretaj, dar in drum spre chiuretaj si-a schimbat decizia. Dumnezeu i-a dat un copil superb de care s-a bucurat 25 de ani. Dupa care l-a pierdut intr-un accident de trafic. Acum e devastata.
Iti doresc noroc si sa va bucurati de darurile Dumnezeiesti deoarece nu stiti pe cat timp va sunt imprumutate.

Nonna76 spune:
Madina,un avort te va distruge si-ti va distruge si casnicia.Nu va veti mai putea privi in ochi.Te vei gindi mereu la copilul acesta indiferent citi copii vei mai avea dupa.
Mama mea a facut tratament s-o piarda pe una din surorile mele,tratamentul nu a reusit iar Dumnezeu i-a dat o fata de milioane-frumoasa,desteapta,ascultatoare care acum o va face bunica.
Tu iubesti deja acest copil,altfel nu cereai pareri.
Si solutii vei gasi sa-i cresti.Va fi greu dar vei fi cea mai fericita mamica.Dumnezeu nu face daruri intimplatoare si nu e corect sa hotarim noi in locul Lui.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)