Mamici de Martie-Aprilie 2008 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
zozela spune:
Sarutmana Olgutza!
Miha merg la Florentina Tanase.Tu la cine ai fost?!
Ela..
in 21 sapt. cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
mihutza11 spune:
Anca Patrascu... imi era comod ca noi stateam in Rovine ![]()
Mihaela
21+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
sovietica spune:
Olgutz, avand in vedere ca suntem tot mai siguri ca vrem sa nastem la clinica privata (medlife probabil), va trebui sa ma orientez la un medic de acolo. Eu imi doresc sa participe si randunoiul la nastere, gandindu-ma ca asa va fi mai implicat si in cresterea lui. Sa simta nene, ca e de-al nostru de la inceput.
Pai Zoze, nu prea am apucat sa zic, ca m-a sunat aseara prietena ca are drum la tanti dr la CFR2 si daca nu vreau sa vin. Fugutza la incalzit solutia de epilat, si la intins gatul la fofo, ca era sa ramana indoit la cat de greu mi-o vedeam!
Zoze, chiar daca sa zicem nu e adevarat cu semnele, nu strica sa fim mai atente la cum ne purtam in timpul sarcinii. Gura poporului zice ca e vulnerabil tare bb si in perioada asta, si te miri cate se leaga de el. Or fi vorbe, ce sa zic...
Bafta multa la doctor cu Deea!!![pup]
sovi
16+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
natynic spune:
Zoze, ba sa crezi chestia cu semnele, Sovi nu e singura! Tin pumnii la tanti dr!
Cuscra-mea, bravo lui ginere-miu ca face tumbe, o fi exersand Tai-chi-ul care i-a unit pe mami si tati, mai stii? Si nu mai fii rea ("cum rezist fara sa-mi vad printesa zilnic")
, ma uit la pozele ei cele mai recente, cu piciorusele alea de balerina si avantajul e ca se imsca din ce in ce mai mult stand eu cuminte.
Si acum,
on-line raspunde:
-Raluca, n-am zis sare in exces, am zis un pic mai sarat!
-Mihutza, la sideremie 110 e aiurea sa iei Tardyferon, ajung vitaminele (sper ca de-alea luati toate!)
-Olgutza, e chiar mai bine ca ti-ai dozat feritina, doar ca nu se lucreaza peste tot. Feritina este forma chimica sub care este depozitat fierul (in ficat, maduva, splina, etc), mai ajunge si in sange si dozand-o se estimeaza cantitatea totala. Sideremia este forma sub care fierul circula efectiv DOAR in sange si este livrat globulelor rosii. Primul stadiu al anemiei se observa prin scaderea feritinei, adica scade rezerva de fier a organismului. Cand scad sideremia si apoi hemoglobina, treaba e mult mai avansata, anemia e mai severa. Deci tu ai o valoare f usor scazuta a depozitelor.
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
mihutza11 spune:
Naty saru'mana de sfat! 
uitasem sa spun de hemoglobina 13.5..
Mihaela
21+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
Kya spune:
Sovi
si mersic! Din pacate talia aia de viespe a disparut dupa ce m-am maritat. Barbate-miu mereu imi zice ca imi prieste traiul de femeie maritata
. Nu-i nimic, lasa ca recuperez dupa ce se naste bebe.
Felicitari pentru "coitele cat China"! Sa nu ne spui tu ca mergi la dr... mai, mai... ne-ai rapit galeria! Cand ai morfo? Ca acolo nu mai scapi!
Mihutza
da n-am inteles cum ti-a spus dr ca sunt prea bune analizele la fata pe care o ai
. Cat despre semne, stai linistita ca sunt doar vorbe din popor. Plus ca tu nu ai furat intentionat. Asa ca bebelina dansatoare o sa fie perfecta! Am zis!
Zoze cum sa nu te primeasca dr? Hai bafta, si fara emotii! Spor la defrisat
Si asteptam vesti excelente diseara!
Kya
cu
Victor
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihutza11 spune:
Kya adica sunt prea palida la fata pt fierul asta asa bun
si mersi de incurajare cu semnele... sa fie cum ai zis!
ma duc si eu acasuca! nu stiu daca mai intru de acasa, ca abia astept sa ma intind si macar acasa sa stau relaxata si intinsa, ca stau destul 8 ore la servici cu fundul pe scaun...
va pupicesc!
Mihaela
21+ cu
Andra
Pozici
Bebitzu
Clabuc spune:
In sfarsit am reusit sa termin de citit ce ati scris de ieri pe azi.
In primul rand, se vede treaba ca noul capitol ne aduce vesti bune si schimbari in bine a starii de spirit.
Pe strada mea a aparut din nou soarele: m-am impacat cu randunoiul si acum e si mai frumos ca inainte ... Aseara am fost la un film in Mall ("Jurnalul unei dadace" - foarte dragut, ne-a placut amndurora tare mult). Ajutorul si sprijinul vostru au fost de-a dreptul pansament pentru rana mea si vreau sa va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si incurajatoare
Vorba lui Naty (sper ca nu gresesc) am fost foarte inspirata atunci cand m-am "inrolat" in forumul asta si am devenit una din randunici. Ce m-as face fara voi? Mai bine sa nu aflu niciodata.
