Chiuretaj sau nu?????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Eu te inteleg perfect pentru ca am trait aceleasi senzatii cand am ramas insarcinata a doua oara.
Veneam dupa o prima sarcina obtinuta prin inseminare, ani lungi de tratamente, o sec nu m-am gandit ca mai fac al doilea copil , cand am vazut testul am plans 3 zile si mi-au trecut destule prin cap.

Am decis ca eu una nu pot sa trec printr-un avort. nu mi-as fi iertat-o in veci. Cand ma uit acum la bbeii mei cei frumosi imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am gandit atunci macar o sec ca pot renunta.

Stateam pe vremea aia tot in 2 camere, semidecomandate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

daca s-a intamplat sa fie, poate ca exista un motiv...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Draga madina71, sfatul meu e sa pastrezi copilul.
Si eu am un baietel ce-i drept unul putin mai mare ca al tau(1an si 5 luni), si noi ne mai dorim inca unul si muncim la el, se pare ca luna trecuta am perdut o sarcina de 5 sapt dar sunt sperante sa vina un altul luna asta.In cea ce priveste greutatea de a avea grija de 2 copii mici nici nu vreau sa ma gandesc ca poate ma descurajez. Soacra mea a crescut 3 copii si al 2-lea s-a nascut cand primul avea 1 si 4 luni(fa un calcul) si asta nu a decurajat-o sa mai faca si un al 3-lea bb(pe sotul).
Nici noi nu am avut nici un ajutor, parintii nostrii traiesc dar asa e situatia ca nu ne pot ajuta.

Asa ca bafta multa si sa fi tare, dragostea de mama nu are hotare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

quote:
Originally posted by Marina

Eu te inteleg perfect pentru ca am trait aceleasi senzatii cand am ramas insarcinata a doua oara.
Veneam dupa o prima sarcina obtinuta prin inseminare, ani lungi de tratamente, o sec nu m-am gandit ca mai fac al doilea copil , cand am vazut testul am plans 3 zile si mi-au trecut destule prin cap.

Am decis ca eu una nu pot sa trec printr-un avort. nu mi-as fi iertat-o in veci. Cand ma uit acum la bbeii mei cei frumosi imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca am gandit atunci macar o sec ca pot renunta.

Stateam pe vremea aia tot in 2 camere, semidecomandate

Marina

Marina te felicit si ma bucur ca esti fericita.
Tu esti cel mai bun exemplu aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Ca o aspiranta la meseria de mamica, te-as ruga: SA NU FACI AVORT!!!!!! Si eu cu fratele meu am crescut tot in 2 camere pana la 20 de ani! Mami ne-a facut la diferenta de 1 an. Dumnezeu ti l-a trimis. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu sunt de parere ca ar trebui sa-l pastrezi. Mai ales ca ti-a spus medicul ca posibil sa nu mai ai copii, gandeste-te ca daca renunti acuma la el, cand ti-l vei dori cu adevarat, n-o sa mai fie posibil si in plus foarte multi copii au crescut intr-o camera, eu sunt un exemplu, si e frumos ca o sa fie apropiati ca varsta, se vor intelege mult mai bine. Te rog pastreaza-l si o sa vedeti ca o sa va descurcati, chiar daca o sa va fie greu, dar multumirea sufleteasca pe care o sa o ai, o sa compenseze toate problemele.

17 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Am trecut prin aceeasi situatie. Am ramas insarcinata cand Mateea avea 9 luni. Dar, spre deosebire de tine, ma simteam fff rau, stari de lesin si pierdeam mult sange. Am crezut cam am fibrom uterin..nci decum nu ma gandeam la o sarcina. Cand dr. ne-a spus ca e sarcina parca a cazut cerul pe noi. Am intrebat atunci dr. ce pot sa fac. datorita starii de sanatate trebiua sa ma internez in spital pt mentinerea sarcinii...lucru imposibil, neavand cu cine sa las fata.M-am gandit si la o intrerupere de sarcina. Am intrebat dr. daca imi garanteaza ca acest bb va fi sanatos. dr. ne-a spus ca nimic nu e sigur. Cu incertitudinea in suflet ne-am dus acasa.A urmat un we. plin de incertitudini si framantari.Luni dimineata ne-am prezentat la un alt medic... vroiam sa fac intrerupere de sarcina. Dupa consult dr. m-a operat de urgenta. Sarcina era oprita din evolutie de ceva timp si daca nu se intervenea atunci puteam sa fac septicemie.Au aparut apoi o srie de pb. de sanatate. Inca mai consider si acum ca Dumnezeu m-a pedepsit ca nu am stiut sa primesc cum se cuvine acest minunat dar.
La prima sarcina....plangeam de fericire.Era sarcina mult asteptata si dorita vreme de 3 ani. A doua oara insa plangeam de necaz. O alta sarcina....nu cred ca se mai pune pb.Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa pt minunea mea mica, Mateea, si il rog sa ma ierte daca am gresit a doua oara.
Numai voi 2, tu si sotul, sunteti cei mai in masura sa alegeti. Roaga-l pe Dumnezeu sa faca asa cum este cel mai bine pt voi si sa va ajute sa kuati decizia cea mai corecta pt. familia voastra.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Nici gand, multumeste-i lui Dumnezeu ptr un astfel de dar nepretuit, ai sa vezi ca totul va fi bine. O alta casa iti poti cumpara oricand insa viata copilului tau nu o mai avea inapoi, indiferent cat de mult vei regreta. Te rog, pastreaza copilul.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Pastreaza copilasul. Tot Dumnezeu o sa-ti dea puterea sa-l cresti. Cat despre spatiu: 2 camere sunt suficiente, vointa sa ai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eellyia spune:

Si eu am fost un copil facut "din greseala", ca sa zic asa. :) Mama avea deja doi baieti si o singura camera in care stateau copiii. Mama nici nu a stiut ca este insarcinata, avand CM peste sarcina. A aflat cand deja era prea tarziu sa mai intrerupa sarcina. Nu a avut greturi, a fost o sarcina foarte usoara. Nasterea a durat 30 min (m-am nascut acasa). Eu fiind fetitza s-a bucurat nespus de mult, iar acum, dintre toti copiii ei, cu mine se intelege cel mai bine.
Deci, toate pe lumea asta au un rost. Pastreaza bebelul si bucura-te de el!

Mergi la inceput