Chiuretaj sau nu?????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre...o sa mai discut si cu sotul meu si o sa hotaram ce o sa facem...sper ca Dumnezeu sa ma/ne ajute sa luam hotararea cea mai buna...

Mai fetelor, ma tot gandesc (bineinteles ca asta nu are nicio greutate in luarea deciziei) cum o sa plimb eu copilasii? Ca intr-un carucior nu incap 2 copilasi...Si asta micu' la 1 an jumate nu cred ca o sa poata sa mearga numai pe jos, singurel....Sa nu radeti de intrebarea mea....
sa nu ziceti ca "tara pierde si baba se piaptana!!!!!!", chiar e o intrebare la care nu am gasit raspuns....

bebe Adrian 20.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

te rog sa nu-l omori pe bebe. o sa te descurci foarte bine cu 2 copilasi, sanatosi sa fiti, ca restul se fac toate

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hehe, stiu ca in situatia asta, disperata, cautam repede o solutie salvatoare, binemeritata, usoara, evidenta... ufff... ce bine ca exista avortul!!!
Nu?
Ce bine ca exista o solutie, ca nu suntem bolnave de ..cancer, sa zicem, si ca nu trebuie sa murim.
Am ramas insarcinata fara sa vreau si acum decid ca nu mai vreau,, de fapt, eu nu voiam asta.. dati timpul inapoi sa schimbam faptele.. va rog, replay!
Crezi se poate asa?

Eu cred ca, din pacate(sau din fericire), nu se poate discuta asa atunci cand e vorba de un copil..
Nu trebuie decat sa fii curajoasa, sa te inarmezi cu rabdare, dragoste, NU esti bolnava de cancer.. E vorba de un copil..
O sa ai putere sa-l cresti in 2 camere, o sa-l cocoti pe cel mare in spate la carut si asa o sa-i plimbi pe amandoi, o sa aiba grija tati de primul si tu o sa faci baie la al doilea.. etc.. crezi ca nu a mai trecut nimeni prin asta? Ca e fff greu si nu se poate?
Se poate..
Ce sa mai zic? Du-te la ecograf si vezi-l. Apoi decide.

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Mami Madina, te rog, te rog, te rog, pastreaza-l pe bebe mic si nevinovat!!!

Ce bine este ca ai ramas insarcinata asa, pe nepusa masa :-)
In felul asta, printre altele, ai scapat de griji in plus: cand e cel mai bine sa vina bebe2?
Da' oare e buna diferenta de...?
Da' oare daca e singur bebe1, nu e mai bine? etc, etc.
Vezi? Totul merge spre binele vostru! :-)
In plus, cand diferenta intre copii e asa mica, cresc impreuna, se joaca impreuna, le plac aceleasi jocuri si, in felul asta, o sa va fie si voua mult mai usor!
Copiii cu varste apropiate, nu pun toata ziua probleme naucitoare de genul: da' io ce sa mai fac? M-am plictisiiiit!!! :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

exista carucior dublu, pentru copii de varste diferite.
si pe la 1 an si 9 luni andrei a renuntat definitiv la carucior.
eu mi-am dorit al doilea copil repede, am considerat ca e mai bine, ca "au aceeasi minte amandoi" si se vor intelege, ca voi trece doar o data prin cls I, II etc.
si eu am stat in copilarie la 2 camere cu parintii si sor-mea, de fapt pana la 14 ani, si nu ne-a daunat cu nimic lucrul asta.

diferenta de varsta intre copiii mei e tot de 1 an jumate. si eu tot singura sunt, socrii sunt la constanta, maica-mea lucreaza 14ore din 24. sotul meu ajunge cateodata acasa cand dorm deja copiii, in rest abia apuca sa le faca baite. in we suntem o familie completa si folosim la maximum timpul impreuna

ce-i drept, eu am "angajat" o femeie care mai vine sa-l scoata pe andrei afara cand nu vreau sa-i scot pe amandoi, mai sta cu ei cand tre sa plec de-acasa, mai face un pic de curatenie. o chem cand am nevoie, am cautat sa stea aproape de mine, e pensionara asa ca mai are ceva banuti ai ei, nu sta numai in ce primeste de la mine, nici nu se speteste muncind, ne ajutam reciproc si asta-i.