Clau, si eu am de catva timp niste dureri, ca un fel de junghi intercostal (v-am mai povestit eu), exact cum spui tu, sub sani, intre coaste, simt ba in fata, ba in spate, dar acm acelasi loc. Cred ca e de la bebe, care incearca sa-si revendice teritoriul. Ieri, de exemplu, am plecat de la servici ca nu mai puteam de durere, transpirasem toata ca nu puteam sta nicicum, la cat de tare ma injunghia ... si azi nu m-a durut deloc. O sa intreb totusi doctorul miercuri cand merg la el (Iosup) pentru echo morfo-fetala. Si, asa cum ti-au zis fetele, nu e de glumit cu lipsa de fier, si mie mi-au iesit foarte mici valorile la hematii, hematocrite si inca altceva ce nu mai tin minte acum ca le-am facut demult si mi-a dat sa iau Tardyferon cate o pastila in fiecare zi, pe langa Elevitul ce-l iau zilnic de la inceputul sarcinii si ma simt foarte bine, nu am mai avut dureri de cap, ameteli sau alte stari neplacute (si eu am si am avut intotdeauna tensiunea mica).
Sovi, ce fain de tine ca ti-ai vazut baietelul (+ outele din dotare), bravo sa va traiasca si sa ai parte toata sarcina de vesti bune de la doctor.
Simonette, draga de tine! Prin cate mai treci si tu, dar lasa ca se rezolva totul si sa vezi ce bine va fi. Faca-se voia Domnului! 
Mami, Pidana, ma bucur ca ne-am revenit cu toatele din "razboaiele" cu randunoii. Multi
pentru voi.
Mihitza, Giani, Naty, Zozela, Cristina, Raluca
, Simo27, multi pupici si pentru voi. Aveam o lista foaret lunga de pupici pentru fiecare randunica, dar a aparut ceva urgent de facut si trebuie sa dau send la mesaj ca altfel nu-l mai pot trimite nici pe-asta.

Laly
21+
Maria Clarinda
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Olgutzika spune:
Saru'mana, Doamna Doctor
! Cum merge documentarea pentru partea teoretica de la doctorat
? ( tu esti om bun cu mine si ma ajuti, iar io rasucesc cutzatul in rana... ) Serios acum, dupa ce iei o pauza in care te odihnesti zdravan, te poti apuca incet incet. La cat de speedy esti, chiar nu te vad legumind 5 luni de acum inainte! In plus, faptul ca esti activa cumva ( in eventualitatea in care va trebui sa stai cuminte acasa ), iti va face bine si moral, nu? Pupa Olga!
Sovi, pe Zone Reality este in fiecare zi la pranz ( o vad zilnic in pauza de masa ) o emisiune cu nasteri ( ma rog, povestile unor femei in preajma nasterii si sunt filmate si in timpul travaliului, nu mai vorbesc de momentul nasterii efective ), si la toate participa tatii! Este SUPER emotionant!!! Sa vezi ditamai oamenii cum plang, unii in hohote, de emotie...M-am gandit si eu la asta, dar am ezitat pentru ca m-ar dobori sa il vad in momentele alea pe el tremurand. Il prefer ancorat in lumea din care vin, sa nu imi para schimbarea prea abrupta
.
Hai ca am si uitat de cand scriu la masajul asta...ca ma tot iau cu treaba...
Olga
23+ cu
Ioana
mami_papatot spune:
asadar fetele, m-am intors de la facut curat in sifonier (ca ieri n-am mai apucat)...si cum imi era o foame de 3 persoane, am fugit la cumparaturi pe jos si am venit ca o albinutza, mai mai sa-mi rup gatul pe scari sa ajung mai repede ... acum am bagat aproape juma de paine (nu dati cu petre da mi-era foame, si de mult n-am mai mancat asa de bine) cu muschiulet si un sos bun-bun ... ei si ce sa vezi...
sovi a noastra de asta nu mai dadea nicun semn de viata, ca ea era la ora de dragalit cu Sasha mic si zburdalnic...pupe mama pe el de gasunel!
natynicule, de azi inainte nu te mai prezinti dimineata la apelul randunicilor ci la raportul de garda ! asa sa-i ramana numele! si dupa cum se vede treaba pe aici, cred ca o s-o ti matale dintr-o garda in alta, ca s-au strans multi musterii!
clabucel, normal ca ne-am revenit toate, ca poblema cea mare era de nebuneala hormonala (ei ce zici d-na dr. de acest diagnostic? )
acum partea buna e ca ne intelegem cu toate mai bine ... noi ne-am uitat la SUPERBAD un film comedie cu niste liceeni zapaciti...nu e cine stie ce de capul lui, dar ne-am amuzat...
mihutzule, sarumana de fulgusorii astia frumosi si pufosi ... eu am fost pe jos cum spuneam si pe aici ploua dar asa mocaneste si e un aer tare placut ... ia ca desfac eu si o mandarina, sa miroasa mai a 
editez:
fac si eu galerie pentru zozelina si deeapui! 

mami_papatot
19+
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png