la intrebarea din titlu eu nu am un raspuns si nu sunt capabila de sfaturi, pentru ca e o hotarare extrem de personala, eu pot doar sa spun ca e frumos cu doi copii.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Anul trecut pe vremea asta eram fericita aveam un baiat si o fata ce imi mai puteam dori?!In august ,tarziu,datorita starilor de rau mi-am luat intr-o doara un test de sarcina,stiam ca e o prostie ani de zile nu ramasesem gravida incercand sa facem al doilea copil,ce sanse erau acum sa fiu gravida,nu mai luasem pastile 2 luni din cauza ca nu-mi priisera si ma ingrasem dar ce putea sa mi se intample in 2 luni cand ani de zile nu se intamplase nimic cu toate ca ne doream,insa socoteala de acasa nu s-a potrivit pt ca cele 2 liniute au aparut,am ramas impietrita nu-mi venea sa cred,ironia sortii era prea mare,insa acolo se vedea clar ca un al treilea Terminator crestea in mine,numai Dumnezeu stia de cand ca eu habar n-aveam ;am strans testul cu grija in mana si l-am bagat in buzunarul de la halat,sa nu ma vada copiii,m-am dus clatinandu-ma la bucatarie si l-am pus pe masa sub ochii sotului,si el :
Ce inseamna asta?
Un test de sarcina.
Adica?
Adica sunt gravida desteptule ca altfel nu ti-l aratam!
Da,dar avem peste 30 de ani abia am terminat cu scutecele,avem un baiat si o fata....
Da avem si s-ar parea ca nu doar un baiat si o fata
Draga mea tu hotarasti si cum zici tu asa facem dar gandeste-te bine...
Si am purtat un tete-a tete cu Dumnezeu:
Doamne ti-am cerut baiat mi-ai dat,ti-am cerut fata,mi-ai dat,acum nu ti-am cerut nimic??Asta e cadoul Tau?!
Si asa a fost cadoul Lui,acum cand va scriu cei doi baieti se chitaie in dormitorul meu, cel mare 11 ani ,cel mic 8 luni si se inteleg perfect,fata doarme cuibarita intre mutunachii ei ,si noi suntem cei mai fericiti si mai bogati parinti,avem trei copii.Caaaaati? TREI!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

quote:
Originally posted by madina71

mi-au dat lacrimile cand am citit mesajele voastre...o sa mai discut si cu sotul meu si o sa hotaram ce o sa facem...sper ca Dumnezeu sa ma/ne ajute sa luam hotararea cea mai buna...

Mai fetelor, ma tot gandesc (bineinteles ca asta nu are nicio greutate in luarea deciziei) cum o sa plimb eu copilasii? Ca intr-un carucior nu incap 2 copilasi...Si asta micu' la 1 an jumate nu cred ca o sa poata sa mearga numai pe jos, singurel....Sa nu radeti de intrebarea mea....
sa nu ziceti ca "tara pierde si baba se piaptana!!!!!!", chiar e o intrebare la care nu am gasit raspuns....

bebe Adrian 20.01.2007

Am eu un carucior de gemeni in plus. Se poate lasa pana la orizontala pentru bebe mic iar cel mare sta si el foarte comod.
Dumnezeu sa te ajute!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Andra, m-a impresionat povestea ta
Madina, si eu am copiii la distante destul de mici. asa ca, la plimbare, cel mic statea in carucior iar cel putin mai marisor in picioare, pe o bara care era deasupra rotilor din spate, si tinandu-se cu mainile de manerul caruciorului. prin alte tari am vazut si o platforma cu roti care se ataseaza la carut, special pt un fratior mai mare nu foarte mare. toate au o rezolvare, nu renunta la ceva asa de important pt asemenea maruntisuri

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

madina, Dumnezeu nu iti da mai mult decat poti duce, deci daca va mai trimite un bebe inseamna ca va puteti descurca asa; noi am decis sa avem al 2lea copil cand Sarah avea 10 luni si am si ramas gravida; m-am speriat la inceput pt ca lucra doar sotul si abia venisem in canada( nu aveam pe nimeni aici, doar pe noi) dar am fost cea mai fericita graviduta, cu copil mic de mana. Acum sunt tare mandra de fetele mele si chiar daca mi-e greu uneori stiu ca zambetele lor merita orice efort; si noi stam cu chirie...www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si cum nici eu nu puteam lipsi la acest topic, vreau sa te felicit pentru sarcina, chiar daca esti acum nepregatita si speriata, Dumnezeu stie mai bine ca de fapt esti puternica, te vei descurca minunat cu cei doi bebelusi si veti fi cei mai fericiti parinti vazand cat de bine se vor intelege copilasii si cat de frumos se vor juca impreuna! Sa nu te gandesti cumva sa faci rau copilului, el nu este vinovat cu nimic si nici sufletelul tau nu merita sa duca povara uciderii propriului copil! O sa fie bine si pt voi ca parinti si pentru bebe de 9 luni, sa aveti inca un membru in familie. Domnul sa te ajute sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si o familie sanatoasa!

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput